![]() |
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα να επανεγκαταστήσετε τα Windows XP σπίτι με συμβουλές από διάφορα φόρουμ στο διαδίκτυο, αλλά τώρα, όταν κάνω επανεκκίνηση παίρνω το μήνυμα NTLDR is missing Press ctrl, alt και del για επανεκκίνηση. μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει έχω το i δίσκο εγκατάστασης απλά χρειάζεται μια βήμα προς βήμα οδηγό για να διορθώσετε αυτό problem.my pc ήταν μια χαρά, μέχρι πρόσφατα, όταν προσπάθησε να ταιριάζουν μερικά νέα ram και άρχισε να χτυπάει δυνατά και από τότε αρνείται να έρθει σε! ! ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Παρακαλείσθε να επιμείνουμε σε μια κλωστή!
![]() Παρακαλώ μόνο να εξηγήσει τι ακριβώς έχετε πρόβλημα με. Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Ο υπολογιστής μου έχει εργαστεί πρόστιμο για πάνω από 3 χρόνια, αλλά αποφάσισα ότι χρειάζεται περισσότερη μνήμη RAM για την επιτάχυνση manager.i ποδόσφαιρο αγοράσατε, από ebay, αλλά όταν έφθασε ότι προτίθεστε να έχουν φθαρεί με postage.to εκτός από μένα που στέλνουν πίσω θ βλακωδώς προσπάθησε να Bend it πίσω στη μορφή και να ταιριάζουν σε pc μου. Νόμιζα ότι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί θα ήταν ότι δεν είχε δουλειά. μετά την τοποθέτηση που έβαλα το pc και για αυτό ξεκίνησαν να κάνουν δυνατά ηχητικά σήματα μου σβήσει, έβγαλε το νέο κριάρι και τοποθετήστε το επάνω πάλι και αυτό το msg ήρθε <windows root> \ System 32 \ ntoskrnl.exe λείπει ή είναι κατεστραμμένο παρακαλώ επανεγκατάσταση. Προσπάθησα να επανεγκαταστήσετε τα Windows XP με το δίσκο, αλλά κάθε φορά μου πάρει μέχρι τη μορφοποίηση 100 ΜΕΡΟΣ% κόβει τα έξω! και να το ολοκληρώσει όλα μακριά τώρα λέει NTLDR is missing πιέστε CTRL + ALT + DEL για να ξεκινήσετε πάλι. Γίνομαι πολύ απογοητευμένοι γιατί τα πάντα προσπαθούν είναι να πετύχει! κάποια βοήθεια από έναν εμπειρογνώμονα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Δεν ξέρω πολλά για το εσωτερικό του i / Υ απλά θέλουν να μπότα επάνω και το έργο! Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Χρήστες των Windows XP
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λείπει το NTLDR σε Windows 2003 | pmcg03 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 4η Ιουν 2009 11:50 |
| Λείπει το NTLDR μήνυμα κατά την τροφοδότηση με ενέργεια για την | pitoyauco | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 14 Μαρ 2009 17:38 |
| NTLDR λείπει μήνυμα κατά την εκκίνηση | julez | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 6η Μαΐου 2008 04:30 |
| Λείπει το NTLDR, δεν θα εκκίνησης μέχρι;! | Jack06 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 20 Απρ 2008 11:28 |
| NTLDR λείπει-βοήθεια | xenovia | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 13 Σεπ 2007 10:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |