по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

NTLDR липсва!

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти септември 2007, 06:41
Новите държави Група

Default NTLDR липсва!

Аз се опитах да преинсталирате Windows XP Home използване съвети от различни интернет форуми, но сега, когато аз отскачам получавам съобщение NTLDR липсва натиснете Ctrl, ALT и дел да рестартирате. може някой моля да ми помогне имам инсталация диск Трябва ми само с една стъпка по стъпка ръководство, за да оправите този problem.my бр беше наред до неотдавна, когато се опитах да се поберат някои нови овен и тя започна beeping силно и всякога, тъй като отказва да дойде! ! Благодаря предварително.
Old 26-ти септември 2007, 08:20
Номер на групата

Default NTLDR липсва!

Моля пръчка с един конец!
Имам отговор една от вашите заявки в друга тема вече.
Цитат:
но сега, когато се рестартира получавам съобщение NTLDR липсва
Цитат:
моя компютър е глоба до скоро, когато се опитах да се поберат някои нови овен и тя започна beeping силно и всякога, тъй като отказва да дойде!
Цитат:
компютъра ми парчета след форматирането част достига до 100%
Как бихте могли да бъдат като всички тези проблеми едновременно е извън мен!

Моля, само обясни какво точно имате проблем с.

Моята система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P
RAM памет:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графична карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Звукова карта:
Борда HDA
Hard Drive (и):
Няколко LOL 1650GB общо
Оптично устройство (а):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Дело / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Охлаждане:
Tuniq кула 120
Мрежа / Интернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монитор (и):
Acer 22 "широкоекранен
Операционна система (и):
Vista x64 Ultimate
Old 26-ти септември 2007, 08:50
Новите държави Група

Default NTLDR липсва!

Моят компютър работи добре в продължение на 3 години, но аз реших, че е необходимо повече овен да ускори футбол manager.i Купих го Ebay, но когато тя пристигна го искате били повредени в postage.to спаси ми време да го изпратите обратно и глупаво се опитаха да прегъвайте обратно във форма и отговарят, че в моя компютър. Аз мислех, че най-лошото, че може да се случи, ще бъде, че тя не работи. след монтирането го сложих в компютъра и той започва да издава сигнал и вземане силен включено го, извади новата овена и го постави отново и това съоб дойде <windows root> \ System 32 \ Ntoskrnl.exe липсва или е корумпиран моля преинсталирайте. Аз се опитах да преинсталирате Windows XP с диск, но всеки път, когато получите до 100% за форматиране точка тя разфасовки се! и нагоре, че почти всички го сега казва NTLDR липсва натиснете Ctrl + ALT + DEL да рестартирате. Аз съм се много разочарован, защото всичко, което е липса на опит! малко помощ от експерти ще бъде изключително ценена. Аз не знам много за insides на компютри Аз просто искам да обувка горе и работят! Благодаря
Old 26-ти септември 2007, 09:42
Номер на групата

Default NTLDR липсва!

Windows XP потребители
  1. Поставете Windows XP Bootable CD в компютъра.
  2. Когато се появи подкана да натиснете произволен клавиш, за да стартирате от CD, натиснете произволен клавиш.
  3. След като в Windows XP Setup менюто натиснете "R" ключ към ремонт Windows.
  4. Влезте в Windows инсталацията, като натиснете "1" и натиснете клавиша ENTER.
  5. След това ще бъдете подканени за Вашата администраторска парола, въведете паролата.
  6. Копирайте-долу два файла за корен директория на основния твърд диск. В по-долу пример копирате тези файлове от CD-ROM устройството буквата "Е". Това писмо може да са различни за вашия компютър.

копие E: \ i386 \ NTLDR C: \
    копие E: \ i386 \ ntdetect.com C: \
  7. След като и двете от тези файлове са копирани успешно, извадете CD от компютъра и се рестартира.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Липсва NTLDR в Windows 2003 pmcg03 Windows операционни системи 1 4 юни 2009 11:50
NTLDR липсва съобщение, когато захранване на pitoyauco Windows операционни системи 5 14 Март 2009 17:38
NTLDR липсва съобщение за стартиране julez Windows операционни системи 3 6 май 2008 г. 04:30
NTLDR изчезнали, няма да обувка горе? Jack06 Windows операционни системи 7 20 април 2008 11:28
NTLDR липсва помощ xenovia Общи Хардуер Чат 3 13 Сеп 2007 10:06
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc