менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

NTDLR відсутній Boot Disk FAILURE

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 листопада 2007, 17:47
Нові члени групи

Default NTDLR відсутній Boot Disk FAILURE

Мій комп'ютер був уповільнення тому я побігла Adawre і він взяв 25 шкідливих програм високого ризику, в той час збирання він це сказав, що мені доведеться перезавантажити, щоб завершити процес видалення шкідливих програм. При перезавантаження це повідомлення прийшло в екран DOS
"NTLDR відсутній, натисніть будь-яку клавішу
потім, коли я вдарив ввести цей 2-е повідомлення підійшов
DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM диску + натисніть Enter
Коли я поклав у моєму Win XP Pro, і досягли відновлення і selcted варіант 1, а потім на екрані просто увійшов в DOS, то я ввів "FIXMBR", а в менш, ніж друга
Вона заявила, новий завантажувальний сектор успішно написано,
Однак коли я перезавантажена Я постійно отримую NTDRL відсутній натисніть будь-яку клавішу, а потім DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK, я пішов назад Іпуть диска XP і перейдіть в розділ Відновлення він просто повертається на C: швидкі, я коли тип DIR, вона каже, що Том не має етикетку Serial 000-0000
Довідник C: \
Немає відповідних файлів знайдено
Коли я намагаюся змінити рідше на C: \ iwindows або будь-який інший каталог, я б воно стверджує, що система не може sprecified каталозі від вказаний файл.
Я тоді видаліть диск і підключити його безпосередньо до mothrboard інший комп'ютер і при завантаженні ПК, що від першого диска він визнаний мій диск як E: \ натисканні на неї у файлі Propertys він сказав Використовуване простір 0 байт вільного простору 10Mb
Тоді я побіг програма під назвою ****** Data Recovery Майстер і визнали диск у якості, як зазначено було (FAT12), він перевірив правильного розміру і зміг показати вміст диска, і я зміг передати AOT даних на інший комп'ютер C: \ диск для збереження.
Але все-таки Whe Я поклав їхати назад в моєму власному комп'ютері, вона зберігає надавши цьому NTDRL зниклих без вісті і, коли доходять до відновлення Windows він просто йде корінням в C: рядки (навіть коли я selct 1.
У мене є багато inportant програмах та інше на цьому диску, і вважали за краще б його відформатувати або стерти всі.
Будь ласка, скажіть мені, як я можу отримати Windows для початку повернутися знову.
Спасибо заранее
Old 15 листопада 2007, 18:35
Модератор групи

Цитата:
****** Data Recovery Майстер
Що це за ім'я?

Які імена, що Adaware знайшли?

Ви намагалися піти в точку відновлення системи. Навіть якщо він заражений піти до нього. Ми все ще можемо чистих шкідливих програм.

Цитата:
  1. Вставте Windows XP завантажувальний компакт-диск у комп'ютер.
  2. У відповідь на запрошення натисніть будь-яку клавішу для завантаження з компакт-диска, натисніть будь-яку клавішу.
  3. Після того, як в меню установки Windows XP натисніть кнопку "R" для ремонту Windows.
  4. Увійдіть у свою установку Windows шляхом натискання клавіші "1" і натиснути ENTER.
  5. Вам буде запропоновано ввести пароль адміністратора, введіть цей пароль.
  6. Скопіюйте нижче двох файлів в кореневому каталозі основний жорсткий диск. У наведеному нижче прикладі ми копіювання цих файлів з компакт-диска буква "Е". Цей лист може бути різною на ваш комп'ютер.

Копія E: \ i386 \ NTLDR C: \
    Копія E: \ i386 \ ntdetect.com C: \
  7. Після того як обидва ці файли були успішно скопійовані, витягніть компакт-диск з комп'ютера і перезавантажте комп'ютер.

Old 16 листопада 2007, 00:06
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав evilfantasy View Post
Що це за ім'я?

Ви намагалися піти в точку відновлення системи. Навіть якщо він заражений піти до нього. Ми все ще можемо чистих шкідливих програм.

