פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

NTLDR חסר!

Reply

שרשרת כלים
Old 26 ספטמבר 2007, 06:41
קבוצת חברות חדשות

Default NTLDR חסר!

ניסיתי להתקין מחדש את Windows XP Home באמצעות ייעוץ מאת פורומים שונים באינטרנט, אבל עכשיו כשאני אתחול מחדש אני מקבל את ההודעה NTLDR חסר הקש CTRL, alt ו DEL כדי להפעיל מחדש. מישהו יכול לעזור לי, בבקשה, אני צריך את דיסק ההתקנה, אני פשוט צריך Step By Step Guide to PC problem.my תיקון זה היה בסדר עד לאחרונה כאשר ניסיתי להתאים כמה חדשים ראם והוא התחיל בקול רם beeping מאז מסרבת קדימה! ! תודה מראש.
Old 26 ספטמבר 2007, 08:20
קבוצת תורמים

Default NTLDR חסר!

אנא מקל על חוט אחד!
יש לי תשובה אחת שלך שאילתות פתיל כבר אחרת.
ציטוט:
אבל עכשיו כשאני אתחול מחדש אני מקבל את ההודעה NTLDR חסר
ציטוט:
המחשב שלי היה בסדר עד לאחרונה כאשר ניסיתי להתאים כמה חדשים ראם והוא התחיל בקול רם beeping מאז מסרבת קדימה!!
ציטוט:
המחשב שלי חתכים החוצה לאחר עיצוב חלק מגיע ל -100%
איך יכול להיות שיש לך את כל הבעיות הללו בו זמנית הוא מעבר לי!

רק בבקשה להסביר מה בדיוק אתה נתקל בבעיה עם.

המערכת שלי: Krlll

מעבד (ים):
אינטל Q9550@4.33Ghz
לוח האם:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
זיכרון RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
כרטיס מסך (S):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 מ)
כרטיס קול:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
כמה LOL 1650GB סה"כ
כונן אופטי (S):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Cooling:
Tuniq Tower 120
רשת / אינטרנט:
Dual Gigabit Ethernet
צג (S):
Acer 22 "widescreen
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x64
Old 26 ספטמבר 2007, 08:50
קבוצת חברות חדשות

Default NTLDR חסר!

המחשב שלי עבד בסדר גמור במשך 3 שנים, אבל החלטתי שאני צריך יותר ראם כדי להאיץ כדורגל manager.i קנו אותה eBay אבל כשזה הגיע זה מעוניין נפגע ב postage.to לחסוך זמן שולחים לי אותו בחזרה אני באוילות ניסה לכופף אותה בחזרה לתוך צורה ולהשתלב אותו לתוך המחשב שלי. חשבתי כי הגרוע ביותר שיכול היה לקרות, כי זה לא עובד. לאחר מדידה שמתי את זה על המחשב והוא התחיל לבצע רועשת beeps אני עברת את זה, הוצאתי החדש ראם ותשים אותו שוב הודעה זו ניגש <windows root> \ System 32 \ ntoskrnl.exe חסר או פגום נא התקן מחדש. ניסיתי להתקין מחדש את Windows XP עם הדיסק אבל כל פעם אני מקבל upto את העיצוב 100% בסעיף זה חתכים החוצה! ו ומעל כל זאת, אומר את זה עכשיו NTLDR חסר הקש CTRL + ALT + DEL כדי להפעיל מחדש. אני מקבל מאוד מתוסכל כי כל מה שאני מנסה הוא נכשל! קצת עזרה מאת מומחה יהיה מאוד מוערך. אני לא יודע הרבה על insides של PC's אני רק רוצה את זה כדי לאתחל את ולעבוד! תודה
Old 26 ספטמבר 2007, 09:42
קבוצת תורמים

Default NTLDR חסר!

משתמשי Windows XP
  1. הכנס את תקליטור אתחול של Windows XP לתוך המחשב.
  2. כאשר תתבקש ללחוץ על מקש כלשהו כדי לאתחל מהתקליטור, הקש על מקש כלשהו.
  3. פעם אחת את תוכנית ההתקנה של Windows XP בתפריט לחץ "R" מפתח כדי לתקן את Windows.
  4. היכנס ל-Windows את ההתקנה על ידי לחיצה על "1" ו הקשה על מקש ENTER.
  5. אתה תהיה הנחיה את סיסמת מנהל מערכת, הקלד את הסיסמה.
  6. להלן העתק את שני הקבצים אל שורש הספרייה הראשית של הדיסק הקשיח. ב להלן דוגמה אנחנו העתקת קבצים אלה מתוך כונן התקליטורים אות "E". מכתב זה עשוי להיות שונה במחשב שלך.

העתק E: \ I386 \ NTLDR C: \
    העתק E: \ I386 \ ntdetect.com C: \
  7. לאחר שני קבצים אלה היו מועתקים בהצלחה, הסר את התקליטור מהמחשב ו אתחול מחדש.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
NTLDR חסר ב-Windows 2003 pmcg03 מערכות ההפעלה Windows 1 4th יוני 2009 11:50
NTLDR חסר כאשר ההודעה על powering pitoyauco מערכות ההפעלה Windows 5 14th מרץ 2009 17:38
NTLDR חסר הודעה על ההפעלה julez מערכות ההפעלה Windows 3 6 מאי 2008 04:30
NTLDR חסר, האתחול לא יהיה המצב?! Jack06 מערכות ההפעלה Windows 7 ה -20 לאפריל 2008 11:28
NTLDR חסר-Help xenovia כללי חומרה צ 'אט 3 13 ספטמבר 2007 10:06
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.