![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| EMachine E4086 - som mal potrebu využívať systémov disk pre obnovenie dnes kvôli nejakej chybe aplikácie. I didn'ti použiť deštruktívne možnosti. Kedysi to bol dokončený a opätovne za prvé dáva možnosť F11 alebo po niekoľkých sekundách sa uvádza NTLDR je komprimovaný. Pri pohľade cez google, tie, ktoré majú rovnaký problém sa nám, keď Víta vás inštalačný program sa zdá, stlačením klávesu R sa dostanete do konzoly pre zotavenie a potom kliknite 1 pomocou dodaného disku. Ale to mi nedáva možnosť, že bez ohľadu na to, čo robím. Všetko, čo je to, aby ma k obrazovke, aby možnosť buď si na úplné alebo čiastočné vrátenie. JÁ dotírat dostať na obrazovke Víta vás inštalačný program. Bez ohľadu na to, čo robím, je to rovnaký okruh. Čo môžem nájsť na internete navrhuje tieto, ale tento stroj jednoducho zvyknutý robiť. Pomoc by ocenili. Thanks in advance. Tony Zkus tohle: Vložte disk CD systému Windows (Oryginal jeden) do mechaniky CDROM, tyour a reštartujte počítač. Keď compter bootsagain vyberte, ktoré sú potrebné na spustenie počítača z disku CD máte-li o to požiadaný. Keď "Welcome to Setup" sa objaví obrazovka, spustite stlačením klávesu R nástroj Recovery Console. Po zobrazení výzvy typu "1", alebo máte-viac operačných systémov, vyberte inštaláciu, ktorú je prístup z konzoly pre zotavenie. Až budete vyzvaní, zadajte heslo správcu. Ak heslo správcu nie je definované, stlačte kláves ENTER. Teraz by ste mali byť na Comman rýchle a pripravené k oprave súbor NTLDR. Teraz všetko, čo potrebujete urobiť, je zadať nasledujúce príkazy (v tomto poradí), a každý príkaz na nový riadok, rovnako ako vy vidíte tu: cd \ attrib-c ntldr výstupu PC by malo teraz reštartovať a všetko by malo fungovať. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste sa snažil zaviesť do zabezpečeného režimu stlačením klávesu F8 tesne pred oknami začne načítavať a bezpečný spôsob výberu z menu?
Potom by ste mali byť schopní ísť do príkazového riadku zadaním príkazu cmd Beh poľa zadajte "attrib-c ntldr" tam. , Ktoré môžu alebo nemusia fungovať, dajte mi vedieť a ja zistil, či môže pomôcť aj ďalším. :) Môj systém: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za pomoc Rik. Zvyknutý jít do núdzového režimu. Iba klávesy práce sú R, F2 a F11, ktoré mi posiela okolo toho istého kruhu. |
|
| |||
| |||
| Aké možnosti sa dostanete presne? |
|
| |||
| |||
| Thanks again Rik. Na štarte sa objaví čierna obrazovka mi dáva Stlačte kláves F11 inak 'NTLDR stlačený tlače crtl, alt a vymazať restart' správa príde. F11 Len mi trvá na vymáhanie možnosť buď čiastočné alebo úplné uzdravenie, ktoré som sa snažil. Jedinou ďalšou možnosťou je R, a robí to isté. Bios F2 a F10 sú len ďalšiu prácu. F10 znova len posiela ma okolo toho istého kruhu. Žiadnej ďalšej funkcie klávesy. Veľmi oceňované. Tony |
|
| |||
| |||
| Ok, vyzerá to budete potrebovať spúšťaciu disketu nejaké vyriešiť to. Sa pozrite tu -- http://www.bootdisk.com/. Musíte zabezpečiť, aby vám ten, ktorý uvádza, že podporuje NTFS. Odporúčam vám vyskúšať druhý nadol. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Nik. Som si kúpil tento: http://www.user-guides.co.uk/asp/pro...rchFor=&PT_ID = V nádeji, že to robí ten trik. Napriek tomu som sa snažil používať aj na PC, ale ono zvyknutý prevádzkovať softvér tak čakať na radu od tých, ktoré som kúpil som od. V opačnom prípade budem sťahovať váš návrh. Vďaka znova. |
|
| |||
| |||
| Dajte mi vedieť, ako sa dostať ďalej. :) |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Softvér pracuje na tlačidlo OK, a to po štarte spúšťa, ale zdá sa, aby vyzeral ako čerstvý číslo of XP. Ja však išiel na jednotke C: a vypol šípky, ktorý povedal: 'komprimáciu disku pre úsporu miesta' a približne 4 hodiny drive už komprimovaný. Ale rovnaký problém existuje, bez toho by sa zavádzací disk stále uvádza, "NTLDR je skomprimovaný", takže jediný pozitívne je, že dokážem brať ono topánka autobus, ale narazíte na tehlovej stene po. Insturctions uvedené na softvér povedal kópiu celého obsahu v NTLDR zložky vymeniť okná a opraviť. Páčilo sa to, ale nefungovalo to. Pozrel som sa na Microsoft poznámku, ktorá hovorí: UZNESENIA Ak chcete tento problém vyriešiť, rozbaliť Bootstat.dat súbor v priečinku Windows. Postupujte nasledovne: 1.Right-Bootstat.dat tlačidlom myši na súbor a kliknite na tlačidlo Vlastnosti. 2.Click vyčistiť Komprimovať obsah a šetriť tak miesto na disku začiarkavacie políčko, a potom kliknite na tlačidlo OK. Po rozbaliť súbor Bootstat.dat, automatické obnovenie funkcie funguje, aj keď oddiel NTFS je stále stlačený. Našiel som súbor, ale box, ktorý povedal 'komprimáciu' bol unclicked rovnako. Na disk zavádzací využitie kúpil som, to predsa má funkciu obnoviť súbory a dáta a veci musím tam ešte je. Neurobil som nič, že s údajmi, len musia vedieť, že tam je. Bol som v kontakte s eMachine, ktorí sú okolo mňa posiela cesty z USA späť do Veľkej Británie a dnes ráno som si hovoril, že bol e-mail brána, ktorí podporujú výrobok, ale bol v kontakte a hovoria, že jej výrobok nie je uvedená s im! Tak vyzerá jeho dolu ku mne triediť. Je čas, aby to Tech triediť? Ďakujem vopred. |
|
| |||
| |||
| Dont vŘdŘt-li u stále má tento problém, ale môj syn nedávno prekonali rovnaké na jeho bránu notebooku. I potom, čo úplne novú inštaláciu z disku brány len povedať, že by NTLDR je skomprimovaný stlačte Ctrl Alt Del reštartovať. Snažil som sa všetky riešenia na rôznych miestach žiadny z nich nebol úspešný. V závere som si myslel by som, skúste použiť kópie linux (OpenSuse10) som musel vidieť, ak by to nainštalovať a hádajte, čo to urobil! Na inštaláciu Linuxu som ho zmazať okná a urobiť úplné formátovanie pevného disku. Potom, čo bol nainštalovaný Linux Potom som preinštalovať XP (ako môj syn chce to späť) z pôvodnej brána disku bez problémov (okrem nutnosti stiahnuť všetky ovládače z webu a preinštalovať brány). Viem, že jeho dlhú cestu okolo, ale to fixed the problem. Dúfam, že to pomôže Záhyby |