kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Hiányzó NTLDR!

Reply

Téma eszközök
Old Szeptember 26, 2007, 06:41
Új tag Csoport

Default Hiányzó NTLDR!

Megpróbáltam újratelepíteni a Windows XP Home segítségével tanácsot különféle internetes fórumokon, de most mikor én újraindít én kap a üzenet Hiányzó NTLDR nyomja meg a ctrl, alt del és újra kell indítani. tud akárki kérem, segítsen nekem nekem van a telepítőlemez Csak egy lépésről lépésre vezető-hoz erősít ez problem.my pc rendben volt egészen a közelmúltig, amikor megpróbáltam, hogy illeszkedjen egy új ram, és hangosan elkezdett sípolni, és azóta nem hajlandó come on! ? thanks in advance.
Old Szeptember 26, 2007, 08:20
Donor Group

Default Hiányzó NTLDR!

Kérjük, hogy kibír egy szál!
Azt válaszoltam az egyik lekérdezések egy másik téma már.
Idézet:
de most, mikor én újraindít én kap a üzenet Hiányzó NTLDR
Idézet:
-m pc rendben volt egészen a közelmúltig, amikor megpróbáltam, hogy illeszkedjen néhány új kos és hangosan elkezdett sípolni, és azóta nem hajlandó come on!
Idézet:
számítógépem darabok után a formázás része eléri a 100% -
Hogyan lehetne ezeket a problémákat, amelyek egyszerre túl van rám!

Kérjük, csak magyarázza, hogy pontosan mit te, hogy problémáik vannak.

My System: Krlll

Processzor (ok):
Intel Q9550@4.33Ghz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM memória:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafikus kártya (k):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Hangkártya:
Fedélzeti HDA
Merevlemez (ek):
Néhány lol 1650GB összesen
Optikai meghajtó (k):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / tápegység:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hűtés:
Tuniq Tower 120
Hálózat / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ok):
Acer 22 "széles
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate X64
Old Szeptember 26, 2007, 08:50
Új tag Csoport

Default Hiányzó NTLDR!

Saját számítógép működött több mint 3 év, de én úgy döntöttem nagyobb szükség van, ram, hogy gyorsítsák fel labdarúgás manager.i vettem le ebay de amikor megérkezett volna, hogy sérült postage.to ments alkalommal küldött vissza ostobán én megpróbáltam hajlítsa vissza a forma és illeszkedik bele-m pc. Azt hittem, hogy a legrosszabb, ami történhet az lenne, hogy nem működött. beszerelés után betettem a pc, és azzal kezdte, hogy hangosan sípol, hogy ÉN kapcsol ki, kivette az új ram, és tegye be ismét, és ez jött msg <windows root> \ system 32 \ ntoskrnl.exe hibás vagy nem kérem újra. Megpróbáltam újratelepíteni a Windows XP a lemez, de mindig én kap a formázási upto 100%-os rész is kikapcsol! és hogy Ráadásul most azt mondja ki, hogy Hiányzó NTLDR a CTRL + ALT + DEL újraindítását. én kapok nagyon csalódott, mert minden én megpróbál ez nem! egy kis segítség egy szakértő rendkívül felértékelődött. Én nem sokat tudnak a belsejét számítógép Csak azt akarom, hogy a bootolást és a munka! Thankyou
Old Szeptember 26, 2007, 09:42
Donor Group

Default Hiányzó NTLDR!

A Windows XP felhasználók
  1. Helyezze a Windows XP bootolható CD-t a számítógépről.
  2. Amikor a rendszer kéri, hogy bármely gomb megnyomásával indítható a CD-ről, nyomjuk meg bármelyik gombot.
  3. Miután a Windows XP telepítő menüben nyomja meg az "R" gombot a javítás a Windows-t.
  4. Jelentkezzen be a Windows telepítő nyomja meg az "1" gombot, és nyomja meg az ENTER-t.
  5. Ezután a program kéri a rendszergazda jelszavát, adja meg a jelszót.
  6. Másolja az alábbi két állományt a root könyvtár az elsődleges merevlemez. Az alábbi példában másol ezeket a fájlokat a CD-ROM-meghajtó "E" betű. Ez a levél más lehet a számítógépen.

másolatát e: \ i386 \ ntldr c: \
    másolatát e: \ i386 \ ntdetect.com c: \
  7. Miután mind a két fájlt sikeresen másolt, vegye ki a CD-t és újraindítani a számítógépet.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hiányzó NTLDR Windows 2003 pmcg03 A Windows operációs rendszerek 1 4. június 2009 11:50
Hiányzó NTLDR üzenet Powering on pitoyauco A Windows operációs rendszerek 5 14. március 2009 17:38
NTLDR hiányzik üzenet indításkor julez A Windows operációs rendszerek 3 6. május 2008 04:30
Hiányzó NTLDR, nem boot up! Jack06 A Windows operációs rendszerek 7 20. április 2008 11:28
Hiányzó NTLDR-help xenovia Általános fémáru Chat 3 13 Sep 2007 10:06
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.