menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

NTLDR nenalezen!

Reply

Thread Nástroje
Old 26. Září 2007, 06:41
Nový člen skupiny

Default NTLDR nenalezen!

jsem se snažil přeinstalovat Windows XP Home pomocí rad z různých internetových fórech, ale teď, když jsem rebootujte I get the message NTLDR nenalezen stiskněte ctrl, alt a del to restart. může mi někdo prosím pomozte jsem instalační disk i jen krok za krokem průvodce, aby oprava této problem.my PC byla pokuta až do nedávné doby, kdy jsem se snažil vejít několik nových ram a začalo beeping hlasité a od té doby odmítá pojď! ! Díky předem.
Old 26. Září 2007, 08:20
Dárce Skupina

Default NTLDR nenalezen!

Prosím, nalepit na jeden závit!
Jsem odpověděl jeden z vašich dotazů v jiném vlákno již.
Citace:
ale teď, když jsem rebootujte I get the message NTLDR nenalezen
Citace:
můj PC byla pokuta až do nedávné doby, kdy jsem se snažil vejít několik nových ram a začalo beeping hlasité a od té doby odmítá dělej!
Citace:
můj počítač kusy po formátování část dosáhne 100%
Jak byste mohli být se všemi těmito problémy, současně je mimo mě!

Prosím tě, vysvětlit, co přesně máte problém s.

Můj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Paměť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubní HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkem
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chlazení:
Tuniq věž 120
Síť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 26. Září 2007, 08:50
Nový člen skupiny

Default NTLDR nenalezen!

Můj počítač pracoval pokuty za více než 3 roky, ale i rozhodla jsem potřeboval více paměti RAM, aby urychlily fotbal manager.i koupil ho ebay ale když přijel, že bych byl poškozen v postage.to ušetřit mi čas odeslání zpět i hloupě se snažil ohnout zpět do tvaru a zapadají do mého PC. Myslel jsem, že to nejhorší, že by se mohlo stát, že by nefungoval. Po montáži je kladen i na PC a na to aby začal hlasitě pípne i komutovaným ho, vzal na nové ram a dát mu znovu a tuto msg přišel <windows root> \ system 32 \ ntoskrnl.exe je poškozen nebo nebyl nalezen prosím přeinstalujte. jsem se snažil přeinstalovat systém Windows XP se disk, ale pokaždé jsem si až na 100% formátování oddílu je na kusy! a na začátek to všechno se jí teď říká NTLDR nenalezen stiskněte Ctrl + Alt + Del to restart. Jsem velmi frustrován, protože jak se všechno snažím se nedaří! pomoc od odborníka by být velmi ocenila. Nevím moc o vnitřky z PC i chci ji spustit a pracovat! Děkuji
Old 26. Září 2007, 09:42
Dárce Skupina

Default NTLDR nenalezen!

Uživatelé systému Windows XP
  1. Vložte bootovací CD Windows XP do počítače.
  2. Pokud jste vyzváni ke stisknutí libovolné klávesy spustíte systém z disku CD, stiskněte libovolnou klávesu.
  3. Poté, co v systému Windows XP instalační menu stiskněte tlačítko "R" na klíč pro opravu Windows.
  4. Přihlaste se do instalace systému Windows stisknete "1" na klíč a stiskněte klávesu Enter.
  5. Poté budete dotázáni na vaše heslo správce, zadejte heslo, které.
  6. Zkopírujte níže dva soubory do root adresář primárního pevného disku. V následujícím příkladu je kopírování těchto souborů z CD-ROM "E". Tohoto dopisu se může lišit od postupu ve vašem počítači.

kopie e: \ i386 \ ntldr c: \
    kopie e: \ i386 \ ntdetect.com c: \
  7. Poté, co oba tyto soubory byly úspěšně zkopírovány, vyjměte CD z počítače a restartujte počítač.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Chybějící NTLDR Windows 2003 pmcg03 Operační systémy Windows 1 4. června 2009 11:50
NTLDR nenalezen zpráva při napájení z pitoyauco Operační systémy Windows 5 14. března 2009 17:38
NTLDR chybí zpráva o spuštění julez Operační systémy Windows 3 6. května 2008 04:30
NTLDR chybí, nebude naběhnout? Jack06 Operační systémy Windows 7 20 dubna 2008 11:28
NTLDR chybějící-help xenovia Obecné Hardware Chat 3 13. Září 2007 10:06
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.