menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

NTLDR chýba!

Reply

Thread Tools
Old 26. September 2007, 06:41
Nový člen skupiny

Default NTLDR chýba!

som sa snažil preinštalovať Windows XP Home pomocou rád z rôznych internetových fórach, ale teraz, keď som rebootujte I get the message NTLDR chýba stlačte ctrl, alt a del to restart. môže mi niekto prosím pomôžte som inštalačný disk i len krok za krokom sprievodcu, aby oprava tejto problem.my PC bola pokuta až do nedávnej doby, kedy som sa snažil vejít niekoľko nových ram a začalo beeping hlasné a od tej doby odmieta poď! ! Vďaka vopred.
Old 26. September 2007, 08:20
Darcu Skupina

Default NTLDR chýba!

Prosím, nalepiť na jeden závit!
Som odpovedal jeden z vašich dotazov v inom vlákno už.
Citácia:
ale teraz, keď som rebootujte I get the message NTLDR chýba
Citácia:
môj PC bola pokuta až do nedávnej doby, kedy som sa snažil vejít niekoľko nových ram a začalo beeping hlasné a od tej doby odmieta dělej!
Citácia:
môj počítač kusy po formátovania časť dosiahne 100%
Ako by ste mohli byť so všetkými týmito problémami, súčasne je mimo mě!

Prosím ťa, vysvetliť, čo presne máte problém s.

Môj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamäť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubný HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkom
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chladenie:
Tuniq veža 120
Sieť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokouhlý
Operačný systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 26. September 2007, 08:50
Nový člen skupiny

Default NTLDR chýba!

Môj počítač pracoval pokuty za viac ako 3 roky, ale aj rozhodla som potreboval viac pamäte RAM, aby urýchlili futbal manager.i kúpil ho ebay ale keď prišiel, že by som bol poškodený v postage.to ušetriť mi čas odoslania späť i hloupě sa snažil ohnú späť do tvare a zapadajú do môjho PC. Myslel som, že to najhoršie, že by sa mohlo stať, že by nefungoval. Po montáži je kladený aj na PC a na to aby začal hlasno pípne aj komutovaným ho, vzal na nové ram a dať mu znova a túto msg prišiel <windows root> \ system 32 \ ntoskrnl.exe chýba alebo je poškodený, prosím preinštalujte. som sa snažil preinštalovať systém Windows XP sa disk, ale zakaždým som si až na 100% formátovanie oddielu je na kusy! a na začiatok to všetko sa jej teraz hovorí NTLDR nenalezen stlačte Ctrl + Alt + Del to restart. Som veľmi frustrovaní, pretože ako sa všetko snažím sa nedarí! pomoc od odborníka by byť veľmi ocenila. Neviem moc o Vnútrajšok z PC i chcem ju spustiť a pracovať! Děkuji
Old 26. September 2007, 09:42
Darcu Skupina

Default NTLDR chýba!

Používatelia systému Windows XP
  1. Vložte bootovacie CD Windows XP do počítača.
  2. Ak ste vyzvaní k stlačení ľubovoľného klávesu spustíte systém z disku CD, stlačte ľubovoľnú klávesu.
  3. Potom, čo v systéme Windows XP inštalačný menu stlačte tlačidlo "R" na kľúč pre opravu Windows.
  4. Prihláste sa do inštalácie systému Windows stlačíte "1" na kľúč a stlačte tlačidlo Enter.
  5. Potom budete musieť zadať vaše heslo správcu, zadajte heslo, ktoré.
  6. Skopírujte nižšie dva súbory do root adresár primárneho pevného disku. V nasledujúcom príklade je kopírovanie týchto súborov z CD-ROM "E". Tohto listu sa môže líšiť od postupu vo vašom počítači.

kópie e: \ i386 \ ntldr c: \
    kópie e: \ i386 \ ntdetect.com c: \
  7. Potom, čo oba tieto súbory boli úspešne skopírované, vyberte CD z počítača a reštartujte počítač.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Chýbajúce NTLDR Windows 2003 pmcg03 Operačné systémy Windows 1 4. júna 2009 11:50
NTLDR chýba správa pri napájaní z pitoyauco Operačné systémy Windows 5 14. marca 2009 17:38
NTLDR chýba správa o spustenie julez Operačné systémy Windows 3 6. mája 2008 04:30
NTLDR chýba, nebude naběhnout? Jack06 Operačné systémy Windows 7 20 apríla 2008 11:28
NTLDR chýbajúce-help xenovia Všeobecné Hardware Chat 3 13. September 2007 10:06
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.