![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Emachine E4086 - У мене була необхідність використання диску системи рекуперації сьогодні з-за будь-якого додатка помилка. Я не використовую руйнівний варіант.
Як тільки було завершено і перезапустити його по-перше дає можливості F11 або через кілька секунд держави стислий NTLDR. Дивлячись через Google, тих, хто була та ж проблема, коли кажуть, привітання програми установки з'являється в пресі R прийняти вас в консоль відновлення, а потім натисніть кнопку 1 за допомогою диска, що додається. Та це не дає мені такий варіант незалежно від того, що я роблю. Все це робить його взяти мене з екрану, щоб дати можливість зробити або з повним або частковим відновленням. Я нахиляє дістатися до привітання програми установки. Неважливо, що я роблю, це те саме коло. Що я можу знайти в Інтернеті, що пропонує наступні, але ця машина просто звичай робити це. Допомога буде оцінили. Спасибо заранее. Тоні Спробуйте це: Вставте компакт-диск Windows (oryginał один) в дисковод компакт-дисків, tyour і перезавантажити комп'ютер. Коли compter bootsagain виберіть параметр, який необхідно запустити комп'ютер з компакт-диска, якщо вас попросять зробити це. Коли "Ласкаво просимо в Setup" з'явиться екран, натисніть R, щоб запустити консоль відновлення. Коли буде запропоновано, введіть "1" або якщо у вас є декілька операційних систем, виберіть установку, потрібно отримати доступ з консолі відновлення. Коли буде потрібно, введіть пароль адміністратора. Якщо пароль адміністратора не встановлено, натисніть клавішу ENTER. Тепер ви повинні бути в Comman рядки і готове до ремонту файлу NTLDR. Тепер все, що вам потрібно зробити, це ввести наступні команди (у порядку), і кожна команда на новій лінії, як ви бачите їх тут: CD \ Attrib-C NTLDR Вийти Слід перезавантажити комп'ютер зараз, і все має працювати нормально. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ти намагалася завантажитися в безпечному режимі, натиснувши клавішу F8 перед вікнами починає завантажувати і вибрати Safe Mode в меню?
Потім ви повинні бути в змозі йти в командному рядку, набравши CMD запустити у вікні введіть "Attrib-C NTLDR" там. Це може чи не може працювати, дайте мені знати, і я подивлюся, якщо я можу допомогти далі. :) Моя система: Glowbox
|
|
|
|||
|
|||
|
Дякуємо за допомогу Rik. It Wont Перейти в безпечному режимі. Тільки ключі робочі є R, F2 і F11, який посилає мене по тому ж колу.
|
|
|
|||
|
|||
|
Які можливості ви отримаєте саме?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ще раз спасибі Rik. Про завантаження чорний екран дає мені Натисніть клавішу F11, в іншому випадку 'NTLDR стислий Натисніть CRTL, Alt і видалити, щоб перезавантажити' повідомлення з'являється. F11 просто бере мене на відновлення можливістю часткового або повного відновлення, який я пробувала. Єдиний параметр R і робить те ж саме. F2 BIOS і F10 є єдиними, хто працює. F10 знову просто посилає мене по тому ж колу. Ніяких інших функціональних клавіш.
Дуже високу оцінку. Тоні |
|
|
|||
|
|||
|
Добре, виглядає як Ви будете мати потребу в завантажувальному диску якого роду в цьому. Подивіться тут -- http://www.bootdisk.com/. Ви повинні переконатися, що ви отримаєте, яка стверджує, що він підтримує NTFS. Я пропоную Вам спробувати друга вниз.
|
|
|
|||
|
|||
|
Привіт Нік.
Я купив це: http://www.user-guides.co.uk/asp/pro...rchFor=&PT_ID = У надії на це не трюк. Тим не менше, я спробував використовувати його на комп'ютері, але це звичай запускати програмне забезпечення таким чекає порад від тих, кого я купила я с. В іншому випадку я буду завантажувати ваші пропозиції. Ще раз спасибі. |
|
|
|||
|
|||
|
Дозвольте мені знати, як ви отримаєте далі. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Привіт. ПЗ працює ОК і вона завантажується але мені здається, щоб виглядати як нова копія XP. Я ж пішов на диск С і натиснув Off стрілка який сказав: "стиснення диска для економії місця" і близько 4 годин по тому диску не стискаються. Але та ж сама проблема існує, без завантажувального диска все ще держави "стиснутий NTLDR", так що єдиним позитивним є те, що я можу отримати його завантаження, але до запуску в цегляну стіну після.
Insturctions надається на програмне забезпечення сказав скопіювати весь вміст у свій NTLDR папці Windows, щоб замінити і виправити. Хіба його, але не працює. Я подивився на Microsoft записка, в якій сказав: РЕЗОЛЮЦІЯ Щоб вирішити цю проблему, розпаковувати Bootstat.dat файл у папці Windows. Щоб зробити це: 1.Right кнопкою миші по файлу Bootstat.dat, а потім натисніть кнопку Властивості. 2.Click для очищення Стискати вміст для економії місця на диску прапорець, а потім натисніть кнопку OK. Після розпакування файлу Bootstat.dat, роботи функції автоматичного відновлення, навіть якщо розділ NTFS і раніше стиснуті. Я знайшов файл, але ящик, який сказав: "стискає" була unclicked в будь-якому випадку. На відновлення завантажувальних я купила, в ньому є функція відновлення файлів і даних, і те, що мені необхідно все ще там. Я не зробив нічого з цим дані, просто необхідно знати, вона була там. Я був у контакті з emachine які посилають мене по дорозі з США назад у Великобританію, а сьогодні вранці я мав Email сказав, що це шлюз, який підтримує продукт, але був у контакті і, кажуть, його не перераховані продукт їм! Так виглядає як і його до мене для сортування. Чи не час прийняти її до технічних сортувати? Велике спасибі заздалегідь. |
|
|
|||
|
|||
|
Dont знаю, коли і як і раніше не ця проблема, але мій син недавнього ж на своєму ноутбуці Gateway. Навіть після того, робити абсолютно нову установку від шлюзу диску було б просто сказати NTLDR стислий преси Ctrl Alt справі перезавантажити. Я намагався всі рішення ні по різним сайтам, які були успішними. Врешті-решт я вирішив спробувати використовувати копії Linux (OpenSuse10) Мені довелося бачити, якщо б це встановити і здогадатися, що вона зробила! Про встановлення Linux я сказав їй видалити Windows і виконати повне форматування жорсткого диска. Після Linux була встановлена я тоді перевстановити XP (як мій син хотів цього повернувся на) з оригінального диска шлюзу без всяких проблем (крім того, щоб завантажити всі драйвери з сайту і перевстановити Gateway). Я знаю свої борги навпаки, але це проблема вирішена.
Сподіваюся, що це допомагає Puckers |