פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

NTLDR דחוס. אין אפשרות לתקן.

Reply

שרשרת כלים
Old 8 יולי 2008, 10:21
קבוצת חברות חדשות

Default NTLDR דחוס. אין אפשרות לתקן.

Emachine E4086 - היה לי צורך להשתמש בדיסק מערכות ההתאוששות היום עקב שגיאת יישום כלשהו. אני לא משתמש באפשרות הרסני.
פעם זה היה הושלמה מחדש קודם כל זה נותן אפשרות של F11 או לאחר כמה שניות מדינות NTLDR דחוס. מחפש דרך גוגל, לאלה שיש להם אותה בעיה נאמר כאשר ברוכים הבאים לתוכנית ההתקנה מופיע להקיש R כדי לקחת אותך מסוף השחזור ולאחר מכן לחץ על 1 באמצעות הדיסק המצורף. אבל זה לא נותן לי אפשרות כי לא משנה מה אני עושה. כל זה עושה את זה כדי לקחת אותי מסך לתת את האפשרות גם לעשות להחלמה מלאה או חלקית. אני לא יכולה להגיע ברוכים הבאים לתוכנית ההתקנה המסך. לא משנה מה אני עושה, הוא עושה את אותו מעגל. מה אני יכול למצוא באינטרנט מציע הבאה, אבל המכונה הזאת פשוט רגיל לעשות את זה.

עזרה יהיה מוערך.

תודה מראש. טוני

נסה את זה:
הכנס את התקליטור של Windows (אחד oryginal) לכונן ה-CDROM, ולהפעיל מחדש את המחשב tyour. כאשר compter bootsagain לבחור באפשרות כי נדרשים כדי להפעיל את המחשב מהתקליטור אם תתבקש לעשות זאת. כאשר "ברוכים הבאים להתקנה" יופיע המסך, לחץ על R כדי להפעיל את מסוף השחזור. כאשר תתבקש להקליד "1" או אם יש לך מספר-אתחול המחשב, בחר בהתקנה שאליה עליך להיכנס ממסוף השחזור. כאשר תתבקש, הקלד את סיסמת המנהל. אם סיסמת המנהל ריקה, פשוט הקש ENTER. עכשיו אתה צריך להיות בבית comman הפקודה ומוכן לתקן את הקובץ NTLDR. עכשיו כל מה שאתה צריך לעשות הוא להזין את הפקודות הבאות (לפי הסדר) ועל כל פקודה בשורה חדשה בדיוק כמו שאתה רואה אותם כאן:
cd \
attrib-C NTLDR
יציאה
צריך לאתחל את המחשב עכשיו הכל צריך לעבוד בסדר גמור.

Old 8 יולי 2008, 15:47
Rik
קבוצת מגורש

האם ניסה אתחול למצב בטוח על ידי לחיצה על F8 לפני טעינת Windows מתחיל ובחירה במצב בטוח מהתפריט?
אתה אמור להיות מסוגל להיכנס על ידי הקלדת הפקודה cmd בתיבה להפעיל ולאחר מכן הקלד את attrib "C-NTLDR" שם.

זה עשוי או עלול לא לפעול, תודיעי לי ואני יראה אם אני יכול לעזור עוד יותר. :)

המערכת שלי: Glowbox

מעבד (ים):
AMD Athlon 64bit 3000 + ניוקאסל S754
לוח האם:
ASUS K8V-X
זיכרון RAM:
512meg Infineon pc3200
כרטיס מסך (S):
ספיר Radeom 9600 Pro 128MB אטלנטיס
כרטיס קול:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig, ו 200gig
כונן אופטי (S):
1 מבער * CD, DVD ROM 1 *
Case / PSU:
Cooling:
רשת / אינטרנט:
עכשיו באינטרנט
צג (S):
Dell 19 "
מערכת הפעלה (S):
XP Pro
Old 8 יולי 2008, 15:58
קבוצת חברות חדשות

תודה על העזרה Rik. זה רגיל ללכת במצב בטוח. את המפתחות הם עובדים רק R, F2 ו F11 ששולחת לי סביב המעגל אותו.
Old 8 יולי 2008, 16:02
Rik
קבוצת מגורש

מהן האפשרויות העומדות אתה מקבל בדיוק?
Old 8 יולי 2008, 16:23
קבוצת חברות חדשות

שוב תודה Rik. על אתחול את המסך שחור נותן לי הקש F11 אחרת "NTLDR is compressed crtl הקש, alt ולמחוק להפעיל מחדש את 'המסר מגיע. F11 פשוט לוקח אותי האפשרות של התאוששות או החלמה חלקית או מלאה אשר ניסיתי. האפשרות היחידה האחרת היא R ו עושה את אותו הדבר. BIOS F2 ו F10 הם רק עובדים אחרים. F10 שוב רק שולח לי סביב המעגל אותו. מפתחות אחרים לא לתפקד.

מרבית appreciated.

