az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

NTLDR sıkıştırılır. Tamir edilemiyor.

Reply

Konu Araçları
Old 8 Temmuz 2008, 10:21
Yeni Üye Grubu

Default NTLDR sıkıştırılır. Tamir edilemiyor.

Emachine E4086 - Ben gerek bugün bazı uygulama hatası nedeniyle sistem kurtarma diski kullanmak zorundayım. Ben yıkıcı seçeneği yoktu.
Bir kez tamamlandı vardı ve öncelikle F11 bir seçenek veya birkaç saniye devletler NTLDR sıkıştırılmış sonra verir yeniden başlatılır. Google, bu da aynı problem vardı Looking through zaman Kur'a Hoş Geldiniz için R tuşuna basın görünür iyileşme ve ardından 1 konsol verilen disk kullanarak götürecek anlatılır. Ama bana vermiyor ben ne seçenek olursa olsun. Hepsini bir ekran seçeneği tam yada kısmi bir kurtarma yapmak vermek beni almak yok. I cant ekran Kurulum için hoşgeldiniz olsun. Ben ne olursa olsun, aynı daire yok. Ben internette ne bulabilirim, ama bu makine sadece bunu alışkanlık aşağıdaki öne sürüyor.

Yardım büyük mutluluk duyacağız.

Teşekkür peşin. Tony

Bu deneyin:
Windows CD (oryginal bir) CDRom sürücüsüne, takın ve tyour PC'nizi yeniden başlatın. Zaman compter eğer bunu yapmanız istenir bu CD'den bilgisayarı başlatmak için gerekli olan bir seçeneği seçin bootsagain. Ne zaman "Kur'a Hoş Geldiniz" ekranı, Kurtarma Konsolu başlatmak için R'ye basın. Eğer yükleme sizin Kurtarma Konsolu'ndan erişmek gerekir seçin çoklu önyükleme bilgisayarı var ne zaman "veya 1 yazın istenir. Ne zaman yazın Yönetici şifresi istenir. Eğer yönetici şifresi, sadece ENTER tuşuna basın. Şimdi comman istemi ve NTLDR dosyasını onarmak için hazır olmalıdır. Şimdi tüm yapmanız gereken aşağıdaki komutları girmektir (sırayla) ve yeni bir satırda her komutu gibi burada onlara bakın:
cd \
attrib-C Ntldr
çıkmak
PC şimdi herşey iyi çalışması gerekir yeniden başlatma gerekir.

Old 8 Temmuz 2008, 15:47
Rik
Yasak Grubu

Önyükleme güvenli moduna hemen önce pencere yüklemek ve menüden güvenli mod seçerek başlar F8 tuşuna basarak çalıştı mı?
Daha sonra komuta Çalıştır kutusuna yazın "attrib-C ntldr" oraya cmd yazarak istemi gitmek gerekir.

Eden ya da çalışmazsa olabilir beni biliyor ve eğer i daha fazla yardımcı olabilir i göreceksiniz bekleyin. :)

Benim Sistemi: Glowbox

İşlemci (ler):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Anakart:
Asus K8V-X
RAM hafıza:
512meg Infineon PC3200
Grafik Kartı (ler):
Safir Radeom Atlantis 9600 Pro 128MB
Ses Kartı:
AC97
Sabit Disk (ler):
40gig, 80gig ve 200gig
Optik Sürücü (ler):
* 1 CD, 1 * DVD Rom
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Şimdi İnternet
Monitör (ler):
Dell 19 "
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 8 Temmuz 2008, 15:58
Yeni Üye Grubu

Yardım Rik için teşekkür ederiz. Güvenli moduna alışkanlık. Sadece tuşları çalışıyor R, F2 ve F11 da beni aynı daire gönderir vardır.
Old 8 Temmuz 2008, 16:02
Rik
Yasak Grubu

Seçenekler tam olarak ne olsun?
Old 8 Temmuz 2008, 16:23
Yeni Üye Grubu

Tekrar teşekkürler Rik. Siyah ekranı çizme beni F11 tuşuna basın crtl, alt ve 'yeniden silmek mesaj sıkıştırılmış başka' NTLDR verir çıkageldi. F11 sadece hangi denedim ya kısmi veya tam kurtarma kurtarma seçeneği beni alır. Diğer tek seçenek R ve aynı yok. F2 bios ve F10 sadece diğerleri çalışıyoruz. F10 yeniden bana aynı daire gönderir. Başka tuşlar.

