mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

NTLDR rinkmena yra suspausta. Negalima nustatyti.

Reply

Temos įrankiai
Old 8 liepa 2008, 10:21
Naujas Narys

Default NTLDR rinkmena yra suspausta. Negalima nustatyti.

Emachine E4086 - Aš turėjau reikia naudoti sistemos atkūrimo diskas šiandien dėl tam tikrų taikymo klaida. Nesu naudoti žalingos variantą.
Kai jis baigė ir vėl jis visų pirma apžvelgiama F11 variantą arba po kelių sekundžių narių NTLDR rinkmena yra suspausta. Ieškau per google, tiems, kurie turėjo tą pačią problemą, sako, jei Sveiki atvykę į sąranką, atrodo, paspauskite R, kad jus į atkūrimo konsolę, tada spustelėkite 1 naudojant tiekiamas diską. Tačiau tai nesuteikia man šią galimybę nesvarbu, ką darau. Visa tai ji priimti mane į ekraną suteikia galimybę bet tai visiškai ar iš dalies atsigavo. I cant get to Sveiki atvyk. Nesvarbu, ką darau, jis daro tą patį ratą. Ką aš galiu rasti internete tai rodo, taip, tačiau šis mašina tiesiog įpratęs daryti.

Pagalba turėtų būti vertinama.

Ačiū iš anksto. Tonis

Try this:
Įdėkite Windows CD (originalūs vieną) į kompaktinį diską ir paleiskite tyour kompiuterio. Kai compter bootsagain pasirinkite parinktį, kad reikia paleisti kompiuterį iš kompaktinio disko, jei esate prašomi tai daryti. Kai "Welcome to Setup" langas, paspauskite R, kad būtų paleista atkūrimo konsolė. Paraginti įrašykite "1" arba jei turite daugiau operacinių kompiuterį, pasirinkite įrenginį, jūs privalote gauti iš atkūrimo konsolės. Kai esate raginami, įveskite administratoriaus slaptažodį. Jei administratoriaus slaptažodis yra tuščias, tiesiog paspauskite ENTER. Dabar jūs turėtumėte būti bent comman greitai ir pasiruošę remontas NTLDR failas. Dabar reikia tik įvesti šias komandas (eilės tvarka), ir kiekviena nauja eilutė komandą kaip jūs juos peržiūrėti čia:
cd \
attrib-C NTLDR
išeiti
PC reikia iš naujo paleisti kompiuterį dabar, ir viskas turėtų veikti gerai.

Old 8 liepa 2008, 15:47
Rik
Banned Group

Ar bandėte įkelti į saugų režimą, paspauskite klavišą F8, tik prieš Windows pradeda krauti ir pasirinkite "Safe Mode" meniu?
Jums turėtų galėti kreiptis į komandų eilutę rašyti cmd paleisti lange įrašykite "attrib-C NTLDR ten".

Tai gali ar negali dirbti, tegul mane pažįsta ir aš pamatyti, jei aš galiu padėti toliau. :)

Mano sistema: Glowbox

Procesorius (-iai):
AMD Athlon 64bit 3000 + Niukaslio S754
Pagrindinė plokštė:
Asus K8V-X
RAM atmintis:
512meg Infineon PC3200
Graphics Card (-ai):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128mb
Garso plokštė:
AC97
Kietasis diskas (-ai):
40gig, 80gig ir 200gig
Optical Drive (s):
1 * kompaktinių diskų, 1 * DVD ROM
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Dabar internete
Monitorius (-ai):
Dell 19 "
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old 8 liepa 2008, 15:58
Naujas Narys

Thanks for the help Rik. Jis įpratęs pereiti į safe mode. Tik raktus darbo yra R, F2, F11, kuri siunčia Me Round pats ratas.
Old 8 liepa 2008, 16:02
Rik
Banned Group

Kokios jūs gaunate lygiai?
Old 8 liepa 2008, 16:23
Naujas Narys

Thanks again Rik. Įjungiant iki juodo ekrano man suteikia Paspauskite F11 kitaip "NTLDR rinkmena yra suspausta spaudos crtl, Alt ir Delete paleisti" pranešimas pasirodo. F11, tereikia man panaudojimo galimybė arba dalinio ar visiško grąžinimo, kurį aš išbandžiau. Vienintelis kitas pasirinkimas yra R ir jis pats. F2 BIOS ir F10 yra tik kitų darbo. F10 vėl tiesiog siunčia Me Round pats ratas. Jokių kitų klavišų funkcijas.

Much appreciated.

Tonis
Old Liepa 9, 2008, 04:07
Rik
Banned Group

Ok, atrodo, kad jūs ketinate turi įkrovos diską tam tikros rūšies rūšiuoti this out. Have a look here -- http://www.bootdisk.com/. Jūs turite užtikrinti, kad gausite vieną teigiama, kad jis palaiko NTFS. Siūlyčiau pabandyti antrasis žemyn.
Old Liepa 9, 2008, 06:43
Naujas Narys

Hi Nik.

