mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Fails NTLDR ir pazudis!

Reply

Thread Tools
Old Septembris 26, 2007, 06:41
New Member Group

Default Fails NTLDR ir pazudis!

Es mēģināju pārinstalēt Windows XP Home, izmantojot padomus no dažādiem interneta forumiem, bet tagad, kad es atsāknēšana man ziņu fails NTLDR ir pazudis nospiediet CTRL, ALT un del to restart. Can anybody please help me i ir instalācijas diska man vajag tikai soli pa solim noteikt šo problem.my pc bija naudas vēl nesen, kad es mēģināju uzstādīt kādu jaunu RAM un tas sākās skaņas skaļi un kopš tā atsakās to come on! ! thanks in advance.
Old Septembris 26, 2007, 08:20
Donors Group

Lūdzu pieturēties pie viena pavediena!
Man atbildēja uz vienu no jūsu jautājumiem citā pavediens jau ir.
Quote:
bet tagad, kad es atsāknēšana man ziņu fails NTLDR ir pazudis
Quote:
mans pc bija naudas vēl nesen, kad es mēģināju uzstādīt kādu jaunu RAM un tas sākās skaņas skaļi un kopš tā atsakās to come on!
Quote:
datoru samazinājumu veic pēc formatēšanas daļa ir 100%
Kā tu varētu būt, kam piemīt visas šīs problēmas vienlaikus ir ārpus me!

Lūdzu, tikai paskaidrojiet, kas tieši Jums ir problēmas ar.

Mana sistēma: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Sound Card:
Borta HDA
Hard Drive (s):
Maz lol 1650GB kopā
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Dzesēšana:
Tuniq Tower 120
Tīkla / Internets:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old Septembris 26, 2007, 08:50
New Member Group

Mans dators ir strādājis sods par vairāk nekā 3 gadus, bet es nolēmu es vajadzēja vairāk ram, lai paātrinātu futbola manager.i pirkusi off ebay, bet kad tā pienāca tā, lūdzu bojātas postage.to save me laiku nosūtot to atpakaļ i muļķīgi mēģinājusi saliekt atpakaļ apaļu formu un ielikt to my pc. Es domāju, ka sliktākais, kas varētu notikt būtu tas, ka tā nedarbojās. pēc uzstādīšanas tas man datoru un sāka padarīt skaļi pīkstieni es to izslēdzu, izņēma jauno aunu un nodot to vēlreiz un tas msg nāca klajā <windows root> \ sistēma 32 \ ntoskrnl.exe trūkst vai ir bojāts, lūdzu pārinstalēt. Es mēģināju pārinstalēt Windows XP ar disku, bet katru reizi, kad es varu saņemt līdz pat format 100% ailē ir samazināt out! un uz augšu tas viss ir off tagad saka, fails NTLDR ir pazudis nospiediet CTRL + ALT + DEL, lai restartētu. i am kļūst ļoti neapmierināts, jo viss mēģinu nespēj! daži no ekspertu palīdzību būtu ļoti appreciated. Es nezinu daudz par no datora es insides tikai gribu to boot up un strādāt! thankyou
Old Septembris 26, 2007, 09:42
Donors Group

Windows XP lietotājiem
  1. Ievietojiet Windows XP bootable kompaktdisku datora.
  2. Kad tiek piedāvāts nospiediet, lai boot jebkuru taustiņu, no CD, nospiediet jebkuru taustiņu.
  3. Reizi Windows XP uzstādīšanas izvēlnē, nospiediet "R" galvenais remonts Windows.
  4. Piesakieties savā Windows instalāciju, nospiežot "1" taustiņu un nospiežot ENTER.
  5. Jums tiks lūgts uz savu administratora paroli, ievadiet šo paroli.
  6. Kopija zemāk divus failus root direktoriju primārā cietā diska. Jo tālāk piemērā mēs kopē šos CD failiem-ROM drive letter "E". Šo vēstuli var atšķirties datorā.

kopija e: \ i386 \ ntldr c: \
    kopija e: \ i386 \ ntdetect.com c: \
  7. Pēc tam, kad abas šīs lietas ir veiksmīgi kopēt, izņemt CD no datora un reboot.
Reply

Register

Bookmarks