![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mėginau įdiegti Windows XP Home naudojant patarimus iš įvairių interneto forumuose, bet dabar, kai aš paleisti gaunu žinutę NTLDR is missing Press CTRL, ALT ir DEL. Can anybody please help me i have diegimo disko man reikia žingsnis po žingsnio vadovas, kad ištaisyti šią problem.my PC buvo gerai, kol neseniai, kai aš bandžiau pritaikyti kai kurias naujas RAM ir garso signalų jis pradėjo garsiai ir nuolat, nes atsisako come on! ! Thanks in advance. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Prašome laikytis vieno pokalbio!
![]() Prašome tik paaiškinti, ką konkrečiai turite problemų. Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteris dirbo baudą už daugiau nei 3 metus, tačiau aš nusprendžiau kad man reikia daugiau RAM pagreitinti futbolo manager.i nupirko ne eBay, bet kai jis atvyko jį reikia sugadinti postage.to Prisiminti mane laiko siųsti jį atgal i kvailai bandė Bend atgal į formą ir priderinti ją prie kompiuterio. maniau, kad blogiausiu atveju gali atsitikti taip, kad būtų tai, kad ji neveikia. po montavimo įdėti į PC ir ji pradėjo daryti garsiai pypsi i ¹ ¹ jungti, atkreipė dėmesį į naujas RAM ir įdėti jį į kartą, ir tai msg atėjo <windows root> \ System 32 \ Ntoskrnl.exe arba jis sugadintas Prašome įdiegti. Aš bandė įdiegti "Windows XP diską, bet kiekvieną kartą, kai galiu gauti net iki 100% formatavimo skiltyje gabalus out! ir į viršų kad ne visi dabar sako NTLDR is missing Press CTRL + ALT + DEL to restart. Gaunu labai nusivylęs, nes viską bandau nepavyksta! kai iš ekspertų pagalbos būtų labai dėkingi. I don't know much about PC's vidiniuose I Just Want It to boot up ir dirbti! Ačiū |
|
| |||
| |||
| "Windows XP" vartotojams
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Trūksta NTLDR Windows 2003 | pmcg03 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 4 birželis 2009 11:50 |
| NTLDR is missing pranešimą, kai guli ant | pitoyauco | Windows "operacinės sistemos | 5 | Kovas 14, 2009 17:38 |
| NTLDR trūksta pranešimą paleidus | julez | Windows "operacinės sistemos | 3 | 6 gegužė 2008 04:30 |
| Trūksta NTLDR, bus ne boot up?! | Jack06 | Windows "operacinės sistemos | 7 | Balandis 20, 2008 11:28 |
| NTLDR trūksta-help | xenovia | General Hardware Chat | 3 | 13 rugsėjis 2007 10:06 |
| Temos įrankiai | |
| |