az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

NTLDR eksik!

Reply

Konu Araçları
Old 26. Eylül 2007, 06:41
Yeni Üye Grubu

Default NTLDR eksik!

Windows XP Home çeşitli İnternet forumları tavsiye kullanarak yeniden yüklemek için ama şimdi ne zaman i yeniden doğmuş gibi mesaj NTLDR almak Ben yeniden başlatmak için CTRL, Alt ve Del eksik çalıştılar. Kimse beni bu problem.my adet düzeltmek için ince son ne zamana kadar bazı yeni RAM uygun çalıştı ve yüksek sesle Bip başladı ve o tarihten bu yana hadi izin vermemekte idi adım kılavuz ile bir adım gerekir yükleme diski var lütfen yardım edebilirsiniz! ! şimdiden teşekkürler.
Old 26. Eylül 2007, 08:20
Bağış Grubu

Default NTLDR eksik!

Lütfen bir iplik ayrılmamak!
Ben başka bir iş parçacığı zaten sizin sorgu cevap vermiş.
Alıntı:
ama şimdi ne zaman i yeniden doğmuş gibi mesaj NTLDR elde ben eksik
Alıntı:
benim adet ince son kadar bazı yeni RAM uygun çalıştı ve yüksek sesle Bip başladı ve o tarihten bu yana hadi izin vermemekte idi!
Alıntı:
benim bilgisayar biçimlendirme parçası sonra kesintilerin% 100 oranında sağlanamayacağını
Nasıl aynı anda bütün bu problemleri olabilir yaz ötesinde!

Lütfen sadece ne tam olarak bir sorun yaşıyorsanız açıklayınız.

Benim Sistemi: Krlll

İşlemci (ler):
Intel Q9550@4.33Ghz
Anakart:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM hafıza:
4x2GB OCZ Platin PC8500
Grafik Kartı (ler):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Ses Kartı:
Onboard HDA
Sabit Disk (ler):
Birkaç lol 1650GB toplam
Optik Sürücü (ler):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Soğutma:
Tuniq Kulesi 120
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit Ethernet
Monitör (ler):
Acer 22 "geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate X64
Old 26. Eylül 2007, 08:50
Yeni Üye Grubu

Default NTLDR eksik!

Benim bilgisayar üzerinden 3 yıl ama futbol manager.i hızlandırmak için daha fazla RAM gerekli ben karar için eBay ama onu satın zaman bana zamandan tasarruf postage.to i geri gönderme ukalâca çalıştı zarar edilmiş ediyorum geldi iyi çalıştı şeklinde geri bükülür ve adet haline uygun. Ben bu bir işe yaramadı olacak en kötü olur diye düşünmüştüm. sonra montaj bu i bilgisayar koymak ve yüksek bip sesi duyulur hale i kapalı başladı, yeni koç dışarı alıp tekrar söylemek ve bu mesaj çıktı <windows root> \ system 32 \ Ntoskrnl.exe eksik veya bozuk yeniden lütfen. Ben her zaman bunu keser biçimlendirme 100% bölümü UPTO almak disk ancak Windows XP'yi yeniden denedi! tüm Üstüne şimdi NTLDR + ALT + DEL yeniden başlatmak için CTRL eksik olduğunu söylüyor. Çünkü her şeyi ben başarısız bir deneyin çok sinirli alıyorum! bir uzman yardım çok büyük mutluluk duyacağız. Ben çok PC i ve insides hakkında sadece boot kadar istiyorsun bilmiyorum ve iş! teşekkür
Old 26. Eylül 2007, 09:42
Bağış Grubu

Default NTLDR eksik!

Windows XP kullanıcıları
  1. Bilgisayar üzerinde Windows XP bootable CD yerleştirin.
  2. Herhangi bir boot from the CD, herhangi bir tuşa basın tuşuna basın istenir.
  3. Sonra Windows XP kurulum menüsünde "R" Windows'u onarmak için tuşuna basın.
  4. Windows yükleme içine anahtarı "1" tuşuna basın ve enter tuşuna basarak giriş yapın.
  5. Daha sonra, yönetici şifresi, bu şifre girmeniz istenecektir.
  6. Için iki dosya kopyalama aşağıda kök birincil sabit diskin dizin. Biz "E" CD'den bu dosyaları-ROM sürücü harfi kopyalıyorsanız örnekte aşağıda. Bu mektup sizin bilgisayarınızda farklı olabilir.

kopyasını E: \ i386 \ ntldr c: \
    kopyasını E: \ i386 \ ntdetect.com c: \
  7. Sonra bu dosyaları her iki başarıyla kopyalanmadan var, bilgisayar ve reboot gelen CD kaldırın.
Reply

Register

Bookmarks