менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 липня 2008, 10:21
Нові члени групи

Default Стислий NTLDR. Не може виправити.

Emachine E4086 - У мене була необхідність використання диску системи рекуперації сьогодні з-за будь-якого додатка помилка. Я не використовую руйнівний варіант.
Як тільки було завершено і перезапустити його по-перше дає можливості F11 або через кілька секунд держави стислий NTLDR. Дивлячись через Google, тих, хто була та ж проблема, коли кажуть, привітання програми установки з'являється в пресі R прийняти вас в консоль відновлення, а потім натисніть кнопку 1 за допомогою диска, що додається. Та це не дає мені такий варіант незалежно від того, що я роблю. Все це робить його взяти мене з екрану, щоб дати можливість зробити або з повним або частковим відновленням. Я нахиляє дістатися до привітання програми установки. Неважливо, що я роблю, це те саме коло. Що я можу знайти в Інтернеті, що пропонує наступні, але ця машина просто звичай робити це.

Допомога буде оцінили.

Спасибо заранее. Тоні

Спробуйте це:
Вставте компакт-диск Windows (oryginał один) в дисковод компакт-дисків, tyour і перезавантажити комп'ютер. Коли compter bootsagain виберіть параметр, який необхідно запустити комп'ютер з компакт-диска, якщо вас попросять зробити це. Коли "Ласкаво просимо в Setup" з'явиться екран, натисніть R, щоб запустити консоль відновлення. Коли буде запропоновано, введіть "1" або якщо у вас є декілька операційних систем, виберіть установку, потрібно отримати доступ з консолі відновлення. Коли буде потрібно, введіть пароль адміністратора. Якщо пароль адміністратора не встановлено, натисніть клавішу ENTER. Тепер ви повинні бути в Comman рядки і готове до ремонту файлу NTLDR. Тепер все, що вам потрібно зробити, це ввести наступні команди (у порядку), і кожна команда на новій лінії, як ви бачите їх тут:
CD \
Attrib-C NTLDR
Вийти
Слід перезавантажити комп'ютер зараз, і все має працювати нормально.

Old 8 липня 2008, 15:47
Rik
Забороненої угруповання

Ти намагалася завантажитися в безпечному режимі, натиснувши клавішу F8 перед вікнами починає завантажувати і вибрати Safe Mode в меню?
Потім ви повинні бути в змозі йти в командному рядку, набравши CMD запустити у вікні введіть "Attrib-C NTLDR" там.

Це може чи не може працювати, дайте мені знати, і я подивлюся, якщо я можу допомогти далі. :)

Моя система: Glowbox

Процесор (и):
AMD Athlon 3000 + 64bit Ньюкасл S754
Материнська плата:
ASUS K8V-X
ОЗУ:
512meg Infineon PC3200
Графічна карта (и):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128 Мб
Звукова карта:
AC97
Жорсткий диск (и):
40gig, 80gig і 200gig
Оптичний привід (и):
1 * запису компакт-дисків, 1 * DVD-ROM
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Тепер доступ до Інтернету
Монітор (и):
Dell 19 "
Операційна система (и):
Xp Pro
Old 8 липня 2008, 15:58
Нові члени групи

Дякуємо за допомогу Rik. It Wont Перейти в безпечному режимі. Тільки ключі робочі є R, F2 і F11, який посилає мене по тому ж колу.
Old 8 липня 2008, 16:02
Rik
Забороненої угруповання

Які можливості ви отримаєте саме?
Old 8 липня 2008, 16:23
Нові члени групи

Ще раз спасибі Rik. Про завантаження чорний екран дає мені Натисніть клавішу F11, в іншому випадку 'NTLDR стислий Натисніть CRTL, Alt і видалити, щоб перезавантажити' повідомлення з'являється. F11 просто бере мене на відновлення можливістю часткового або повного відновлення, який я пробувала. Єдиний параметр R і робить те ж саме. F2 BIOS і F10 є єдиними, хто працює. F10 знову просто посилає мене по тому ж колу. Ніяких інших функціональних клавіш.

