mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Fails NTLDR ir saspiests. Nevar noteikt.

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 8, 2008, 10:21
New Member Group

Default Fails NTLDR ir saspiests. Nevar noteikt.

EMachine E4086 - man bija nepieciešams izmantot sistēmas atjaunošanas disks šodien dēļ dažu Lietojumprogrammas kļūda. Es neizmantoja destruktīva iespēju.
Kad tas bija pabeigts, un atsākt to, pirmkārt, dod iespēju F11 vai pēc dažām sekundēm valstu fails NTLDR ir saspiests. Meklēju caur google, tiem, kas ir bijusi pati problēma ir teicis, kad Welcome To Setup šķiet, nospiediet R, lai jūs to atjaunošanas konsole un tad noklikšķiniet 1, izmantojot piegādāto disku. Bet tas nedod man šo iespēju, neatkarīgi no tā, ko es daru. Viss, tas ir, aizvediet mani uz ekrāna, lai dotu iespēju ne darīt ar pilnu vai daļēju piedziņu. I cant nokļūt Welcome To iestatīšanas ekrānā. Neatkarīgi no tā, ko es daru, tas pats aplis. Ko es varu atrast internetā ierosina šādu, bet šo mašīnu tikai paradis darīt.

Palīdzību tiktu novērtēta.

Thanks in advance. Tony

Try this:
Ievietojiet Windows kompaktdisku (oryginal vienu) stājas CDROM disku un restart tyour datoru. Kad compter bootsagain izvēlieties iespēju, kas ir vajadzīgi, lai sāktu datoru no CD, ja esat aicināti to darīt. Kad "Welcome to Setup" screen parādīta, nospiediet R, lai sāktu atkopšanas konsoli. Kad tiek piedāvāts veids "1", vai ja jums ir multisāknēšanas dators, atlasiet uzstādīšana ka jums ir piekļuve no Recovery Console. Kad tiek parādīta uzvedne, ievadiet administratora paroli. Ja administratora parole ir tukša, tikai nospiediet ENTER. Tagad Jums vajadzētu būt comman ātri un gatavi remonts ntldr failu. Tagad viss, kas jums jādara, ir ievadīt šādu komandas (lai) un katru komandu jaunā rindā, tāpat kā jūs redzēt šeit:
cd \
attrib-c ntldr
izejas
PC vajadzētu reboot tagad un viss būtu jāstrādā tikai naudas sodu.

Old Jūlijs 8, 2008, 15:47
Rik
Banned Group

Vai esat mēģinājuši ielādēs drošajā režīmā, nospiežot taustiņu F8, tieši pirms windows sāk iekraut un izvēloties drošais režīms no izvēlnes?
Jums vajadzētu pēc tam varētu iedziļināties komandrindas ierakstot cmd in palaist lodziņā ierakstiet "attrib-c ntldr" pastāv.

Tas var vai nevar strādāt, ļaujiet man zināt, un es redzēt, ja es varu palīdzēt tālāk. :)

Mana sistēma: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Motherboard:
Asus K8V-X
RAM Operatīvā atmiņa:
512meg Infineon PC3200
Graphics Card (s):
Safīra Radeom 9.600 Pro Atlantis 128MB
Sound Card:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig un 200gig
Optical Drive (s):
1 * CD rakstītājs, 1 * dvd rom
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Tagad internetā
Monitor (s):
Dell 19 "
Operating System (s):
XP Pro
Old Jūlijs 8, 2008, 15:58
New Member Group

Paldies par palīdzību Rik. To paradis iet uz drošu režīmu. Tikai atslēgas darba ir pētniecība, F2 un F11, kas sūta mani ap pašu apli.
Old Jūlijs 8, 2008, 16:02
Rik
Banned Group

Kādas opcijas jums tieši?
Old Jūlijs 8, 2008, 16:23
New Member Group

Thanks again Rik. Par boot up melns ekrāns dod man Press F11 citādi ", fails NTLDR ir saspiests preses crtl, alt vai dzēst to restart" ziņa nāk uz augšu. F11 tikai ņem mani atjaunošanas iespēja vai nu daļēju vai pilnīgu atgūšanu, kuras esmu mēģinājis. Vienīgais risinājums ir R un tas pats. F2 bios un F10, ir tikai citi strādā. F10 atkal tikai nosūta mani ap pašu apli. Neviena cita atslēgas funkciju.

Much appreciated.

