![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Emachine E4086 - Имах нужда да се използват системите диск за възстановяване днес поради някои прилагане грешка. Аз не се е възползвал от разрушителните опция. След като тя е завършена и тя започне отново първо дава възможност за избор на F11 или след няколко държави секунди NTLDR е компресиран. Какво търси чрез Google, тези, които са имали същия проблем, се казва, когато Добре дошли в инсталационната програма изглежда натиснете R за да ви отведе до конзолата за възстановяване и натиснете 1, като използва предоставения диск. Но тя не ми даде тази възможност, без значение какво ще направя. Всички го прави да ме отведе до екрана, за да даде възможност да се направи или за пълно или частично възстановяване. Не мога да стигна до Добре дошли в инсталационната програма на екрана. Без значение какво правя, той прави същото кръг. Какво мога да намеря в Интернет, се предполага следното, но тази машина прав имам навик да го направя. Помощ ще бъде оценена. Благодаря предварително. Тони Опитайте с това: Поставете Прозорец CD (на oryginal един) в устройството, CDROM, tyour и рестартирайте компютъра. Когато compter bootsagain изберете опцията, която се изисква, за да стартирате компютъра от компактдиска, ако ви се иска да го направи. Когато "Добре дошли в инсталационната програма" екран се появява, натиснете R, за да стартирате конзолата за възстановяване. Когато бъдете подканени тип "1" или ако имате няколко операционни системи, изберете инсталацията, която трябва достъп от конзолата за възстановяване. Когато се появи подкана, въведете паролата на администратора. Ако администраторската парола е празен, просто натиснете ENTER. Сега трябва да бъде в comman бърз и готов за ремонт на NTLDR файл. Сега всичко, което трябва да направите е да въведете следните команди (по ред) и всяка команда на нов ред, точно както сте ги видите тук: CD \ Attrib-C NTLDR излизане Персоналният компютър следва да рестартирате сега и всичко трябва да работи добре. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте се опитали да обувка в Safe Mode като натиснете F8 точно преди да започне да се зареди прозорец и изберете Safe Mode от менюто?
Вие трябва да бъде в състояние да отидат в командния ред, като въведете CMD в навечерието кутия след това въведете "приписвам-C NTLDR" там. Това може или не може да работи, да ме уведомите и аз ще видя дали мога да помогна по-нататък. :) Моята система: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за помощта Рик. То имам навик да отида безопасен режим. Единственият ключ работи са R, F2 и F11, която ме изпраща кръг на същия кръг. |
|
| |||
| |||
| Какви възможности получавате по-точно? |
|
| |||
| |||
| Благодаря отново Рик. На обувка горе на черен екран ми дава Натиснете F11 в противен случай "NTLDR е компресиран натиснете crtl, ALT и изтриване да рестартирате" съобщение до идва. F11 просто ме отвежда към възможността за възстановяване или частично или пълно възстановяване, което аз се опитах. Единствената друга възможност е научноизследователска и прави същото. F2 BIOS и F10 са единствените други работи. F10 отново само ме изпраща кръг на същия кръг. Никакви други функционални клавиши. Много оценявам. Тони |
|
| |||
| |||
| Добре, изглежда като теб ще се нуждаят от диска за зареждане от някакъв вид, за да сортирате това. Да погледнем тук -- http://www.bootdisk.com/. Трябва да се гарантира, че получавате тази, която посочва, че подкрепя NTFS. Предлагам ви да опитате втората надолу. |
|
| |||
| |||
| Здравей Ник. Имам закупени това: http://www.user-guides.co.uk/asp/pro...rchFor=&PT_ID = С надеждата, това не свърши работа. Въпреки това, аз се опитах да го използвате в компютъра, но то имам навик изпълнявате софтуера, така чакам за съвети от тези, аз си купих от. В противен случай аз ще изтегли вашето предложение. Благодаря отново. |
|
| |||
| |||
| Нека да знаят как се Включено. :) |
|
| |||
| |||
| Здрасти. Софтуерът работи ОК и ботуши до но изглежда, че да изглежда като ново копие на XP. Аз все пак отиде за шофиране С кликване разстояние и стрелата, която каза "компресирате диска, за да се спести място, така и на около 4 часа по-късно вече не карам компресирани. Но същия проблем съществува, без обувка диск все още държави "NTLDR е компресиран", така че единственото положително е, че аз мога да го обувка горе, но тече в тухлена стена, след това. В insturctions даден на софтуера каза за копиране на цялото съдържание в NTLDR си папка, за да замени и прозорци, за да коригирате. Знаете го, но не работи. Погледнах в Microsoft бележка, която каза: РЕЗОЛЮЦИЯ За да разрешите този проблем, натиска на Bootstat.dat файл в папката Windows. За да направите това: 1.Right върху файла Bootstat.dat, и натиснете Обяви. 2.Click, за да изчистите Компресиране съдържание, за да запаметите пространство на твърдия диск отметката, след което натиснете OK. След натиска на файла Bootstat.dat, автоматична функция работи за възстановяване, дори ако NTFS дял все още е компресиран. Намерих файла, но кутия, която каза "компресирате" е unclicked така или иначе. На диска обувка за възстановяване купих, го прави да има функция за възстановяване на файлове и данни и неща, които трябва все още е там. Аз не съм направил нищо с тези данни, е необходимо само да знаете, че бях там. Съм бил в контакт с emachine, които са около мен изпращане на пътища от САЩ обратно към Обединеното кралство и тази сутрин имах имейл казвам, че беше Gateway, които подкрепят продукт, но са в допир и те казват, не му от списъка с продукти тях! Така че изглежда си до мен да го подреди. Време е да го отведе до Техническа да сортирате? Много благодаря предварително. |
|
| |||
| |||
| Не знам, ако ф все още имате този проблем, но моя син наскоро имаше същия си портал лаптоп. Дори и след това една изцяло нова инсталация от диска портал ще кажем NTLDR е компресиран натиснете Ctrl ALT дел да рестартирате. Аз се опитал всички решения на различни сайтове, никой от които не са били успешни. В края мислех, че ще се опита с помощта на копие на Linux (OpenSuse10) трябваше да видим дали това ще инсталирате и познайте какво го направиха! При инсталиране на Линукс съм го казал за изтриване на прозорци и направи пълен формат на твърдия диск. След Linux бях инсталирани след инсталира XP (Тъй като сина ми искаше това отново) от оригиналния диск вход без никакви проблеми (освен да свалят всички шофьори от Портален сайт и преинсталиране). Знам, че си дълго кръг начин, но го поправя проблема. Надявам се това да помогне Puckers |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как към Прикрепвам "NTLDR е компресиран" Грешка при зареждане USB твърд диск на XP | PeterPan | Windows операционни системи | 1 | 7-ми септември 2009 17:25 |
| Къде да купя със сгъстен въздух в кутия | Hybr! Г | Общи Хардуер Чат | 8 | 20 февруари 2009 16:18 |
| Ntldr компресирани. | geistz95 | Windows операционни системи | 4 | 2-ро Jan 2009 17:20 |
| NTLDR сгъстен PLS Help | antbann | Windows операционни системи | 1 | 13 Дек 2008 00:01 |
| Ntldr | Aultma | Windows операционни системи | 14 | 7 юли 2007 08:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |