rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Brak pliku NTLDR!

Reply

Narzędzia wątku
Old 26 września 2007, 06:41
Nowe państwa grupy

Default Brak pliku NTLDR!

Próbowałem zainstalować startowej systemu Windows XP przy użyciu porad z różnych forach internetowych, ale teraz, kiedy restarcie dostaję komunikat NTLDR is missing press ctrl, alt i del ponowne uruchomienie komputera. puszka metalowa ktoś proszę mi pomóc mam i dysku instalacyjnego, wystarczy krok po kroku, aby rozwiązać ten problem.my PC było w porządku aż do niedawna kiedy ja postarałem się zmieścić kilka nowych ram i zaczęła głośno piszczeć i odtąd nie chce come on! ! thanks in advance.
Old 26 września 2007, 08:20
Grupa dawcy

Proszę trzymać się jednego wątku!
Mam odpowiedział jeden z zapytania w innym wątku już.
Cytat:
ale teraz, kiedy restarcie dostaję komunikat NTLDR is missing
Cytat:
mój pc było dobrze aż do niedawna kiedy ja postarałem się zmieścić kilka nowych ram i zaczęła głośno piszczeć i odtąd nie chce come on!
Cytat:
mój komputer wycina po formatowaniu część wynosi 100%
Jak można się po tych wszystkich problemów jednocześnie jest poza mną!

Proszę tylko wyjaśnić, co dokładnie masz problem.

My System: Krlll

Procesor (y):
Intel Q9550@4.33Ghz
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamięć RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Karta graficzna (y):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 pań)
Karta dźwiękowa:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
Kilka lol 1650GB oddanych
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chłodzenie:
Tuniq Tower 120
Sieć / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (y):
Acer 22 "widescreen
Operating System (-y):
Vista x64 Ultimate
Old 26 września 2007, 08:50
Nowe państwa grupy

Mój komputer pracował dobrze od ponad 3 lat, ale postanowiłem ja potrzebowałem więcej pamięci RAM do przyspieszenia manager.i nożnej kupił go poza serwisem eBay, ale gdy dotarł on którą został uszkodzony w postage.to Save Me Czas wysłania go z powrotem i głupio starał się zgiąć go z powrotem na kształt i dopasowanie go do mojego komputera. Myślałem, że najgorsze, co może się zdarzyć, byłoby to nie działa. po zamontowaniu go umieścić na PC i zaczęli robić głośne dźwięki i włączeniu go wyłączyć, wyjął nowy RAM i umieścić ją ponownie i tym msg podszedł <windows root> \ system 32 \ ntoskrnl.exe lub jest uszkodzony należy zainstalować ponownie. Próbowałem zainstalować Windows XP z dysku, ale co i raz się upto formatowania sekcji 100% to wycina! i na początek tego wszystkiego teraz mówi pliku NTLDR naciśnij klawisze CTRL + ALT + DEL, aby uruchomić ponownie. Dostaję bardzo sfrustrowani, bo wszystko jest nie próbować! niektóre pomocy ekspertów byłoby bardzo mile widziane. Nie wiem zbyt wiele o wnętrza komputera i just want to do rozruchu i pracy! thankyou
Old 26 września 2007, 09:42
Grupa dawcy

Użytkownicy systemu Windows XP
  1. Włóż rozruchowego dysku CD z systemem Windows XP do komputera.
  2. Gdy pojawi się monit o naciśnij dowolny klawisz, aby uruchomić komputer z dysku CD, naciśnij dowolny klawisz.
  3. Gdy w instalacji systemu Windows XP w menu naciśnij przycisk "R", aby naprawić system Windows.
  4. Zaloguj się na instalację systemu Windows, naciskając klawisz "1" i naciśnięcie klawisza Enter.
  5. Zostaniesz wtedy poproszony o podanie hasła administratora, aby wprowadzić hasło.
  6. Skopiuj poniżej dwa pliki do root katalogu głównym dysku twardego. W przykładzie poniżej są kopiowania tych plików z dysku CD-ROM literę "E". List ten może być różnie na różnych komputerach.

kopię e: \ i386 \ ntldr c: \
    kopię e: \ i386 \ ntdetect.com c: \
  7. Kiedy oba te pliki zostały pomyślnie skopiowane, wyjmij dysk CD z komputera i ponownym uruchomieniu komputera.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.