![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Emachine E4086 - jsem měl potřebu využívat systémů disk pro obnovení dnes kvůli nějaké chybě aplikace. I didn't použít destruktivní možnosti. Kdysi to byl dokončen a znovu za prvé dává možnost F11 nebo po několika sekundách se uvádí NTLDR je komprimovaný. Při pohledu přes google, ty, které mají stejný problém se nám, když Vítá vás instalační program se zdá, stisknutím klávesy R se dostanete do konzole pro zotavení a potom klepněte 1 pomocí dodaného disku. Ale to mi nedává možnost, že bez ohledu na to, co dělám. Vše, co je to, aby mě k obrazovce, aby možnost buď si na úplné nebo částečné navrácení. JÁ dotírat dostat na obrazovce Vítá vás instalační program. Bez ohledu na to, co dělám, je to stejný okruh. Co mohu najít na internetu navrhuje následující, ale tento stroj prostě zvyklý dělat. Pomoc by ocenili. Thanks in advance. Tony Zkus tohle: Vložte disk CD systému Windows (oryginal jeden) do mechaniky CDROM, tyour a restartujte počítač. Když compter bootsagain vyberte, které jsou nutné ke spuštění počítače z disku CD máte-li o to požádán. Když "Welcome to Setup" se objeví obrazovka, spusťte stisknutím klávesy R konzolu pro zotavení. Po zobrazení výzvy typu "1", nebo máte-více operačních systémů, vyberte instalaci, kterou je přístup z konzole pro zotavení. Až budete vyzváni, zadejte heslo správce. Jestliže není heslo správce definováno, stiskněte klávesu ENTER. Nyní byste měli být na Comman rychlé a připravené k opravě soubor NTLDR. Nyní vše, co potřebujete udělat, je zadat následující příkazy (v tomto pořadí), a každý příkaz na nový řádek, stejně jako vy vidíte zde: cd \ attrib-c ntldr výstupu PC by mělo nyní restartovat a vše by mělo fungovat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste se pokusil zavést do bezpečného režimu stiskem klávesy F8 těsně před okny začne načítat a bezpečný způsob výběru z menu?
Pak byste měli být schopni jít do příkazového řádku zadáním příkazu cmd běh pole zadejte "attrib-c ntldr" tam. , Které mohou nebo nemusí fungovat, dejte mi vědět a já zjistil, jestli může pomoci i dalším. :) Můj systém: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Díky za pomoc Rik. Je zvyklý jít do nouzového režimu. Pouze klávesy práce jsou R, F2 a F11, které mi posílá kolem stejného kruhu. |
|
| |||
| |||
| Jaké možnosti se dostanete přesně? |
|
| |||
| |||
| Thanks again Rik. Na startu se objeví černá obrazovka mi dává Stiskněte klávesu F11 jinak 'NTLDR stlačený tisku crtl, alt a vymazat restart' zpráva přijde. F11 Jen mi trvá na vymáhání možnost buď částečné nebo úplné uzdravení, které jsem se snažil. Jedinou další možností je R, a dělá to samé. Bios F2 a F10 jsou jen další práci. F10 znovu jen posílá mě kolem stejného kruhu. Žádné další funkce klávesy. Velmi oceňovány. Tony |
|
| |||
| |||
| Ok, vypadá to budete potřebovat spouštěcí disketu nějaké vyřešit to. Se podívejte zde -- http://www.bootdisk.com/. Musíte zajistit, aby vám ten, který uvádí, že podporuje NTFS. Doporučuji vám vyzkoušet druhý dolů. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Nik. Jsem si koupil tento: http://www.user-guides.co.uk/asp/pro...rchFor=&PT_ID = V naději, že to dělá ten trik. Nicméně jsem se snažil používat i na PC, ale ono zvyklý provozovat software tak čekat na radu od těch, které jsem koupil jsem od. V opačném případě budu stahovat váš návrh. Díky znovu. |
|
| |||
| |||
| Dejte mi vědět, jak se dostat dále. :) |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Software pracuje na tlačítko OK, a to po startu spouští, ale zdá se, aby vypadal jako čerstvý číslo of XP. Já však šel na jednotce C: a vypnul šipky, který řekl: 'komprimaci disku pro úsporu místa' a zhruba 4 hodiny drive již komprimovaný. Ale stejný problém existuje, aniž by se zaváděcí disk stále uvádí, "NTLDR je komprimován", takže jediný pozitivní je, že dovedu brát ono bota autobus, ale narazíte na cihlové zdi po. Insturctions uvedené na software řekl kopii celého obsahu v NTLDR složky vyměnit okna a opravit. Líbilo se to, ale nefungovalo to. Podíval jsem se na Microsoft poznámku, která říká: USNESENÍ Chcete-li tento problém vyřešit, rozbalit Bootstat.dat soubor ve složce Windows. Postupujte takto: 1.Right-Bootstat.dat tlačítkem myši na soubor a klepněte na tlačítko Vlastnosti. 2.Click vyčistit Komprimovat obsah a šetřit tak místo na disku zaškrtávací políčko, a potom klepněte na tlačítko OK. Po rozbalit soubor Bootstat.dat, automatické obnovení funkce funguje, i když oddíl NTFS je stále stlačený. Našel jsem soubor, ale box, který řekl 'komprimaci' byl unclicked stejně. Na disk zaváděcí využití koupil jsem, to přece má funkci obnovit soubory a data a věci musím tam ještě je. Neudělal jsem nic, že s údaji, jen musí vědět, že tam je. Byl jsem v kontaktu s emachine, kteří jsou kolem mne posílá cesty z USA zpět do Velké Británie a dnes ráno jsem si říkal, že byl e-mail brána, kteří podporují produkt, ale byl v kontaktu a říkají, že její výrobek není uvedena s jim! Tak vypadá jeho dolů ke mně třídit. Je čas, aby to Tech třídit? Děkuji předem. |
|
| |||
| |||
| Dont vŘdŘt-li u stále má tento problém, ale můj syn nedávno prodělal stejné na jeho bránu notebooku. I poté, co zcela novou instalaci z disku brány jen říct, že by NTLDR je komprimován stiskněte Ctrl Alt Del restartovat. Snažil jsem se všechny řešení na různých místech žádný z nich nebyl úspěšný. V závěru jsem si myslel bych, zkuste použít kopie linux (OpenSuse10) jsem musel vidět, pokud by to nainstalovat a hádejte, co to udělal! Na instalaci Linuxu jsem ho smazat okna a udělat úplné formátování pevného disku. Poté, co byl nainstalován Linux Pak jsem přeinstalovat XP (jako můj syn chce to zpátky) z původní brána disku bez problémů (kromě nutnosti stáhnout všechny ovladače z webu a přeinstalovat brány). Vím, že jeho dlouhou cestu kolem, ale to fixed the problem. Doufám, že to pomůže Záhyby |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak se k Brynda "NTLDR je komprimován" Chyba při bootování USB pevný disk v XP | Anggun | Operační systémy Windows | 1 | 7.září 2009 17:25 |
| Kde nakoupit stlačený vzduch v plechovce | Hybr! D | Obecné Hardware Chat | 8 | 20. února 2009 16:18 |
| Ntldr Compressed. | geistz95 | Operační systémy Windows | 4 | 2. ledna 2009 17:20 |
| NTLDR stlačený pls pomozte | antbann | Operační systémy Windows | 1 | 13. prosince 2008 00:01 |
| Ntldr | Aultma | Operační systémy Windows | 14 | 7. červenec 2007 08:57 |
| Thread Nástroje | |
| |