Tony
Old Jūlijs 9, 2008, 04:07
Rik
Banned Group

Ok, izskatās tāpat kā jums būs nepieciešama sāknēšanas disku, kādu to sort this out. Ir apskatīt šeit -- http://www.bootdisk.com/. Jums ir jānodrošina, ka jums tāds, ka tā atbalsta NTFS. Mēs iesakām jums izmēģināt otru uz leju.
Old Jūlijs 9, 2008, 06:43
New Member Group

Hi Nik.

Man ir iegādājušies šo:
http://www.user-guides.co.uk/asp/pro...rchFor=&PT_ID =

Jo ceru, ka tas nav triks. Tomēr, man ir mēģinājuši to izmantot datoru, bet tas paradis palaist programmatūras tik gaida ieteikumus no tiem, iegādājos es no. Ja tā nav es ielādēt suggestion.

Thanks again.
Old Jūlijs 9, 2008, 12:43
Rik
Banned Group

Ļaujiet man zināt, kā jums tālāk. :)
Old Jūlijs 16, 2008, 06:34
New Member Group

Čau. Programmatūra strādāja OK un zābaki uz augšu, bet šķiet, ka tas izskatās svaiga kopiju XP. Es tomēr devās uz C diska un noklikšķinājuši pie bultiņas, kas sacīja, ka "komprese diska, lai taupītu vietu", un apmēram 4 stundām diska vairs nav saspiesti. Bet pati problēma pastāv, bez boot diska tas ir teikts "fails NTLDR ir saspiests", lai tikai pozitīva ir tā, ka es varu to booted up bet uzskriet ķieģeļu siena pēc.

Datēts ar programmatūru insturctions sacīja kopiju visiem tās fails NTLDR mapes saturu uz Windows, lai aizstātu un noteikt. Vai, bet nestrādāja.

Es paskatījos microsoft pavadzīmes, kas teica:
REZOLŪCIJA

Lai atrisinātu šo problēmu, atspiest Bootstat.dat failu Windows mapē. Lai to paveiktu: 1.Right klikšķi Bootstat.dat faila un pēc tam noklikšķiniet uz Properties. 2.Click lai notīrītu Komprese saturu, lai ietaupītu vietu diskā rūtiņu un noklikšķiniet uz OK. Kad esat atspiest Bootstat.dat failu, automātiskās atjaunošanas funkcija darbojas pat tad, ja NTFS partition joprojām ir saspiests.

Es atradu failu, bet lodziņu kurā rakstīts "komprese" bija unclicked anyway.

Par boot atgūšanas disku nopirku, tas ir funkcija, lai atgūtu datnes un datus un stuff man nepieciešams, ir joprojām. Man nav darījusi neko ar šiem datiem vajadzēja tikai zināt, ka tur ir bijis.

Man ir sazināties ar eMachine kas mani sūtīja apmēram no ASV atpakaļ uz Apvienotās Karalistes ceļiem un šorīt man bija email sakot, tas ir portāls, kas atbalsta produkts, bet ir sazināties un viņi saka, tās nav minētas produktu ar viņiem! Tā izskatās tāpat kā uz leju, lai mani šķirot to.

Tas ir laiks, lai ņemtu to Tech kārtošanas?

Many thanks in advance.
Old Augusts 17, 2008, 05:26
New Member Group

Dont know, ja u ir joprojām ir šī problēma, bet mans dēls nesen bija pats uz savu gateway laptop. Pat pēc darot pilnīgi jauna instalēt no vārti diska tas tikai teikt, fails NTLDR ir saspiests nospiediet ctrl alt del to restart. Man bija mēģinājis visus risinājumus par dažādiem objektiem no kuriem neviens nebija veiksmīga. Šajā sakarā es domāju, es mēģinātu izmantot kopiju Linux (OpenSuse10) Man bija, lai redzētu, kas būtu instalēt un domāju, kas tas bija! Uzstādīšanas Linux Teicu to izdzēst logu un do pilnu format cieto disku. Pēc tam, kad Linux tika uzstādīta Tad es pārinstalēta XP (Tā kā mans dēls vēlējās šo atpakaļ) no oriģinālā vārti diska bez jebkādām problēmām (kas nav nepieciešamības lejupielādēt visus no gateway vietas un pārinstalēt draiveri). Es zinu, tā ilgi otrādi, bet tas noteikti problēmu.

Hope this helps

Puckers
Reply

Register

Bookmarks