мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

НТЛДР недостаје!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. сеп 2007, 06:41
Нови члан групе

Default НТЛДР недостаје!

Ја сам покушао то наново Уиндоуси КСП Хоме користећи савете из разних интернет форума, а сада када сам поново подизање система ја добити поруку НТЛДР недостаје притисните Цтрл, алт дел и поново. моћи било ко угодити помоћ мене имам инсталациони диск и само је потребан корак по корак водич за шкрипац данашји проблем.мы пц донедавно био у реду кад сам покушао да стане неки нови РАМ и почело беепинг гласно и откад одбије хајде! ! Хвала унапред.
Old 26. сеп 2007, 08:20
Донаторска Група

Default НТЛДР недостаје!

Молимо ставити на један тхреад!
Ја сам одговорио један од Ваших упита у неком другом тхреад већ.
Куоте:
али сада када сам поново подизање система ја добити поруку НТЛДР недостаје
Куоте:
мој пц је било у реду до недавно кад сам покушао да стане неки нови РАМ и почело беепинг гласно и откад одбије хајде!
Куоте:
мој рачунар цутс оут након форматирања део достигне 100%
Како бисте могли имати све ове проблеме истовремено је иза мене!

Молимо само објаснити шта тачно имате проблем с.

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Old 26. сеп 2007, 08:50
Нови члан групе

Default НТЛДР недостаје!

Мој рачунар је радио у реду за више од 3 године, али сам одлучио сам је потребно више РАМ-а како би убрзао фудбал манагер.и ебаы купио је офф, али кад је она стигла бих био оштећен у постаге.то сте ми време слања назад и покушао то глупо савијати се врати у форму и стане га на мој пц. Мислио сам да је најгоре што би се могло десити да то није посао. након неуклапање га ја ставити на пц и то је почело стварање беепс гласно и пребацили га ван, узеше нови рам ван и стави га на опет и ово приђе порука <уиндоус роот> \ сыстем 32 \ Нтоскрнл.ексе недостаје или је покварена молимо наново. Ја сам покушао то наново Уиндоус КСП са диска, али сваки пут сам се упто форматирање 100% одељак га пресијеца оут! и да се све то офф топ сада каже недостаје НТЛДР притисните Цтрл + АЛТ + ДЕЛ да бисте поново. Ја сам врло узимајући фрустриран јер све што је у недостатку пробати! помоћ од неке стручне би бити веома цењени. Не знам много о утроба од пц-а ЈА праведан оскудица за чизма сеттле и рад! хвала
Old 26. сеп 2007, 09:42
Донаторска Група

Default НТЛДР недостаје!

Уиндоус КСП корисници
  1. Убаците Уиндоус КСП боотабле ЦД у рачунар.
  2. Када се од вас затражи да притиснете било који тастер за боот са ЦД-а, притисните било који тастер.
  3. Када у систему Уиндоус КСП Сетуп менију притисните "Р" кључ за поправку Уиндоус.
  4. Пријавите се за твој Уиндоус инсталацију притиском на "1" и притиснути тастер Ентер.
  5. Затим ћете бити упитани за своју администраторску лозинку, унесите је лозинка.
  6. Копирај испод две датотеке на роот именик примарног врстог диска. У наставку смо пример копирање те датотеке са ЦД-РОМ погон слово "Е". Ово писмо мај на вашем рачунару бити другачији.

копију е: \ и386 \ НТЛДР ц: \
    копију е: \ и386 \ нтдетецт.цом ц: \
  7. Након обе ове датотеке су успешно копирани, извадите ЦД из рачунара и поново покренути.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
НТЛДР Миссинг ин Уиндоус 2003 пмцг03 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 4. јуна 2009 11:50
Недостаје НТЛДР порука када напајање на питоыауцо Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 14 март 2009 17:38
НТЛДР миссинг поруку о покретању јулез Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 6 мај 2008 04:30
НТЛДР Миссинг, неће чизма сеттле?! Јацк06 Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 20 април 2008 11:28
НТЛДР миссинг-хелп ксеновиа Генерал Хардуаре Цхат 3 13. сеп 2007 10:06
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц