![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| jsem se snažil přeinstalovat Windows XP Home pomocí rad z různých internetových fórech, ale teď, když jsem rebootujte I get the message NTLDR nenalezen stiskněte ctrl, alt a del to restart. může mi někdo prosím pomozte jsem instalační disk i jen krok za krokem průvodce, aby oprava této problem.my PC byla pokuta až do nedávné doby, kdy jsem se snažil vejít několik nových ram a začalo beeping hlasité a od té doby odmítá pojď! ! Díky předem. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Prosím, nalepit na jeden závit!
![]() Prosím tě, vysvětlit, co přesně máte problém s. Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Můj počítač pracoval pokuty za více než 3 roky, ale i rozhodla jsem potřeboval více paměti RAM, aby urychlily fotbal manager.i koupil ho ebay ale když přijel, že bych byl poškozen v postage.to ušetřit mi čas odeslání zpět i hloupě se snažil ohnout zpět do tvaru a zapadají do mého PC. Myslel jsem, že to nejhorší, že by se mohlo stát, že by nefungoval. Po montáži je kladen i na PC a na to aby začal hlasitě pípne i komutovaným ho, vzal na nové ram a dát mu znovu a tuto msg přišel <windows root> \ system 32 \ ntoskrnl.exe je poškozen nebo nebyl nalezen prosím přeinstalujte. jsem se snažil přeinstalovat systém Windows XP se disk, ale pokaždé jsem si až na 100% formátování oddílu je na kusy! a na začátek to všechno se jí teď říká NTLDR nenalezen stiskněte Ctrl + Alt + Del to restart. Jsem velmi frustrován, protože jak se všechno snažím se nedaří! pomoc od odborníka by být velmi ocenila. Nevím moc o vnitřky z PC i chci ji spustit a pracovat! Děkuji |
|
| |||
| |||
| Uživatelé systému Windows XP
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chybějící NTLDR Windows 2003 | pmcg03 | Operační systémy Windows | 1 | 4. června 2009 11:50 |
| NTLDR nenalezen zpráva při napájení z | pitoyauco | Operační systémy Windows | 5 | 14. března 2009 17:38 |
| NTLDR chybí zpráva o spuštění | julez | Operační systémy Windows | 3 | 6. května 2008 04:30 |
| NTLDR chybí, nebude naběhnout? | Jack06 | Operační systémy Windows | 7 | 20 dubna 2008 11:28 |
| NTLDR chybějící-help | xenovia | Obecné Hardware Chat | 3 | 13. Září 2007 10:06 |
| Thread Nástroje | |
| |