μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

NTLDR είναι συμπιεσμένα. Δεν είναι δυνατή η επιδιόρθωσή του.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Ιουλίου 2008, 10:21
Νέο Μέλος Ομάδα

Default NTLDR είναι συμπιεσμένα. Δεν είναι δυνατή η επιδιόρθωσή του.

Emachine E4086 - είχα την ανάγκη να χρησιμοποιήσει το δίσκο συστημάτων ανάκτησης σήμερα οφείλεται σε κάποιο λάθος εφαρμογή. Δεν χρησιμοποιούν την καταστροφική επιλογή.
Μόλις είχε ολοκληρώσει και να ξαναρχίσει να δίνει κατ 'αρχάς την επιλογή των F11, ή μετά από μερικά δευτερόλεπτα αναφέρει NTLDR είναι συμπιεσμένα. Κοιτάζοντας την λειτουργικότητα του Google, αυτές που είχαν το ίδιο πρόβλημα λένε όταν το Welcome To Setup φαίνεται να το πλήκτρο R για να σας μεταφέρει στην κονσόλα αποκατάστασης και στη συνέχεια κάντε κλικ 1 χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο δίσκο. Αλλά δεν μου δίνει αυτή την επιλογή δεν έχει σημασία τι κάνω. Μόνο που κάνει είναι να με πάρει σε μια οθόνη για να δώσει τη δυνατότητα να κάνει είτε με πλήρη ή μερική αποκατάσταση. Λοξοτομώ φτάσετε στο Welcome To Setup οθόνη. Δεν έχει σημασία τι κάνω, να κάνει το ίδιο κύκλο. Αυτό που μπορώ να βρω στο διαδίκτυο προτείνει τα ακόλουθα, αλλά αυτό το μηχάνημα απλά συνηθισμένος κάνω αυτό.

Βοήθεια θα εκτιμηθεί.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Tony

Δοκιμάστε αυτό:
Τοποθετήστε το CD των Windows (το oryginal ένα) στη μονάδα CD-ROM, και tyour επανεκκίνηση του υπολογιστή. Όταν η compter bootsagain επιλέξτε μια επιλογή που απαιτούνται για την εκκίνηση του υπολογιστή από το CD όταν σας ζητηθεί να το πράξουν. Όταν το "Welcome to Setup" εμφανιστεί η οθόνη, πιέστε το πλήκτρο R για να ξεκινήσει η Κονσόλα αποκατάστασης. Όταν σας ζητηθεί τύπου "1" ή αν έχετε έναν υπολογιστή πολλαπλής εκκίνησης, επιλέξτε την εγκατάσταση που πρέπει να έχετε πρόσβαση από την Κονσόλα αποκατάστασης. Όταν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή. Εάν ο κωδικός πρόσβασης διαχειριστή, απλώς πιέστε το πλήκτρο ENTER. Τώρα θα πρέπει να είναι στο COMMAN εντολών και έτοιμος να επισκευάσει το αρχείο Ntldr. Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισάγετε τις ακόλουθες εντολές (κατά σειρά) και κάθε εντολή για μια νέα γραμμή ακριβώς όπως θα τα δείτε εδώ:
cd \
attrib-c ntldr
έξοδο
Το PC θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση τώρα και πάντα πρέπει να λειτουργεί μια χαρά.

Old 8 Ιουλίου 2008, 15:47
Rik
Banned Ομάδα

Έχετε επιχειρήσει να εκκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία πατώντας το πλήκτρο F8 λίγο πριν από τα παράθυρα αρχίζει να φορτώσει και την επιλογή Safe Mode από το μενού;
Στη συνέχεια θα πρέπει να είναι σε θέση να υπεισέλθω σε γραμμή εντολών, πληκτρολογώντας cmd στο πλαίσιο της προετοιμασίας στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την "attrib-c ntldr" εκεί.

