мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

НТЛДР је стиснуте. Не може поправити.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. Јун 2008, 10:21
Нови члан групе

Default НТЛДР је стиснуте. Не може поправити.

Емацхине Е4086 - Имао сам потребу да користите диск за опоравак система је данас због неких апликација грешке. Нисам користите деструктивну опцију.
Када га је завршио и рестартује га најпре даје могућност тастер Ф11 или после пар секунди држава НТЛДР компресовани. Потрази преко Гоогле-а, они који су имали исти проблем је речено када се појави Уелцоме то Сетуп притиснути Р да вас одвести на УРЦ а затим кликните на 1 користи се добија диск. Али не дајте ми ту опцију, без обзира шта ја радим. Све то не да ме на екрану да дају опцију или да се комплетан или делимичан опоравак. Ја не могу доћи до Уелцоме то Сетуп екрану. Без обзира шта да радим, то ради исти круг. Шта ја могу наћи на интернету се предлаже следећи, али ова машина само навика то учинити.

Помоћ би било поштовати.

Хвала унапред. Тони

Пробај ово:
Уметните Уиндоус ЦД (орыгинал један) у ЦД-РОМ диск јединицу и поново покрените рачунар тыоур. Када цомптер боотсагаин изаберите опцију које су потребне да бисте покренули рачунар са ЦД-ако се од вас тражи да урадите. Када се "Добро дошли у инсталацију" екран појави, притисните тастер Р да бисте покренули конзолу за опоравак. Када будете упитани тип "1" или ако имате више оперативних система, изаберите инсталацију коју морате да приступите из конзоле за опоравак. Када будете упитани, откуцајте администраторску лозинку. Ако је администраторска лозинка празна, само притисните тастер ЕНТЕР. Сада би требало да буде на цомман линији и спремни да поправи НТЛДР датотека. Сада све што треба да урадите је да унесете следеће команде (у реду) и сваке команде у новом реду као што их ви видите овде:
цд \
аттриб-НТЛДР ц
ексит
Рестарт рачунара би требало да сада и све би требало да раде сасвим у реду.

Old 8. Јун 2008, 15:47
Аустин Гроуп

Да ли сте покушали да покренете у безбедном режиму притиском на тастер Ф8 непосредно пре прозори почиње да се учита и изабрати Сафе Моде из менија?
Тада би требало да буде у стању да оду у командни промпт куцањем цмд у Рун поље затим откуцајте "аттриб-в НТЛДР" тамо.

То може или не може да ради, јавите ми па ћу видети да ли могу да помогну даље. :)

Мы Сыстем: Глоубокс

Процесор (и):
АМД Атхлон 64бит 3000 + Неуцастле С754
Матичне плоче:
Асус К8В-Кс
РАМ меморија:
512мег Инфинеон пц3200
Графичка картица (е):
Раде Саппхире Атлантис 9600 Про 128МБ
Соунд Цард:
АЦ97
Тврди диск (и):
40гиг, 80гиг, а 200гиг
Оптички погон (е):
1 * цд бурнер, 1 * ДВД-РОМ
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Сада интернет
Монитор (е):
Делл 19 "
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 8. Јун 2008, 15:58
Нови члан групе

Хвала за помоћ Рик. То је навика идите на безбедном режиму. Само тастери раде су Р, Ф2 и Ф11 да ми је круг који шаље исти круг.
Old 8. Јун 2008, 16:02
Аустин Гроуп

Које опције ти тачно добити?
Old 8. Јун 2008, 16:23
Нови члан групе

Хвала опет Рик. На покрене црном екрану ми даје Притисните тастер Ф11 на други начин "НТЛДР компримовани притисните цртл, АЛТ и брисање да поново покренете" порука долази до. Тастер Ф11 само ми је потребно за опоравак опцију или делимичног или потпуног опоравка које сам покушао. Једина друга опција је Р и ради исто. Ф2 БИОС-а Ф10 да су једини други раде. Ф10 да поново пошаље само ми круг исти круг. Ниједна друга функција тастера.

