![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Próbowałem zainstalować startowej systemu Windows XP przy użyciu porad z różnych forach internetowych, ale teraz, kiedy restarcie dostaję komunikat NTLDR is missing press ctrl, alt i del ponowne uruchomienie komputera. puszka metalowa ktoś proszę mi pomóc mam i dysku instalacyjnego, wystarczy krok po kroku, aby rozwiązać ten problem.my PC było w porządku aż do niedawna kiedy ja postarałem się zmieścić kilka nowych ram i zaczęła głośno piszczeć i odtąd nie chce come on! ! thanks in advance. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Proszę trzymać się jednego wątku!
![]() Proszę tylko wyjaśnić, co dokładnie masz problem. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Mój komputer pracował dobrze od ponad 3 lat, ale postanowiłem ja potrzebowałem więcej pamięci RAM do przyspieszenia manager.i nożnej kupił go poza serwisem eBay, ale gdy dotarł on którą został uszkodzony w postage.to Save Me Czas wysłania go z powrotem i głupio starał się zgiąć go z powrotem na kształt i dopasowanie go do mojego komputera. Myślałem, że najgorsze, co może się zdarzyć, byłoby to nie działa. po zamontowaniu go umieścić na PC i zaczęli robić głośne dźwięki i włączeniu go wyłączyć, wyjął nowy RAM i umieścić ją ponownie i tym msg podszedł <windows root> \ system 32 \ ntoskrnl.exe lub jest uszkodzony należy zainstalować ponownie. Próbowałem zainstalować Windows XP z dysku, ale co i raz się upto formatowania sekcji 100% to wycina! i na początek tego wszystkiego teraz mówi pliku NTLDR naciśnij klawisze CTRL + ALT + DEL, aby uruchomić ponownie. Dostaję bardzo sfrustrowani, bo wszystko jest nie próbować! niektóre pomocy ekspertów byłoby bardzo mile widziane. Nie wiem zbyt wiele o wnętrza komputera i just want to do rozruchu i pracy! thankyou |
|
| |||
| |||
| Użytkownicy systemu Windows XP
|