Αυτό μπορεί να είναι ή να μην λειτουργεί, επιτρέψτε μου να ξέρω και εγώ θα δω αν μπορώ να βοηθήσει περαιτέρω. :)

Το σύστημά μου: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Motherboard:
Asus K8V-X
Μνήμες:
512meg Infineon pc3200
Κάρτα γραφικών (ες):
Ζαφείρι Radeom 9600 Atlantis Pro 128MB
Κάρτα Ήχου:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig, και 200gig
Optical Drive (s):
1 * καυστήρα cd, dvd rom 1 *
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Τώρα Διαδίκτυο
Monitor (ες):
Dell 19 "
Operating System (s):
XP Pro
Old 8 Ιουλίου 2008, 15:58
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για τη βοήθεια Rik. Είναι συνηθισμένος πάει σε ασφαλή λειτουργία. Το μόνο πλήκτρα εργασίας είναι R, F2 και F11 που στέλνει μου γύρω από το ίδιο κύκλο.
Old 8 Ιουλίου 2008, 16:02
Rik
Banned Ομάδα

Τι επιλογές έχετε ακριβώς;
Old 8 Ιουλίου 2008, 16:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ και πάλι Rik. Κατά την εκκίνηση μέχρι την μαύρη οθόνη μου δίνει Πατήστε F11, αλλιώς το "NTLDR είναι συμπιεσμένα crtl Τύπου, alt και να διαγράψει την επανεκκίνηση" μήνυμα έρχεται. F11 μου παίρνει μόνο της λύσης της ανάκτησης της είτε για πλήρη ή μερική ανάκαμψη που έχω δοκιμάσει. Η μόνη άλλη επιλογή είναι η έρευνα και να κάνει το ίδιο. F2 bios και F10 είναι οι μόνες άλλοι εργασίας. F10 πάλι μόλις μου στείλει γύρω από τον ίδιο κύκλο. Δεν υπάρχει άλλη πλήκτρα λειτουργιών.

Ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

Tony
Old 9 Ιουλίου του 2008, 04:07
Rik
Banned Ομάδα

Ok, μοιάζει πρόκειται να χρειάζονται μια δισκέτα εκκίνησης κάποιου είδους για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα. Ρίξτε μια ματιά εδώ -- http://www.bootdisk.com/. Θα πρέπει να διασφαλίσει ότι θα έχετε ένα που δηλώνει ότι υποστηρίζει το NTFS. Σας προτείνω να δοκιμάσετε το δεύτερο κάτω.
Old 9 Ιουλίου του 2008, 06:43
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια Νικ.

Έχω αγοράσει αυτό:
http://www.user-guides.co.uk/asp/pro...rchFor=&PT_ID =

Με την ελπίδα αυτό το κάνει το κόλπο. Ωστόσο, έχω προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσει για το PC, αλλά συνηθισμένο τρέχει το λογισμικό, ώστε αναμονής για συμβουλές από αυτές που αγόρασα από. Διαφορετικά ότι θα κατεβάσετε την πρότασή σας.

Ευχαριστώ και πάλι.
Old 9 Ιουλίου του 2008, 12:43
Rik
Banned Ομάδα

Επιτρέψτε μου να μάθω πώς θα προχωρήσουμε. :)
Old 16 Ιουλίου 2008, 06:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου. Το λογισμικό εργάστηκε ΟΚ και μπότες μέχρι αλλά φαίνεται να μοιάζει με ένα φρέσκο αντίγραφο των XP. Εγώ όμως πήγε στη μονάδα δίσκου C και έκανε κλικ από το βέλος που είπαν «συμπίεση δίσκου για εξοικονόμηση χώρου και περίπου 4 ώρες αργότερα η οδήγηση δεν είναι πλέον συμπιεσμένη. Αλλά το ίδιο πρόβλημα υπάρχει, δεν το δίσκο εκκίνησης αναφέρει ακόμη "NTLDR είναι συμπιεσμένη", έτσι το μόνο θετικό είναι ότι μπορώ να πάρω την έναρξη επάνω αλλά τρέχει σε ένα τοίχο από τούβλα μετά.

Η insturctions που αναγράφονται στο εν λόγω λογισμικό για να αντιγράψετε όλα τα περιεχόμενα στο φάκελο του NTLDR με τα παράθυρα για να αντικαταστήσει και να διορθώσετε. Μήπως όμως δεν λειτούργησε.

