![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз се опитах да преинсталирате Windows XP Home използване съвети от различни интернет форуми, но сега, когато аз отскачам получавам съобщение NTLDR липсва натиснете Ctrl, ALT и дел да рестартирате. може някой моля да ми помогне имам инсталация диск Трябва ми само с една стъпка по стъпка ръководство, за да оправите този problem.my бр беше наред до неотдавна, когато се опитах да се поберат някои нови овен и тя започна beeping силно и всякога, тъй като отказва да дойде! ! Благодаря предварително. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Моля пръчка с един конец!
![]() Моля, само обясни какво точно имате проблем с. Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Моят компютър работи добре в продължение на 3 години, но аз реших, че е необходимо повече овен да ускори футбол manager.i Купих го Ebay, но когато тя пристигна го искате били повредени в postage.to спаси ми време да го изпратите обратно и глупаво се опитаха да прегъвайте обратно във форма и отговарят, че в моя компютър. Аз мислех, че най-лошото, че може да се случи, ще бъде, че тя не работи. след монтирането го сложих в компютъра и той започва да издава сигнал и вземане силен включено го, извади новата овена и го постави отново и това съоб дойде <windows root> \ System 32 \ Ntoskrnl.exe липсва или е корумпиран моля преинсталирайте. Аз се опитах да преинсталирате Windows XP с диск, но всеки път, когато получите до 100% за форматиране точка тя разфасовки се! и нагоре, че почти всички го сега казва NTLDR липсва натиснете Ctrl + ALT + DEL да рестартирате. Аз съм се много разочарован, защото всичко, което е липса на опит! малко помощ от експерти ще бъде изключително ценена. Аз не знам много за insides на компютри Аз просто искам да обувка горе и работят! Благодаря |
|
| |||
| |||
| Windows XP потребители
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Липсва NTLDR в Windows 2003 | pmcg03 | Windows операционни системи | 1 | 4 юни 2009 11:50 |
| NTLDR липсва съобщение, когато захранване на | pitoyauco | Windows операционни системи | 5 | 14 Март 2009 17:38 |
| NTLDR липсва съобщение за стартиране | julez | Windows операционни системи | 3 | 6 май 2008 г. 04:30 |
| NTLDR изчезнали, няма да обувка горе? | Jack06 | Windows операционни системи | 7 | 20 април 2008 11:28 |
| NTLDR липсва помощ | xenovia | Общи Хардуер Чат | 3 | 13 Сеп 2007 10:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |