mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

NTLDR is missing!

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 26, 2007, 06:41
Naujas Narys

Default NTLDR is missing!

Mėginau įdiegti Windows XP Home naudojant patarimus iš įvairių interneto forumuose, bet dabar, kai aš paleisti gaunu žinutę NTLDR is missing Press CTRL, ALT ir DEL. Can anybody please help me i have diegimo disko man reikia žingsnis po žingsnio vadovas, kad ištaisyti šią problem.my PC buvo gerai, kol neseniai, kai aš bandžiau pritaikyti kai kurias naujas RAM ir garso signalų jis pradėjo garsiai ir nuolat, nes atsisako come on! ! Thanks in advance.
Old Rugsėjis 26, 2007, 08:20
Donorų grupės

Prašome laikytis vieno pokalbio!
Aš atsakė vienas iš jūsų užklausos kitoje temoje jau.
Citata:
bet dabar, kai aš paleisti gaunu žinutę NTLDR is missing
Citata:
Mano PC buvo gerai, kol neseniai, kai aš bandžiau pritaikyti kai kurias naujas RAM ir garso signalų jis pradėjo garsiai ir nuolat, nes atsisako ateiti!
Citata:
Mano kompiuteris gabalai iš po formatavimo dalis pasiekia 100%
Kaip jums gali būti, turintys visas šias problemas vienu metu tai ne man!

Prašome tik paaiškinti, ką konkrečiai turite problemų.

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old Rugsėjis 26, 2007, 08:50
Naujas Narys

Mano kompiuteris dirbo baudą už daugiau nei 3 metus, tačiau aš nusprendžiau kad man reikia daugiau RAM pagreitinti futbolo manager.i nupirko ne eBay, bet kai jis atvyko jį reikia sugadinti postage.to Prisiminti mane laiko siųsti jį atgal i kvailai bandė Bend atgal į formą ir priderinti ją prie kompiuterio. maniau, kad blogiausiu atveju gali atsitikti taip, kad būtų tai, kad ji neveikia. po montavimo įdėti į PC ir ji pradėjo daryti garsiai pypsi i ¹ ¹ jungti, atkreipė dėmesį į naujas RAM ir įdėti jį į kartą, ir tai msg atėjo <windows root> \ System 32 \ Ntoskrnl.exe arba jis sugadintas Prašome įdiegti. Aš bandė įdiegti "Windows XP diską, bet kiekvieną kartą, kai galiu gauti net iki 100% formatavimo skiltyje gabalus out! ir į viršų kad ne visi dabar sako NTLDR is missing Press CTRL + ALT + DEL to restart. Gaunu labai nusivylęs, nes viską bandau nepavyksta! kai iš ekspertų pagalbos būtų labai dėkingi. I don't know much about PC's vidiniuose I Just Want It to boot up ir dirbti! Ačiū
Old Rugsėjis 26, 2007, 09:42
Donorų grupės

"Windows XP" vartotojams
  1. Įdėkite Windows XP įkrovos CD į kompiuterį.
  2. Paraginti paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti iš CD, paspauskite bet kurį klavišą.
  3. Patekę į "Windows XP setup menu press the" R "klavišą remonto Windows.
  4. Prisijunkite prie savo Windows diegimo paspausdami "1" klavišą ir paspauskite ENTER.
  5. Tada sistema paprašys Jūsų įvesti administratoriaus slaptažodį, įveskite slaptažodį.
  6. Nukopijuokite žemiau du failai root katalogas pirminis kietojo disko. Į žemiau pavyzdyje kopijuoja šių iš CD-ROM raidė "E". Šis laiškas gali skirtis nuo jūsų kompiuterio.

kopija e: \ i386 \ ntldr c: \
    kopija e: \ i386 \ ntdetect.com C: \
  7. Kai abi šios bylos buvo sėkmingai nukopijuoti, pašalinti iš kompiuterio ir paleisti CD.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Trūksta NTLDR Windows 2003 pmcg03 Windows "operacinės sistemos 1 4 birželis 2009 11:50
NTLDR is missing pranešimą, kai guli ant pitoyauco Windows "operacinės sistemos 5 Kovas 14, 2009 17:38
NTLDR trūksta pranešimą paleidus julez Windows "operacinės sistemos 3 6 gegužė 2008 04:30
Trūksta NTLDR, bus ne boot up?! Jack06 Windows "operacinės sistemos 7 Balandis 20, 2008 11:28
NTLDR trūksta-help xenovia General Hardware Chat 3 13 rugsėjis 2007 10:06
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.