Aš įsigijo tai:
http://www.user-guides.co.uk/asp/pro...rchFor=&PT_ID =

Be tikiuosi, kad tai nėra triukas. Tačiau, aš bandėme jį naudoti kompiuterį, tačiau įprotis paleisti programinę įrangą, laukia patarimo iš tų, aš nusipirkau aš iš. To nepadarius, kad aš atsisiųsti Jūsų pasiūlymą.

Thanks again.
Old Liepa 9, 2008, 12:43
Rik
Banned Group

Let me know, kaip jums toliau. :)
Old Liepa 16, 2008, 06:34
Naujas Narys

Labas. Programinė įranga veikė OK ir batai iki bet atrodo, kad atrodo šviežia kopija XP. Aš vis dėlto išvyko į diską C ir paspaudžia off rodyklę, kuri sako "suspausti disko išsaugoti erdvę" ir apie 4 valandas vėliau vairuoti nėra suspausta. Bet ta pati problema egzistuoja, be įkrovos diskų vis dar teigiama, kad "NTLDR rinkmena yra suspausta", todėl tik teigiamas, kad galiu gauti ją įkelti tačiau iki paleisti į plytų siena po.

Insturctions pateikta dėl programinės įrangos sakė kopijuoti visus savo NTLDR aplanko turinį Windows pakeisti ir pataisyti. Ar ji, bet neveikia.

Aš mačiau ne Microsoft pastaba, kuri sakė:
REZOLIUCIJOS

Norėdami išspręsti šią problemą, išskleisti Bootstat.dat failo aplanke Windows. Norėdami tai padaryti: 1.Right spustelėkite Bootstat.dat failą, tada spustelėkite Nekilnojamasis. 2.Click Išvalyti Suspausti kiekis, kad sutaupyti vietos diske langelį ir spustelėkite Gerai. Po išskleisti Bootstat.dat failą, automatinio atkūrimo funkcija veikia, net jei NTFS dar suspausta.

Radau failas, bet lange kuris pasakė "compress" buvo unclicked vistiek.

Įkrovos disko atkūrimo nusipirkau, ji turi veikti atgauti rinkmenas ir duomenis ir stuff turiu vis dar ten. Aš nebuvo padaryta nieko, kad su duomenimis, tik reikia žinoti, kad ten buvo.

Aš jau susisiekė su emachine kurie yra siųsti man netoli nuo JAV grįžti į JK būdus ir šį rytą aš laišką sakydamas, kad tai buvo vartai, kurie palaiko produktu, o buvo su mumis, ir jie negali pasakyti savo išvardytus produktą juos! Taigi, atrodo, jos pas mane į rūšiuoti.

Ar ne laikas imtis jį Tech rūšiuoti?

Many thanks in advance.
Old Rugpjūtis 17, 2008, 05:26
Naujas Narys

Dont know if u vis dar turite šią problemą, bet mano sūnus neseniai pats savo gateway laptopa. Netgi po to daryti visiškai naują įdiegti iš vartai disko ji tiesiog pasakyti NTLDR is compressed paspauskite Ctrl alt del to restart. Aš bandė visus įvairių svetainių iš kurių nė vienas sprendimai buvo sėkmingi. Galų gale aš maniau aš norėčiau pabandyti naudoti Linux kopiją (OpenSuse10) man teko matyti, kad jei būtų įdiegti ir atspėti, ką ji padarė! Instaliuojant Linux Sakiau jai ištrinti Windows ir padaryti visiškai formato kietąjį diską. Po Linux buvo įdiegtas aš tada iš naujo XP (Kadangi mano sūnus norėjo vėl) iš originalaus disko vartai, be jokių problemų (išskyrus atsižvelgdamas į parsisiųsti visus vartai svetainę ir įdiegti tvarkykles). Aš žinau savo Long Way Round, tačiau nustatytas problema.

Hope this helps

Puckers
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kaip nustatyti "NTLDR rinkmena yra suspausta" Klaida Paleidus USB diską, XP Naif Windows "operacinės sistemos 1 Rugsėjis 7, 2009 17:25
Kur nusipirkti Compressed Air Ar Hybr! D General Hardware Chat 8 20 vasaris 2009 16:18
NTLDR suspausti. geistz95 Windows "operacinės sistemos 4 2 sausis 2009 17:20
NTLDR rinkmena suslėgtojo Pls help antbann Windows "operacinės sistemos 1 13 gruodis 2008 00:01
NTLDR Aultma Windows "operacinės sistemos 14 7 liepa 2007 08:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.