![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltam újratelepíteni a Windows XP Home segítségével tanácsot különféle internetes fórumokon, de most mikor én újraindít én kap a üzenet Hiányzó NTLDR nyomja meg a ctrl, alt del és újra kell indítani. tud akárki kérem, segítsen nekem nekem van a telepítőlemez Csak egy lépésről lépésre vezető-hoz erősít ez problem.my pc rendben volt egészen a közelmúltig, amikor megpróbáltam, hogy illeszkedjen egy új ram, és hangosan elkezdett sípolni, és azóta nem hajlandó come on! ? thanks in advance. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Kérjük, hogy kibír egy szál!
![]() Kérjük, csak magyarázza, hogy pontosan mit te, hogy problémáik vannak. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Saját számítógép működött több mint 3 év, de én úgy döntöttem nagyobb szükség van, ram, hogy gyorsítsák fel labdarúgás manager.i vettem le ebay de amikor megérkezett volna, hogy sérült postage.to ments alkalommal küldött vissza ostobán én megpróbáltam hajlítsa vissza a forma és illeszkedik bele-m pc. Azt hittem, hogy a legrosszabb, ami történhet az lenne, hogy nem működött. beszerelés után betettem a pc, és azzal kezdte, hogy hangosan sípol, hogy ÉN kapcsol ki, kivette az új ram, és tegye be ismét, és ez jött msg <windows root> \ system 32 \ ntoskrnl.exe hibás vagy nem kérem újra. Megpróbáltam újratelepíteni a Windows XP a lemez, de mindig én kap a formázási upto 100%-os rész is kikapcsol! és hogy Ráadásul most azt mondja ki, hogy Hiányzó NTLDR a CTRL + ALT + DEL újraindítását. én kapok nagyon csalódott, mert minden én megpróbál ez nem! egy kis segítség egy szakértő rendkívül felértékelődött. Én nem sokat tudnak a belsejét számítógép Csak azt akarom, hogy a bootolást és a munka! Thankyou |
|
| |||
| |||
| A Windows XP felhasználók
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hiányzó NTLDR Windows 2003 | pmcg03 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 4. június 2009 11:50 |
| Hiányzó NTLDR üzenet Powering on | pitoyauco | A Windows operációs rendszerek | 5 | 14. március 2009 17:38 |
| NTLDR hiányzik üzenet indításkor | julez | A Windows operációs rendszerek | 3 | 6. május 2008 04:30 |
| Hiányzó NTLDR, nem boot up! | Jack06 | A Windows operációs rendszerek | 7 | 20. április 2008 11:28 |
| Hiányzó NTLDR-help | xenovia | Általános fémáru Chat | 3 | 13 Sep 2007 10:06 |
| Téma eszközök | |
| |