Много поштовати.

Тоны
Old 9. Јун 2008, 04:07
Аустин Гроуп

Ок, изгледа да ће требати боот дискету неке врсте за сортирање ово. Има погледајте овде -- хттп://ууу.боотдиск.цом/. Морате да будете сигурни да се онај који тврди да подржава НТФС-. Предлажем да покушате други доле.
Old 9. Јун 2008, 06:43
Нови члан групе

Хи Никшић.

Сте купили и ово:
хттп://ууу.усер-гуидес.цо.ук/асп/про...рцхФор=&ПТ_ИД =

У нади да ће се то трик. Ипак, покушао сам да га користи на ПЦ рачунару, али навика покренути софтвер толико чекања за савет од оних које сам ја купио од. Не да ћу да преузмете свој коментар.

Хвала опет.
Old 9. Јун 2008, 12:43
Аустин Гроуп

Јави ми како вам се он. :)
Old 16. Јун 2008, 06:34
Нови члан групе

Здраво. Софтвер је радио ОК и то чизме, али се чини да изгледа свеже копију КСП-а. Ипак сам отишао на Ц диск и кликнуо искључите стрелицу која каже "компресује диск ради уштеде простора и око 4 сата касније више не компримовани диск. Међутим, исти проблем постоји, без боот диска је и даље наводи: "НТЛДР компримовани, тако да једино позитивно је да могу да га покренули, али се приказују на циглу зида после.

Инстурцтионс обзиром на софтвер, рекао је за копирање свих садржаја у НТЛДР фолдер за замену прозора и поправити. Да ли је, али не ради.

Погледао сам Мицрософт у виду који је рекао:
РЕШЕЊЕ

Да бисте решили овај проблем, смањивати Боотстат.дат датотеку у директоријум Уиндоус. Да бисте то урадили: 1.Ригхт кликните Боотстат.дат датотеку, а затим кликните на Особине. 2.Цлицк да обришете Облог садржаје ради уштеде простора на диску потврдни оквир, а затим кликните У реду. Када смањивати Боотстат.дат датотеку, аутоматског опоравка функционише, чак и ако је НТФС партицију и даље компресовани.

Нашао сам фајл, али поље на којем је рекао "компресује" унцлицкед је свеједно.

На диск за покретање система за обнављање сам купио, он има функцију да поврати фајлове и податке и ствари ми је потребно још увек ту. Ја нисам урадио ништа са тим подацима, само је потребно да знате да није било.

Ја сам био у контакту са емацхине који су ми слањем око авеније из САД назад на УК и јутрос сам имала е-маил рекавши да је Гатеуаы који подржавају производа, али је био у контакту и они тврде да нису на листи производа њих! Тако изгледа као да је доле ми то сортирати.

Да ли је време да се узме у Технологија за сортирање?

Много хвала унапред.
Old 17. Јун 2008, 05:26
Нови члан групе

У донт знати да ли су још увек имају овај проблем, али мој син недавно имао исти пролаз на свом лаптопу. Чак и после тога потпуно нову инсталацију са диска пролаз је само рекао бих НТЛДР компримовани притисните тастере ЦТРЛ АЛТ Дел да бисте поново покренули. Имао сам покушао све решења на разним локацијама од којих ниједна није било успешно. На крају сам помислио бих покушати користећи копију Линукс (ОпенСусе10) морао сам да видим да ли да инсталирате и погодите шта је то урадио! Инсталација на Линукс сам рекао за брисање прозора и да пуни формат хард диск. Након што је Линукс сам инсталиран КСП-а поново инсталирати (Као што је мој син хтео ово поново) са оригиналног диска пролаз без икаквих проблема (осим потребе да преузмете све драјвере са сајта и инсталирате мрежни пролаз). Знам да је дуг пут, али круг фиксног проблема.

Надам се ово помаже

Пуцкерс
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц