manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

NTLDR nedostaje!

Reply

Thread Tools
Old 26. Ruj 2007, 06:41
Novi član grupe

Ja sam pokušao to reinstalirati Windows XP Home koristeći savjete iz raznih internet foruma, a sada kada sam ponovno podizanje sustava ja dobiti poruku NTLDR nedostaje pritisnite ctrl, alt del i ponovno. može bilo tko ugoditi pomoć mene imam instalacijski disk i samo je potreban korak po korak vodič za škripac ovaj problem.my pc donedavno bio u redu kad sam pokušao da stane neki novi RAM i počelo beeping glasno i otkad odbije hajde! ! Hvala unaprijed.
Old 26. Ruj 2007, 08:20
Donatorska Grupa

Molimo staviti na jedan thread!
Ja sam odgovorio jedan od Vaših upita u nekom drugom thread već.
Quote:
ali sada kada sam ponovno podizanje sustava ja dobiti poruku NTLDR nedostaje
Quote:
moj pc je bilo u redu do nedavno kad sam pokušao da stane neki novi RAM i počelo beeping glasno i otkad odbije hajde!
Quote:
moj računalo cuts out nakon formatiranja dio dosegne 100%
Kako biste mogli imati sve ove probleme istovremeno je iza mene!

Molimo samo objasniti što točno imate problem s.

My System: Krlll

Procesor (i):
Intel Q9550@4.33Ghz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafička kartica (e):
Gainward 4870X2 (840 Core Mem 940)
Sound Card:
Onboard hda
Tvrdi disk (i):
Nekoliko lol 1650GB ukupno
Optički pogon (e):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hlađenje:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dvostruki Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate x64
Old 26. Ruj 2007, 08:50
Novi član grupe

Moj računalo je radio u redu za više od 3 godine, ali sam odlučio sam je potrebno više RAM-a kako bi ubrzao nogomet manager.i ebay kupio je off, ali kad je ona stigla bih bio oštećen u postage.to ste mi vrijeme slanja nazad i pokušao to glupo savijati se vrati u formu i stane ga na moj pc. Mislio sam da je najgore što bi se moglo dogoditi da to nije posao. nakon neuklapanje ga ja staviti na pc i to je počelo stvaranje beeps glasno i prebacili ga van, uzeše novi ram van i stavi ga na opet i ovo priđe poruka <windows root> \ system 32 \ Ntoskrnl.exe nedostaje ili je pokvarena molimo reinstalirati. Ja sam pokušao to reinstalirati Windows XP sa diska, ali svaki put sam se upto formatiranje 100% odjeljak ga presijeca out! i da se sve to off top sada kaže nedostaje NTLDR pritisnite Ctrl + ALT + DEL da biste ponovo. Ja sam vrlo uzimajući frustriran jer sve što je u nedostatku probati! pomoć od neke stručne bi biti veoma cijenjeni. Ne znam mnogo o utroba od pc-a JA pravedan ištanje to čizma gore i rad! hvala
Old 26. Ruj 2007, 09:42
Donatorska Grupa

Windows XP korisnici
  1. Umetnite Windows XP bootable CD u računalo.
  2. Kada se od vas zatraži da pritisnete bilo koju tipku za boot s CD-a, pritisnite bilo koju tipku.
  3. Kada u sustavu Windows XP Setup izborniku pritisnite "R" ključ za popravak Windows.
  4. Prijavite se u vaš Windows instalaciju pritiskom na "1" i pritisnuti tipku Enter.
  5. Potom ćete biti upitani za svoju administratorsku lozinku, unesite je lozinka.
  6. Kopiraj ispod dvije datoteke na root imenik primarnog tvrdog diska. U nastavku smo primjer kopiranje te datoteke s CD-ROM pogon slovo "E". Ovo pismo svibanj na vašem računalu biti drukčiji.

kopiju e: \ i386 \ NTLDR c: \
    kopiju e: \ i386 \ ntdetect.com c: \
  7. Nakon obje ove datoteke su uspješno kopirani, izvadite CD iz računala i ponovo pokrenuti.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.