טוני
Old 9 יולי 2008, 04:07
Rik
קבוצת מגורש

בסדר, נראה שאתה תצטרך דיסק אתחול מסוג כלשהו לפתור את הבעיה. להעיף מבט כאן -- http://www.bootdisk.com/. אתה צריך לוודא שאתה מקבל אחד המציינת כי הוא תומך ב-NTFS. אני מציע לך לנסות את אחד השני למטה.
Old 9 יולי 2008, 06:43
קבוצת חברות חדשות

היי ניק.

יש לי רכש זו:
http://www.user-guides.co.uk/asp/pro...rchFor=&PT_ID =

בתקווה זה עושה את העבודה. עם זאת, ניסיתי להשתמש בו במחשב אבל זה רגיל להפעיל את התוכנה כל כך מחכה עצה האלה אני קניתי מ. משנכשל שאני יוריד את הצעתך.

שוב תודה.
Old 9 יולי 2008, 12:43
Rik
קבוצת מגורש

תן לי אתה יודע איך להתקדם. :)
Old 16 יולי 2008, 06:34
קבוצת חברות חדשות

הי. התוכנה עבדה בסדר וזה המגפיים אבל נראה נראה כמו עותק חדש של XP. אני לעומת זאת הלך הכונן C ו כיבה את החץ אשר אמר 'דיסק על מנת לחסוך מקום לדחוס' כ 4 שעות לאחר מכן הכונן כבר לא דחוס. אבל אותה בעיה קיימת, ללא הדיסק אתחול זה עדיין מדינות "NTLDR is דחוס", כך החיובי היחיד הוא שאני יכול לקבל את זה אבל עד מאותחל לרוץ לתוך קיר לבנים לאחר.

Insturctions נתון על תוכנת אמר להעתיק את כל תכולת בתיקייה NTLDR שלה ל-Windows כדי להחליף ולתקן. עשה את זה אבל לא עבד.

הסתכלתי על פתק Microsoft אשר אמר:
פתרון הבעיה

כדי לפתור בעיה זו, דחיסה Bootstat.dat את הקובץ בתיקייה Windows. כדי לעשות זאת: 1.Right על הקובץ Bootstat.dat, ולאחר מכן לחץ על נכסים. 2.Click כדי לנקות את דחוס תוכן לצורך חיסכון בשטח דיסק תיבת הסימון ולאחר מכן לחץ על אישור. לאחר דחיסה את הקובץ Bootstat.dat, העבודות התכונה שחזור אוטומטי, גם אם המחיצה NTFS היא עדיין דחוס.

מצאתי את הקובץ אבל את התיבה אשר אמר 'לדחוס' היה unclicked ממילא.

בדיסק שחזור האתחול קניתי, אך יש לה פונקציה לשחזור קבצים ונתונים ואת הדברים שאני צריך זה עדיין שם. אני לא עשיתי כלום כי עם הנתונים, רק צריך לדעת שזה שם.

הייתי בקשר עם emachine מי שולח לי סביב השדרות מארה"ב בחזרה בבריטניה הבוקר היו לי דוא"ל אומר שזה היה שער שתומכים את המוצר, אבל היה בקשר והם אומרים לא מוצר שלו מופיע עם הם! אז נראה לי למטה שלה כדי למיין את זה.

האם זה הזמן לקחת את זה כדי למיין טק?

הרבה תודה מראש.
Old 17 אוגוסט 2008, 05:26
קבוצת חברות חדשות

לא יודע אם הם עדיין נתקל u בעיה זו אבל הבן שלי לא מזמן היה אותו במחשב הנייד שלו לשער. גם אחרי עושה מלאה חדש להתקין מהדיסק שער זה היה רק לומר NTLDR is compressed הקש CTRL alt דל להפעיל מחדש. ניסיתי את כל הפתרונות על אף באתרים שונים אשר היו מוצלחים. בסופו של דבר חשבתי הייתי מנסה באמצעות עותק של לינוקס (OpenSuse10) אני צריך לראות אם זה היה להתקין לנחש מה זה עשה! על ההתקנה של לינוקס אמרתי את זה כדי למחוק את חלונות לעשות פורמט מלא של הכונן הקשיח. לאחר התקנת לינוקס אז אני מחדש XP (כמו הבן שלי רצה לחזור על זה) מהדיסק המקורי השער ללא כל בעיה (מלבד צורך להוריד את כל מנהלי מאתר שער ולהתקין מחדש). אני יודע עגול דרכו ארוכה אבל הוא תיקן את הבעיה.

מקווה שזה עוזר

Puckers
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
איך לתקן "NTLDR is דחוס" שגיאה בעת אתחול USB harddrive ב XP PeterPan מערכות ההפעלה Windows 1 7 ספטמבר 2009 17:25
איפה ניתן לרכוש אוויר דחוס יכול Hybr! ד כללי חומרה צ 'אט 8 ה -20 פברואר 2009 16:18
Ntldr דחוס. geistz95 מערכות ההפעלה Windows 4 2nd ינואר 2009 17:20
Pls NTLDR דחוסים לעזור antbann מערכות ההפעלה Windows 1 13 דצמבר 2008 00:01
NTLDR Aultma מערכות ההפעלה Windows 14 7 יולי 2007 08:57
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.