![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Emachine E4086 - Imao sam potrebu koristiti disk za oporavak sustava danas zbog nekih aplikacija greška. Nisam koristiti destruktivno opciju. Nakon što je završilo i prvo ga ponovno pokretanje daje mogućnost F11 ili nakon nekoliko sekundi, država je komprimirana datoteka NTLDR. Gledajući kroz google, oni koji su imali isti problem kad su rekli Welcome To Setup izgleda pritisnite R da vas odvesti na konzolu za oporavak, a zatim pritisnite 1 koristeći priloženi disk. Ali to ne daje mi mogućnost da bez obzira što mi je činiti. Sve to ne da mi se na zaslonu dati mogućnost da ili ne na puni ili djelomični oporavak. JA licemjerje dobiti to Welcome To Setup screen. Bez obzira što mi je činiti, to se isti krug. Ono što mogu naći na internetu je predlaganje sljedeće, ali ovaj stroj pravedan navika to učiniti. Pomoć bi bilo poštovati. Hvala unaprijed. Tony Probaj ovo: Umetnite CD sa sustavom Windows (oryginal jedan) na CD-ROM pogon i ponovo pokrenite računalo tyour. Kada compter bootsagain odaberite opciju koje su potrebne da biste pokrenuli računalo s CD-a, ako se pita za to. Kad je "Welcome to Setup" zaslon, pritisnite R da biste pokrenuli konzolu za oporavak. Našto šaptalac tip "1" ili ako imate više operacijskih sustava, odaberite instalaciju koju morate pristupiti iz konzole Recovery Console. Kada se od vas zatraži, upišite administratorsku lozinku. Ako upravnik lozinka je prazna, samo pritisnite Enter. Sada biste trebali biti na comman brz i spreman za popravak ntldr datoteku. Sada sve što trebate učiniti je unijeti slijedeće naredbe (u redu) i svaku naredbu na novi redak baš kao i vi ih pogledati ovdje: cd \ attrib-ntldr c exit PC bi trebao ponovno podizanje sustava i sada je sve trebao raditi sasvim u redu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao to čizma u siguran način pritiskom na F8 prije nego što Windows počne učitavanje i siguran način odabirom iz izbornika?
Te bi trebao onda biti u mogućnosti otići u naredbeni redak upišete cmd u okvir trčanje zatim upišite "attrib-ntldr c" ne postoji. To svibanj ili možda neće raditi, javite mi pa ću vidjeti ako ja mogu pomoći. :) My System: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Hvala za pomoć Rik. To navika ići na siguran način. Samo tipke rade su R, F2 i F11 koja šalje oko mene isti krug. |
|
| |||
| |||
| Koje opcije da li vi dobiti točno? |
|
| |||
| |||
| Hvala opet Rik. Na čizma gore crni zaslon daje mi Pritisnite F11 drugačije "NTLDR je stisnut pritisnite crtl, alt izbrisati i ponovno pokretanje 'poruku dogoditi se gore. F11 samo mi treba za oporavak mogućnost ili djelomični ili potpuni oporavak koje sam pokušao. Jedina druga opcija je R i radi isto. F2 BIOS i F10 su jedini ostali rade. F10 opet samo šalje oko mene isti krug. Nema druge tipke funkcije. Mnogo poštovati. Tony |
|
| |||
| |||
| Ok, izgleda da ćete trebati boot disk od neke vrste do vrste ovo. Imati pogledati ovdje -- http://www.bootdisk.com/. Morate osigurati da dobijete onaj koji kaže da ga podržava NTFS. JA predlagati te probati drugi dolje. |
|
| |||
| |||
| Bok Nik. Ja sam kupio ovo: http://www.user-guides.co.uk/asp/pro...rchFor=&PT_ID = U nadi da radi trik. Unatoč tome, JA imati suđen za korist to na PC-u, ali Internet navika trčanje softver, tako čekaju savjet od onih Ja sam kupio od. U nedostatku toga ću preuzeti svoj prijedlog. Hvala opet. |
