![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| som sa snažil preinštalovať Windows XP Home pomocou rád z rôznych internetových fórach, ale teraz, keď som rebootujte I get the message NTLDR chýba stlačte ctrl, alt a del to restart. môže mi niekto prosím pomôžte som inštalačný disk i len krok za krokom sprievodcu, aby oprava tejto problem.my PC bola pokuta až do nedávnej doby, kedy som sa snažil vejít niekoľko nových ram a začalo beeping hlasné a od tej doby odmieta poď! ! Vďaka vopred. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Prosím, nalepiť na jeden závit!
![]() Prosím ťa, vysvetliť, čo presne máte problém s. Môj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Môj počítač pracoval pokuty za viac ako 3 roky, ale aj rozhodla som potreboval viac pamäte RAM, aby urýchlili futbal manager.i kúpil ho ebay ale keď prišiel, že by som bol poškodený v postage.to ušetriť mi čas odoslania späť i hloupě sa snažil ohnú späť do tvare a zapadajú do môjho PC. Myslel som, že to najhoršie, že by sa mohlo stať, že by nefungoval. Po montáži je kladený aj na PC a na to aby začal hlasno pípne aj komutovaným ho, vzal na nové ram a dať mu znova a túto msg prišiel <windows root> \ system 32 \ ntoskrnl.exe chýba alebo je poškodený, prosím preinštalujte. som sa snažil preinštalovať systém Windows XP sa disk, ale zakaždým som si až na 100% formátovanie oddielu je na kusy! a na začiatok to všetko sa jej teraz hovorí NTLDR nenalezen stlačte Ctrl + Alt + Del to restart. Som veľmi frustrovaní, pretože ako sa všetko snažím sa nedarí! pomoc od odborníka by byť veľmi ocenila. Neviem moc o Vnútrajšok z PC i chcem ju spustiť a pracovať! Děkuji |
|
| |||
| |||
| Používatelia systému Windows XP
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chýbajúce NTLDR Windows 2003 | pmcg03 | Operačné systémy Windows | 1 | 4. júna 2009 11:50 |
| NTLDR chýba správa pri napájaní z | pitoyauco | Operačné systémy Windows | 5 | 14. marca 2009 17:38 |
| NTLDR chýba správa o spustenie | julez | Operačné systémy Windows | 3 | 6. mája 2008 04:30 |
| NTLDR chýba, nebude naběhnout? | Jack06 | Operačné systémy Windows | 7 | 20 apríla 2008 11:28 |
| NTLDR chýbajúce-help | xenovia | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 13. September 2007 10:06 |
| Thread Tools | |
| |