![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
Мій комп'ютер був уповільнення тому я побігла Adawre і він взяв 25 шкідливих програм високого ризику, в той час збирання він це сказав, що мені доведеться перезавантажити, щоб завершити процес видалення шкідливих програм. При перезавантаження це повідомлення прийшло в екран DOS"NTLDR відсутній, натисніть будь-яку клавішу потім, коли я вдарив ввести цей 2-е повідомлення підійшов DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM диску + натисніть Enter Коли я поклав у моєму Win XP Pro, і досягли відновлення і selcted варіант 1, а потім на екрані просто увійшов в DOS, то я ввів "FIXMBR", а в менш, ніж друга Вона заявила, новий завантажувальний сектор успішно написано, Однак коли я перезавантажена Я постійно отримую NTDRL відсутній натисніть будь-яку клавішу, а потім DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK, я пішов назад Іпуть диска XP і перейдіть в розділ Відновлення він просто повертається на C: швидкі, я коли тип DIR, вона каже, що Том не має етикетку Serial 000-0000 Довідник C: \ Немає відповідних файлів знайдено Коли я намагаюся змінити рідше на C: \ iwindows або будь-який інший каталог, я б воно стверджує, що система не може sprecified каталозі від вказаний файл. Я тоді видаліть диск і підключити його безпосередньо до mothrboard інший комп'ютер і при завантаженні ПК, що від першого диска він визнаний мій диск як E: \ натисканні на неї у файлі Propertys він сказав Використовуване простір 0 байт вільного простору 10Mb Тоді я побіг програма під назвою ****** Data Recovery Майстер і визнали диск у якості, як зазначено було (FAT12), він перевірив правильного розміру і зміг показати вміст диска, і я зміг передати AOT даних на інший комп'ютер C: \ диск для збереження. Але все-таки Whe Я поклав їхати назад в моєму власному комп'ютері, вона зберігає надавши цьому NTDRL зниклих без вісті і, коли доходять до відновлення Windows він просто йде корінням в C: рядки (навіть коли я selct 1. У мене є багато inportant програмах та інше на цьому диску, і вважали за краще б його відформатувати або стерти всі. Будь ласка, скажіть мені, як я можу отримати Windows для початку повернутися знову. Спасибо заранее |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Які імена, що Adaware знайшли? Ви намагалися піти в точку відновлення системи. Навіть якщо він заражений піти до нього. Ми все ще можемо чистих шкідливих програм. Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Як я вже казав раніше, я підійшов до цього далеко з R ремонту в Windows Опції Але doesn't йти далі звідти, коли я вибираю опцію Я просто отримати оперативну та DOS це запитати мене про anthing Admin Passwrod, коли я втікав Fxmbr т.д. більше проблем, почали відбуватися. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Цитата:
Що стосується шкідливих Я нахиляє rememebr все, що я пам'ятаю, що Adaware визначав його як highlevel загроза, яка відкриває порт до мережі. ![]() SOMEONE PLEASE HELP ME І. оточенням, почуття кинути це ціла система з вікна і купити нову ONE |
|
| |||
| |||
| Зміна: Bad інформації. Вибачте. |
|
| |||
| |||
| Я нахиляє дозволити Geek Squad Чи є інструмент там, що можна виправити RAW диска і відновлення файлової структури диска? Чи є там, хто може допомогти 62-річний fustrated людиною, яка готова Exoire зі своїм комп'ютером.? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ok proberly не допоможуть вам, але в мене була схожа проблема з NTLDR відсутній, і DISK BOOT FAILURE, і в основному я просто продовжував contiously перезапуску, і я думаю, що це працює, або я скрипка з HDD кабелів, а також включений мій SATA-2 HDD SATA в порту, він працював, то я змінив її назад, тобто evently болю в спині я думаю, а просто змінили його на 2 порти SATA 2, і він працював я вважаю, вибачте, якщо це не допоможе просто даємо вам ідеї. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Igive до Я просто доведеться переформатувати і встановлювати заново Windows, Ive спробували 6 dfifferent форуми і не отримав soutions моєї проблеми. Seemlike немає там програми, які можуть допомогти відновити системні файли з FAT 12 Назад до NTFS |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ви бачили це посилання? http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html Досить таким же набором рад дається всім. Незалежно вірусом Ad-aware видалено не було зроблено досить ефективно. І був неприємний фрагмент шкідливої програми. Чесно кажучи, я скидав Ad-aware, коли вони вирушили до версії 2007. Я буду рекомендувати, що коли ви збираєтеся раз, щоб ігнорувати Ad-aware і йти з: Spybot -- http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/ SUPERAntiSpyware -- http://filehippo.com/download_superantispyware/ AVG Anti-Spyware Free Edition -- http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-spyware-free Це безкоштовне і, на мій погляд, більш надійний то будь-який інший вільний AntiSpyware. |