![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam pokušao to reinstalirati Windows XP Home koristeći savjete iz raznih internet foruma, a sada kada sam ponovno podizanje sustava ja dobiti poruku NTLDR nedostaje pritisnite ctrl, alt del i ponovno. može bilo tko ugoditi pomoć mene imam instalacijski disk i samo je potreban korak po korak vodič za škripac ovaj problem.my pc donedavno bio u redu kad sam pokušao da stane neki novi RAM i počelo beeping glasno i otkad odbije hajde! ! Hvala unaprijed. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Molimo staviti na jedan thread!
![]() Molimo samo objasniti što točno imate problem s. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Moj računalo je radio u redu za više od 3 godine, ali sam odlučio sam je potrebno više RAM-a kako bi ubrzao nogomet manager.i ebay kupio je off, ali kad je ona stigla bih bio oštećen u postage.to ste mi vrijeme slanja nazad i pokušao to glupo savijati se vrati u formu i stane ga na moj pc. Mislio sam da je najgore što bi se moglo dogoditi da to nije posao. nakon neuklapanje ga ja staviti na pc i to je počelo stvaranje beeps glasno i prebacili ga van, uzeše novi ram van i stavi ga na opet i ovo priđe poruka <windows root> \ system 32 \ Ntoskrnl.exe nedostaje ili je pokvarena molimo reinstalirati. Ja sam pokušao to reinstalirati Windows XP sa diska, ali svaki put sam se upto formatiranje 100% odjeljak ga presijeca out! i da se sve to off top sada kaže nedostaje NTLDR pritisnite Ctrl + ALT + DEL da biste ponovo. Ja sam vrlo uzimajući frustriran jer sve što je u nedostatku probati! pomoć od neke stručne bi biti veoma cijenjeni. Ne znam mnogo o utroba od pc-a JA pravedan ištanje to čizma gore i rad! hvala |
|
| |||
| |||
| Windows XP korisnici
|