Як я вже казав раніше, я підійшов до цього далеко з R ремонту в Windows Опції
Але doesn't йти далі звідти, коли я вибираю опцію Я просто отримати оперативну та DOS це запитати мене про anthing Admin Passwrod, коли я втікав Fxmbr т.д. більше проблем, почали відбуватися.
Old 16 листопада 2007, 00:27
Нові члени групи

Цитата:
Що це за ім'я?

Цитата:
Що це за ім'я?

(Easeus Data Recovery Wizard Professional 4.0.1.) (Її досить нове на ринок тільки вийшли recntly) ІТІС найкращий і найшвидший, я намагався Recover My Files і manyother жуйку, і ніхто допомогти мені, навіть не Нортон утиліти Disk Doctor.

Що стосується шкідливих Я нахиляє rememebr все, що я пам'ятаю, що Adaware визначав його як highlevel загроза, яка відкриває порт до мережі.

SOMEONE PLEASE HELP ME І. оточенням, почуття кинути це ціла система з вікна і купити нову ONE
Old 16 листопада 2007, 14:25
Модератор групи

Зміна: Bad інформації.

Вибачте.

Old 16 листопада 2007, 15:18
Нові члени групи

Цитата:
Зміна: Bad інформації.

Вибачте.
Я нахиляє дозволити Geek Squad

Чи є інструмент там, що можна виправити RAW диска і відновлення файлової структури диска?

Чи є там, хто може допомогти 62-річний fustrated людиною, яка готова Exoire зі своїм комп'ютером.?
Old 16 листопада 2007, 16:40
Модератор групи

http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html

Old 16 листопада 2007, 17:18
Член групи

Ok proberly не допоможуть вам, але в мене була схожа проблема з NTLDR відсутній, і DISK BOOT FAILURE, і в основному я просто продовжував contiously перезапуску, і я думаю, що це працює, або я скрипка з HDD кабелів, а також включений мій SATA-2 HDD SATA в порту, він працював, то я змінив її назад, тобто evently болю в спині я думаю, а просто змінили його на 2 порти SATA 2, і він працював я вважаю, вибачте, якщо це не допоможе просто даємо вам ідеї.
Old 16 листопада 2007, 20:28
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Kadejd View Post
Ok proberly не допоможуть вам, але в мене була схожа проблема з NTLDR відсутній, і DISK BOOT FAILURE, і в основному я просто продовжував contiously перезапуску, і я думаю, що це працює, або я скрипка з HDD кабелів, а також включений мій SATA-2 HDD SATA в порту, він працював, то я змінив її назад, тобто evently болю в спині я думаю, а просто змінили його на 2 порти SATA 2, і він працював я вважаю, вибачте, якщо це не допоможе просто даємо вам ідеї.
Завдяки 4 намагалися, але я вже зробив thatabout 4 рази
Igive до Я просто доведеться переформатувати і встановлювати заново Windows, Ive спробували 6 dfifferent форуми і не отримав soutions моєї проблеми.
Seemlike немає там програми, які можуть допомогти відновити системні файли з FAT 12 Назад до NTFS
Old 16 листопада 2007, 20:38
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Alantrini View Post
Завдяки 4 намагалися, але я вже зробив thatabout 4 рази
Igive до Я просто доведеться переформатувати і встановлювати заново Windows, Ive спробували 6 dfifferent форуми і не отримав soutions моєї проблеми.
Seemlike немає там програми, які можуть допомогти відновити системні файли з FAT 12 Назад до NTFS
Так бачив я більшу частину посад на інших форумах (я з пошуку багато безпеки форумах)

Ви бачили це посилання? http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html

Досить таким же набором рад дається всім. Незалежно вірусом Ad-aware видалено не було зроблено досить ефективно. І був неприємний фрагмент шкідливої програми.

Чесно кажучи, я скидав Ad-aware, коли вони вирушили до версії 2007.
Я буду рекомендувати, що коли ви збираєтеся раз, щоб ігнорувати Ad-aware і йти з:
Spybot -- http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/
SUPERAntiSpyware -- http://filehippo.com/download_superantispyware/
AVG Anti-Spyware Free Edition -- http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-spyware-free

Це безкоштовне і, на мій погляд, більш надійний то будь-який інший вільний AntiSpyware.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.