![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Emachine E4086 - Volt, hogy szükség van-hoz használ a rendszer helyreállítási lemezt ma miatt néhány alkalmazás hiba. Nem használ a pusztító opciót. Miután befejezte, és újra meg először ad lehetőséget, F11, vagy csak néhány másodperc után kimondja NTLDR tömörített. Belenéz a google, hogy azok voltak a probléma ugyanaz azt mondják, ha a Welcome To feliratot nyomja meg az R elvisz a helyreállítási konzolt, majd 1 a mellékelt lemezen. De ez nem ad lehetőséget nekem, hogy nem számít, mit csinálok. Minden esetben meg, hogy nekem egy képernyő, hogy a lehetőséget, hogy vagy csinál egy teljes vagy részleges visszatérítését. ÉN vidám kap az Üdvözli a Telepítő képernyőn. Nem számít, mit tegyek, ez ugyanazt a kört. Mit találok az interneten javasolja a következő, de ez a gép csak szokás csinálni. Segítség lenne méltányol. Thanks in advance. Tony Próbáld ki ezt: Helyezze be a Windows CD-t (a oryginal egyet) be a CD-ROM-meghajtóba, és indítsa újra tyour PC. Amikor a compter bootsagain válasszon egy lehetőséget, hogy szükséges a számítógép indításához a CD-ről, ha kérik erre. Amikor megjelenik az "Üdvözli a telepítő" képernyő megjelenésekor nyomja meg az R indítsa el a helyreállítási konzolt. Amikor a program kéri típus "1", vagy ha van egy több-boot számítógéppel rendelkezik, válassza a telepítés, amit kell elérnie a helyreállítási konzolt. Amikor a rendszer kéri, írja be a rendszergazdai jelszót. Ha a rendszergazda jelszava üres, csak nyomja meg az ENTER-t. Most kell a comman azonnali és kész a javítás az NTLDR fájlt. Most mindössze annyit kell tennie, hogy írja be a következő parancsokat (sorrendben), és minden egyes parancs egy új sorba ahogy te látod, itt van: cd \ attrib-c ntldr exit A PC újraindítás most kell működnie kell, és minden rendben. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van próbált-hoz csomagtartó-ba biztos mód mellett szorongató F8 elõtt ablakok kezd betölteni, és válassza a Csökkentett mód a menüben?
Ön ezt követően meg kell tudnia, hogy belépjen a parancssorba írja be a cmd parancsot a Futtatás mezőbe írja be az "attrib-c ntldr" ott. , Hogy lehet, hogy nem működik, hadd tudjam meg, és én is hátha tudok segíteni tovább. :) My System: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm a segítséget Rik. Ez szokás megy csökkentett módban. Az egyetlen működő kulcs a K, F2 és F11 amely elküldi nekem körül ugyanazt a kört. |
|
| |||
| |||
| Milyen lehetőségeket do you get pontosan? |
|
| |||
| |||
| Köszönet újra Rik. -Ra csomagtartó megjelöl a fekete képernyőt ad nekem Press F11 egyébként a "NTLDR tömörített nyomja meg Ctrl, alt, és törölje újraindításához" üzenet jelenik meg. F11 csak fog engem a hasznosítás lehetőségét, akár részleges vagy teljes visszafizetését, amit én próbáltam. Az egyetlen másik lehetőség van a K, és nem ugyanaz. F2 bios és F10 az egyedüli működő egyéb. F10 megint csak üzeni körül ugyanazt a kört. Semmilyen más funkció gombok. Much appreciated. Tony |
|
| |||
| |||
| Ok, úgy néz ki, mint te lesz szükségünk a rendszerindító lemez néhány kedves sort erre. Have a look here -- http://www.bootdisk.com/. Te biztosítani kell, hogy Ön kap egy, amely kijelenti, hogy támogatja az NTFS. Azt javaslom, próbálja ki a második lefelé. |
|
| |||
| |||
| Szia Nik. Én vásároltak ez: http://www.user-guides.co.uk/asp/pro...rchFor=&PT_ID = Abban a reményben, ez a trükk. Azonban én próbáltam használni a PC-n, de ez szokás a szoftver futtatásához tehát vár tanácsot azoktól vettem I-ból. Ennek hiányában fogok letölteni javaslatát. Köszönet újra. |
|
| |||
| |||
| Let me know how you get on. :) |
|
| |||
| |||
| Szia. A szoftver dolgozott az OK gombra, és elindul de úgy néz ki mint egy friss példányát XP. Én viszont elmentem a C meghajtóra és csattant ki a nyilat, amely így szólt 'compress lemez helyet takaríthat meg ", és mintegy 4 órával később a meghajtót már nem tömörített. De ugyanaz a probléma létezik, anélkül, hogy a boot lemezt akkor is kimondja, hogy "NTLDR tömörített", így az egyetlen pozitív az, hogy én tud kap ez indulásuk, de beleszalad egy téglafal után. A insturctions található a szoftver azt mondta másolni a tartalmát annak NTLDR mappa ablakok helyére, és a javítást. Tette, de nem működött. Néztem egy mikroszkóp jegyzetet, amely így szólt: ÁLLÁSFOGLALÁS A probléma megoldásához, csomagolja ki a Bootstat.dat fájlt a Windows mappában. Ehhez: 1.Right-Bootstat.dat kattintson a fájlra, majd kattintson a Tulajdonságok. 2.Click törölje a Tömörítése tartalmát menteni disk space jelölőnégyzetet, majd kattintsunk OK. Miután Bootstat.dat csomagolja ki a fájlt, az automatikus helyreállítási funkció működik, még akkor is, ha az NTFS partíció is tömörített. Megtaláltam a dokumentumot, de a doboz, amely így szólt 'compress' unclicked volt egyébként. A boot lemezt vettem behajtás, ez egy funkciót visszaállítani a fájlokat és adatokat, valamint a cuccot Kell még ott van. Nem csináltam semmit, hogy az adatokat, csak tudnom kellett, hogy ott van. Már a kapcsolatot emachine akik küld körüli utakat az USA-ból vissza az Egyesült Királyságba és ma reggel volt egy e-mail átjáró volt, mondván, hogy aki támogatja a terméket, de már a kapcsolatot, és azt mondják, hogy nem tőzsdén jegyzett termék őket! Úgy néz ki, hogy le nekem, hogy rendezni azt. Ideje, hogy azt egy Tech rendezni? Köszönet előre. |
|
| |||
| |||
| Nem tudom ha u még mindig van ez a probléma, de a fiam nemrég kénytelen volt azonos az ő gateway laptop. Még azután is, ezzel teljesen új install-átjáró lemez lenne csak annyit NTLDR tömörített nyomja meg a ctrl alt del újraindítás. Én már próbáltam minden megoldást különböző helyszíneken amelyek közül egyik sem járt sikerrel. Végeredményben azt gondoltam, próbálja meg egy példányát linux (OpenSuse10) el kellett látni, ha ez telepíteni és találd ki, mit tett! Felszerelésével kapcsolatos Linux Mondtam, hogy törölje ablakok és csinál egy teljes formátumú merevlemezt. Miután Linux volt telepítve Aztán reinstalled XP (Mivel a fiam akarta ezt vissza) az eredeti lemez gateway gond nélkül (kivéve a birtoklás-hoz letölt minden illesztőprogramokat a kapu helyén, majd telepítse újra). Tudom, hogy hosszú út kerek, de állandó a probléma. Remélem ez segít Puckers |