Дуже високу оцінку.

Тоні
Old 9 липня 2008, 04:07
Rik
Забороненої угруповання

Добре, виглядає як Ви будете мати потребу в завантажувальному диску якого роду в цьому. Подивіться тут -- http://www.bootdisk.com/. Ви повинні переконатися, що ви отримаєте, яка стверджує, що він підтримує NTFS. Я пропоную Вам спробувати друга вниз.
Old 9 липня 2008, 06:43
Нові члени групи

Привіт Нік.

Я купив це:
http://www.user-guides.co.uk/asp/pro...rchFor=&PT_ID =

У надії на це не трюк. Тим не менше, я спробував використовувати його на комп'ютері, але це звичай запускати програмне забезпечення таким чекає порад від тих, кого я купила я с. В іншому випадку я буду завантажувати ваші пропозиції.

Ще раз спасибі.
Old 9 липня 2008, 12:43
Rik
Забороненої угруповання

Дозвольте мені знати, як ви отримаєте далі. :)
Old 16 липня 2008, 06:34
Нові члени групи

Привіт. ПЗ працює ОК і вона завантажується але мені здається, щоб виглядати як нова копія XP. Я ж пішов на диск С і натиснув Off стрілка який сказав: "стиснення диска для економії місця" і близько 4 годин по тому диску не стискаються. Але та ж сама проблема існує, без завантажувального диска все ще держави "стиснутий NTLDR", так що єдиним позитивним є те, що я можу отримати його завантаження, але до запуску в цегляну стіну після.

Insturctions надається на програмне забезпечення сказав скопіювати весь вміст у свій NTLDR папці Windows, щоб замінити і виправити. Хіба його, але не працює.

Я подивився на Microsoft записка, в якій сказав:
РЕЗОЛЮЦІЯ

Щоб вирішити цю проблему, розпаковувати Bootstat.dat файл у папці Windows. Щоб зробити це: 1.Right кнопкою миші по файлу Bootstat.dat, а потім натисніть кнопку Властивості. 2.Click для очищення Стискати вміст для економії місця на диску прапорець, а потім натисніть кнопку OK. Після розпакування файлу Bootstat.dat, роботи функції автоматичного відновлення, навіть якщо розділ NTFS і раніше стиснуті.

Я знайшов файл, але ящик, який сказав: "стискає" була unclicked в будь-якому випадку.

На відновлення завантажувальних я купила, в ньому є функція відновлення файлів і даних, і те, що мені необхідно все ще там. Я не зробив нічого з цим дані, просто необхідно знати, вона була там.

Я був у контакті з emachine які посилають мене по дорозі з США назад у Великобританію, а сьогодні вранці я мав Email сказав, що це шлюз, який підтримує продукт, але був у контакті і, кажуть, його не перераховані продукт їм! Так виглядає як і його до мене для сортування.

Чи не час прийняти її до технічних сортувати?

Велике спасибі заздалегідь.
Old 17 серпня 2008, 05:26
Нові члени групи

Dont знаю, коли і як і раніше не ця проблема, але мій син недавнього ж на своєму ноутбуці Gateway. Навіть після того, робити абсолютно нову установку від шлюзу диску було б просто сказати NTLDR стислий преси Ctrl Alt справі перезавантажити. Я намагався всі рішення ні по різним сайтам, які були успішними. Врешті-решт я вирішив спробувати використовувати копії Linux (OpenSuse10) Мені довелося бачити, якщо б це встановити і здогадатися, що вона зробила! Про встановлення Linux я сказав їй видалити Windows і виконати повне форматування жорсткого диска. Після Linux була встановлена я тоді перевстановити XP (як мій син хотів цього повернувся на) з оригінального диска шлюзу без всяких проблем (крім того, щоб завантажити всі драйвери з сайту і перевстановити Gateway). Я знаю свої борги навпаки, але це проблема вирішена.

Сподіваюся, що це допомагає

Puckers
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.