Κοίταξα το Microsoft σημείωμα το οποίο έλεγε:
ΨΗΦΙΣΜΑ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, η αποσυμπίεση Bootstat.dat αρχείο στο φάκελο των Windows. Για να το κάνετε αυτό: 1.Right κλικ στο αρχείο Bootstat.dat, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Ακίνητα. 2.Click για να καθαρίσετε την Συμπίεση περιεχομένων για εξοικονόμηση χώρου στο δίσκο το πλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ ΟΚ. Μετά την αποσυμπίεση του αρχείου Bootstat.dat, η αυτόματη λειτουργία του εργοστασίου ανάκτησης, ακόμη και αν το διαμέρισμα NTFS συμπιέζεται ακόμη.

Βρήκα το αρχείο, αλλά το κουτί που είπαν «συμπίεση» ήταν unclicked ούτως ή άλλως.

Για την ανάκτηση δίσκο εκκίνησης αγόρασα, θα έχει μια λειτουργία για να ανακτήσει τα αρχεία και στοιχεία και το υλικό που χρειάζομαι είναι ακόμα εκεί. Δεν έχω κάνει τίποτα με αυτά τα δεδομένα, απλά χρειάζεται να γνωρίζουν ότι ήταν εκεί.

Έχω έρθει σε επαφή με emachine που μου στέλνει γύρω από τις λεωφόρους από τις ΗΠΑ πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο και σήμερα το πρωί είχα ένα μήνυμα λέγοντας ότι ήταν «πύλη που υποστηρίζουν το προϊόν, αλλά ήταν σε επαφή και να λένε ότι δεν της εισηγμένης προϊόν με αυτούς! Έτσι μοιάζει με του κάτω να μου το είδος.

Είναι καιρός να το πάρετε σε μια τεχνολογία για να ταξινομήσετε;

Πολλές ευχαριστίες εκ των προτέρων.
Old 17 Αυγούστου 2008, 05:26
Νέο Μέλος Ομάδα

Dont know if u έχουν ακόμη αυτό το πρόβλημα, αλλά ο γιος μου είχε πρόσφατα ίδια την πύλη του φορητού υπολογιστή. Ακόμη και μετά κάνει μια πλήρη νέα εγκατάσταση από το δίσκο πύλη θα πω μόνο το NTLDR είναι συμπιεσμένα πατήστε ctrl alt del για επανεκκίνηση. Είχα δοκιμάσει όλες τις λύσεις σε διάφορες τοποθεσίες Δεν υπάρχει εκ των οποίων ήταν επιτυχείς. Στο τέλος σκέφτηκα ότι θα προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα αντίγραφο του Linux (OpenSuse10) είχα να δω αν αυτό θα εγκαταστήσει και να μαντέψουν τι έκανε! Σχετικά με την εγκατάσταση του Linux μου είπε να διαγράψετε τα παράθυρα και να κάνει μια πλήρη μορφή του σκληρού δίσκου. Μετά το Linux θα ήταν εγκατεστημένο τότε επανεγκατασταθεί XP (όπως ο γιος μου ήθελε αυτό ξανά) από τον αρχικό δίσκο πύλη δεν κανένα πρόβλημα (εκτός από να χρειάζεται να κατεβάσετε όλα τα προγράμματα οδήγησης από την τοποθεσία της Gateway και επανεγκατάσταση). Γνωρίζω πολύ γύρο του τρόπο, αλλά καθόρισε το πρόβλημα.

Hope this helps

Puckers
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πώς να Fix "NTLDR είναι συμπιεσμένα" Σφάλμα κατά την εκκίνηση USB Σκληρό Δίσκο σε XP PeterPan Λειτουργικά συστήματα Windows 1 7 Σεπτεμβρίου 2009 17:25
Πού να αγοράσει πεπιεσμένο αέρα σε Can Hybr! Δ Γενική Συζήτηση Hardware 8 20 Φεβ 2009 16:18
Ntldr Συμπιεσμένο. geistz95 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 2η Ιαν 2009 17:20
NTLDR συμπιεσμένο pls βοήθεια antbann Λειτουργικά συστήματα Windows 1 13 Δεκ. 2008 00:01
Ntldr Aultma Λειτουργικά συστήματα Windows 14 7 Ιουλ 2007 08:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.