![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам покушао то наново Уиндоуси КСП Хоме користећи савете из разних интернет форума, а сада када сам поново подизање система ја добити поруку НТЛДР недостаје притисните Цтрл, алт дел и поново. моћи било ко угодити помоћ мене имам инсталациони диск и само је потребан корак по корак водич за шкрипац данашји проблем.мы пц донедавно био у реду кад сам покушао да стане неки нови РАМ и почело беепинг гласно и откад одбије хајде! ! Хвала унапред. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Молимо ставити на један тхреад!
![]() Молимо само објаснити шта тачно имате проблем с. Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| Мој рачунар је радио у реду за више од 3 године, али сам одлучио сам је потребно више РАМ-а како би убрзао фудбал манагер.и ебаы купио је офф, али кад је она стигла бих био оштећен у постаге.то сте ми време слања назад и покушао то глупо савијати се врати у форму и стане га на мој пц. Мислио сам да је најгоре што би се могло десити да то није посао. након неуклапање га ја ставити на пц и то је почело стварање беепс гласно и пребацили га ван, узеше нови рам ван и стави га на опет и ово приђе порука <уиндоус роот> \ сыстем 32 \ Нтоскрнл.ексе недостаје или је покварена молимо наново. Ја сам покушао то наново Уиндоус КСП са диска, али сваки пут сам се упто форматирање 100% одељак га пресијеца оут! и да се све то офф топ сада каже недостаје НТЛДР притисните Цтрл + АЛТ + ДЕЛ да бисте поново. Ја сам врло узимајући фрустриран јер све што је у недостатку пробати! помоћ од неке стручне би бити веома цењени. Не знам много о утроба од пц-а ЈА праведан оскудица за чизма сеттле и рад! хвала |
|
| |||
| |||
| Уиндоус КСП корисници
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| НТЛДР Миссинг ин Уиндоус 2003 | пмцг03 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 4. јуна 2009 11:50 |
| Недостаје НТЛДР порука када напајање на | питоыауцо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 14 март 2009 17:38 |
| НТЛДР миссинг поруку о покретању | јулез | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 6 мај 2008 04:30 |
| НТЛДР Миссинг, неће чизма сеттле?! | Јацк06 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 20 април 2008 11:28 |
| НТЛДР миссинг-хелп | ксеновиа | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 13. сеп 2007 10:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |