μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Λείπει το NTLDR!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Σεπτεμβρίου 2007, 06:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Λείπει το NTLDR!

Προσπάθησα να επανεγκαταστήσετε τα Windows XP σπίτι με συμβουλές από διάφορα φόρουμ στο διαδίκτυο, αλλά τώρα, όταν κάνω επανεκκίνηση παίρνω το μήνυμα NTLDR is missing Press ctrl, alt και del για επανεκκίνηση. μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει έχω το i δίσκο εγκατάστασης απλά χρειάζεται μια βήμα προς βήμα οδηγό για να διορθώσετε αυτό problem.my pc ήταν μια χαρά, μέχρι πρόσφατα, όταν προσπάθησε να ταιριάζουν μερικά νέα ram και άρχισε να χτυπάει δυνατά και από τότε αρνείται να έρθει σε! ! ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Old 26 Σεπτεμβρίου 2007, 08:20
Ομάδα Δωρητών

Default Λείπει το NTLDR!

Παρακαλείσθε να επιμείνουμε σε μια κλωστή!
Έχω απαντήσει μία από τις ερωτήσεις σας σε κάποιο άλλο νήμα ήδη.
Απόσπασμα:
αλλά τώρα, όταν κάνω επανεκκίνηση παίρνω το μήνυμα NTLDR is missing
Απόσπασμα:
pc μου ήταν μια χαρά, μέχρι πρόσφατα, όταν προσπάθησε να ταιριάζουν μερικά νέα ram και άρχισε να χτυπάει δυνατά και από τότε αρνείται να έρθει σε!
Απόσπασμα:
ο υπολογιστής μου περικοπές πραγματοποιούνται μετά από τη μορφοποίηση μέρος φθάνει το 100%
Πώς θα μπορούσαν να έχουν όλα αυτά τα προβλήματα ταυτόχρονα, είναι πέρα από μένα!

Παρακαλώ μόνο να εξηγήσει τι ακριβώς έχετε πρόβλημα με.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 26 Σεπτεμβρίου 2007, 08:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Λείπει το NTLDR!

Ο υπολογιστής μου έχει εργαστεί πρόστιμο για πάνω από 3 χρόνια, αλλά αποφάσισα ότι χρειάζεται περισσότερη μνήμη RAM για την επιτάχυνση manager.i ποδόσφαιρο αγοράσατε, από ebay, αλλά όταν έφθασε ότι προτίθεστε να έχουν φθαρεί με postage.to εκτός από μένα που στέλνουν πίσω θ βλακωδώς προσπάθησε να Bend it πίσω στη μορφή και να ταιριάζουν σε pc μου. Νόμιζα ότι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί θα ήταν ότι δεν είχε δουλειά. μετά την τοποθέτηση που έβαλα το pc και για αυτό ξεκίνησαν να κάνουν δυνατά ηχητικά σήματα μου σβήσει, έβγαλε το νέο κριάρι και τοποθετήστε το επάνω πάλι και αυτό το msg ήρθε <windows root> \ System 32 \ ntoskrnl.exe λείπει ή είναι κατεστραμμένο παρακαλώ επανεγκατάσταση. Προσπάθησα να επανεγκαταστήσετε τα Windows XP με το δίσκο, αλλά κάθε φορά μου πάρει μέχρι τη μορφοποίηση 100 ΜΕΡΟΣ% κόβει τα έξω! και να το ολοκληρώσει όλα μακριά τώρα λέει NTLDR is missing πιέστε CTRL + ALT + DEL για να ξεκινήσετε πάλι. Γίνομαι πολύ απογοητευμένοι γιατί τα πάντα προσπαθούν είναι να πετύχει! κάποια βοήθεια από έναν εμπειρογνώμονα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Δεν ξέρω πολλά για το εσωτερικό του i / Υ απλά θέλουν να μπότα επάνω και το έργο! Ευχαριστώ
Old 26 Σεπτεμβρίου 2007, 09:42
Ομάδα Δωρητών

Default Λείπει το NTLDR!

Χρήστες των Windows XP
  1. Τοποθετήστε το Windows XP bootable CD στον υπολογιστή.
  2. Όταν σας ζητηθεί να πιέσετε οποιοδήποτε πλήκτρο για εκκίνηση από το CD, πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο.
  3. Μόλις στο μενού των Windows XP, πατήστε το "R" κλειδί για την επιδιόρθωση των Windows.
  4. Συνδεθείτε με την εγκατάσταση των Windows, πατώντας το "1" κλειδί και πατώντας το πλήκτρο ENTER.
  5. Έτσι, θα σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή, πληκτρολογήστε το κωδικό πρόσβασης.
  6. Αντιγράψτε τα παρακάτω δύο αρχεία για να τα ριζικό κατάλογο του πρωτεύοντος σκληρού δίσκου. Στο παρακάτω παράδειγμα θα είναι αντιγραφή αυτών των αρχείων από το CD-ROM γράμμα "E". Η επιστολή αυτή μπορεί να είναι διαφορετική στον υπολογιστή σας.

αντίγραφο e: \ i386 \ ntldr c: \
    αντίγραφο e: \ i386 \ ntdetect.com C: \
  7. Μόλις τα δύο από αυτά τα αρχεία έχουν αντιγραφεί με επιτυχία, αφαιρέστε το CD από τον υπολογιστή και επανεκκινήστε.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Λείπει το NTLDR σε Windows 2003 pmcg03 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 4η Ιουν 2009 11:50
Λείπει το NTLDR μήνυμα κατά την τροφοδότηση με ενέργεια για την pitoyauco Λειτουργικά συστήματα Windows 5 14 Μαρ 2009 17:38
NTLDR λείπει μήνυμα κατά την εκκίνηση julez Λειτουργικά συστήματα Windows 3 6η Μαΐου 2008 04:30
Λείπει το NTLDR, δεν θα εκκίνησης μέχρι;! Jack06 Λειτουργικά συστήματα Windows 7 20 Απρ 2008 11:28
NTLDR λείπει-βοήθεια xenovia Γενική Συζήτηση Hardware 3 13 Σεπ 2007 10:06
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.