![]() |
|
| |||
| |||
| Es mēģināju pārinstalēt Windows XP Home, izmantojot padomus no dažādiem interneta forumiem, bet tagad, kad es atsāknēšana man ziņu fails NTLDR ir pazudis nospiediet CTRL, ALT un del to restart. Can anybody please help me i ir instalācijas diska man vajag tikai soli pa solim noteikt šo problem.my pc bija naudas vēl nesen, kad es mēģināju uzstādīt kādu jaunu RAM un tas sākās skaņas skaļi un kopš tā atsakās to come on! ! thanks in advance. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Lūdzu pieturēties pie viena pavediena!
![]() Lūdzu, tikai paskaidrojiet, kas tieši Jums ir problēmas ar. Mana sistēma: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Mans dators ir strādājis sods par vairāk nekā 3 gadus, bet es nolēmu es vajadzēja vairāk ram, lai paātrinātu futbola manager.i pirkusi off ebay, bet kad tā pienāca tā, lūdzu bojātas postage.to save me laiku nosūtot to atpakaļ i muļķīgi mēģinājusi saliekt atpakaļ apaļu formu un ielikt to my pc. Es domāju, ka sliktākais, kas varētu notikt būtu tas, ka tā nedarbojās. pēc uzstādīšanas tas man datoru un sāka padarīt skaļi pīkstieni es to izslēdzu, izņēma jauno aunu un nodot to vēlreiz un tas msg nāca klajā <windows root> \ sistēma 32 \ ntoskrnl.exe trūkst vai ir bojāts, lūdzu pārinstalēt. Es mēģināju pārinstalēt Windows XP ar disku, bet katru reizi, kad es varu saņemt līdz pat format 100% ailē ir samazināt out! un uz augšu tas viss ir off tagad saka, fails NTLDR ir pazudis nospiediet CTRL + ALT + DEL, lai restartētu. i am kļūst ļoti neapmierināts, jo viss mēģinu nespēj! daži no ekspertu palīdzību būtu ļoti appreciated. Es nezinu daudz par no datora es insides tikai gribu to boot up un strādāt! thankyou |
|
| |||
| |||
| Windows XP lietotājiem
|
![]() |
|
| Bookmarks |