|
| |||
| |||
| Pustiti mene znati kako vam se on. :) |
|
| |||
| |||
| Bok. Softver je radio OK, a sluga gore, ali čini se da izgledaju kao svjež kopirati nad XP. Ipak sam otišao na C disk i klik od strelica koje je rekao 'stisnuti disk radi uštede prostora ", a oko 4 sata poslije voziti više nije stisnut. No, isti problem postoji, bez boot diska je i dalje navodi: "NTLDR is stisnut", tako da je jedino pozitivno je da ja mogu dobiti Internet cipelica za bebu gore ali trčanje u zid nakon što je cigla. Insturctions s obzirom na program, rekao je za kopiranje svih sadržaja u mapu Windows NTLDR zamijeniti i popraviti. Jeste, ali to nije posao. Pogledao sam na Microsoft napomenu što je rekao: RJEŠENJE Da biste riješili taj problem, dekompresiju Bootstat.dat datoteke u Windows savijač. Da biste to učinili: 1.Right-Bootstat.dat kliknite datoteku, a zatim Svojstva. 2.Click za brisanje Komprimirati sadržaj za spremanje prostor na disku potvrdni okvir, a zatim kliknite U redu. Nakon što dekompresirati Bootstat.dat datoteku, automatski oporavak značajke djela, čak i ako je NTFS particiju i dalje stisnut. Našao sam sliku, ali okvir koji je rekao 'stisnuti' je unclicked ionako. Na disk boot recovery sam kupio, to nema funkciju za oporavak datoteke i podatke te stvari mi treba je još uvijek tamo. Nisam učinio ništa sa tim podacima, samo je potrebno da znam da je bio tamo. Ja sam bio u kontaktu sa emachine koji su me šalje oko avenija iz SAD-natrag u UK i jutros sam imao pošta kazivanje je Gateway koji podržavaju proizvod, ali je bio u kontaktu i oni kažu svoju ne navedeni proizvod s njima! Tako izgleda kao da mi je dolje to sortirati. Je li vrijeme da se to Tech to vrsta? Mnogo hvala unaprijed. |
|
| |||
| |||
| Ne znam ako u još uvijek imaju ovaj problem, ali moj sin je nedavno imao isto na svoj gateway laptop. Čak i nakon toga potpuno novu instalaciju pristupnika iz diska to bi samo reći NTLDR je stisnut pritisnite ctrl alt del to restart. Imao sam pokušao sve rješenja na različitim stranicama ništa od kojih su bili uspješni. Na kraju sam mislio bih probati koristeći kopiju Linux (OpenSuse10) morao sam vidjeti da li će instalirati i pogodite što je to učinio! Na instalacije Linuxa sam je rekao da ne izbrisati prozori i puni format hard disk. Nakon što sam instalirao Linux je tada reinstalirati XP (Kao što je moj sin htio vratiti na ovo) iz originalnih pristupnika diska bez problema (osim vlasništvo to preuzimanje datoteka svi vozači iz veža stranice i instalirati). Znam da je dug put krug, ali čvrst problem. Nadam se ovo pomaže Puckers |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako za Škripac "NTLDR is stlačenog" Greška prilikom Dizanje USB harddrive in XP | Peterpan | Windows Operating Systems | 1 | 7 rujna, 2009 17:25 |
| Gdje kupiti komprimiranog zraka u Can | Hybr! D | General Hardware Chat | 8 | 20. veljača 2009 16:18 |
| Ntldr Komprimirani. | geistz95 | Windows Operating Systems | 4 | 2. siječanj 2009 17:20 |
| NTLDR stisnut pls pomoć | antbann | Windows Operating Systems | 1 | 13. prosinac 2008 00:01 |
| Ntldr | Aultma | Windows Operating Systems | 14 | 7. srpnja 2007 08:57 |
| Thread Tools | |
| |