Much appreciated.

Tony
Old 9 Temmuz 2008, 04:07
Rik
Yasak Grubu

Gibi bu tür dışarı bazı tür bir önyükleme disketi ihtiyacımız olacak tamam görünüyor. Have a look here -- http://www.bootdisk.com/. Size bir almanıza gerek bu NTFS destekleyen devletler. Seni aşağı ikinci bir öneriyoruz.
Old 9 Temmuz 2008, 06:43
Yeni Üye Grubu

Hi Nik.

Bu satın almış:
= http://www.user-guides.co.uk/asp/pro...rchFor=&PT_ID

Bu hüner yok umarız. Ancak, PC'de kullanmaya çalıştık ama yazılım öylesine o ben kimden aldım tavsiye bekliyor çalıştırmak alışkanlık. Ben Öneriniz indirir Failing.

Tekrar teşekkürler.
Old 9 Temmuz 2008, 12:43
Rik
Yasak Grubu

Bana nasıl başlamak bildirin. :)
Old 16 Temmuz 2008, 06:34
Yeni Üye Grubu

Merhaba. Tamam yazılım ve çizmeler kadar çalıştı ama XP yeni bir kopyası gibi görünüyor. Ben ancak C götürmek için gittim ve 'sıkıştırmak disk' ve yaklaşık 4 saat sonra sürücü artık sıkıştırılmış yer kazanmak için söyledi ok uzakta tıkladım. Ancak aynı sorun hala "NTLDR" sıkıştırılmış devletler boot disk olmadan, bu nedenle sadece olumlu varolduğundan i başlattım ama sonra bir tuğla duvara yayınlandığında olabilir.

Yazılım verilen insturctions pencerelere yerini saptamak ve tüm NTLDR klasörüne içeriğini kopyalamak için söyledi. Ama o mu çalışmadı.

Bir Not Microsoft sonunda bir baktı dedi:
Çözüm

Bu sorunu Bootstat.dat dosyasında decompress gidermek için Windows klasörü. Bunu yapmak için: 1.Right tıklatın Bootstat.dat dosyasını ve ardından Özellikleri. 2.Click temizleyin Sıkıştırmak içeriğini kaydetmek için disk alanı onay kutusunu tıklatın Tamam. Sonra Bootstat.dat dosyası, otomatik decompress kurtarma özelliği çalışır bile NTFS bölümünü hala sıkıştırılır.

Hangi 'sıkıştırmak' zaten unclicked söyledi dosyası ama kutu bulundu.

Aldığım çizme kurtarma diski üzerinde, o dosya ve veri ve ihtiyacım şeyler kurtarmak için bir işlevi var hala var. Ben sadece orada olduğunu bilmek için gerekli verileri bir şey yapmadım.

Ben temas eden ABD geri İngiltere'ye gelen caddeleri civarında ve bu sabah, bir e-posta o Gateway olan ürün destek olduğunu söyledi fakat temas edilmiş ve onlar demek bana gönderdiğiniz emachine ile olan onun değil listelenen bir ürün ile onlara! Bu yüzden aşağı gibi bana sıralamak için görünüyor.

Saat kaç bir Tech tür götürün için?

Many thanks in advance.
Old 17 Ağustos 2008, 05:26
Yeni Üye Grubu

Eğer u hala oğlu geçidi dizüstü bilgisayarda aynı son vardı ama bu sorunu yaşıyorsanız Dont know. Bile yapıyor sonra sadece NTLDR ctrl alt del yeniden basın sıkıştırılmış söyleyebilirim ağ geçidi diskten yüklemek komple yeni. Hangi çeşitli sitelerde hiçbiri tüm çözümleri denemiş başarılı olmuştur. Sonunda I Linux I eğer yüklemek istiyorsunuz ve ne yaptığını tahmin görmeliydim bir kopyasını (OpenSuse10) kullanmayı deneyin düşündüm! Linux Yükleme sırasında Windows silmek ve sabit disk tam bir format DO IT söyledi. Daha ağ geçidi site ve yeniden tüm sürücüleri indirmek zorunda sonra Sonra Linux XP'yi yeniden Ben kuruldu (As oğlum) orijinal ağ geçidi diskten herhangi bir sorun olmadan bu geri istedi (diğer). Ben onun uzun bir yol yuvarlak biliyorum ama sorun düzeltildi.

Hope this helps

Puckers
Reply

Register

Bookmarks