![]() |
|
| |||
| |||
| Windows XP Home çeşitli İnternet forumları tavsiye kullanarak yeniden yüklemek için ama şimdi ne zaman i yeniden doğmuş gibi mesaj NTLDR almak Ben yeniden başlatmak için CTRL, Alt ve Del eksik çalıştılar. Kimse beni bu problem.my adet düzeltmek için ince son ne zamana kadar bazı yeni RAM uygun çalıştı ve yüksek sesle Bip başladı ve o tarihten bu yana hadi izin vermemekte idi adım kılavuz ile bir adım gerekir yükleme diski var lütfen yardım edebilirsiniz! ! şimdiden teşekkürler. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Lütfen bir iplik ayrılmamak!
![]() Lütfen sadece ne tam olarak bir sorun yaşıyorsanız açıklayınız. Benim Sistemi: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Benim bilgisayar üzerinden 3 yıl ama futbol manager.i hızlandırmak için daha fazla RAM gerekli ben karar için eBay ama onu satın zaman bana zamandan tasarruf postage.to i geri gönderme ukalâca çalıştı zarar edilmiş ediyorum geldi iyi çalıştı şeklinde geri bükülür ve adet haline uygun. Ben bu bir işe yaramadı olacak en kötü olur diye düşünmüştüm. sonra montaj bu i bilgisayar koymak ve yüksek bip sesi duyulur hale i kapalı başladı, yeni koç dışarı alıp tekrar söylemek ve bu mesaj çıktı <windows root> \ system 32 \ Ntoskrnl.exe eksik veya bozuk yeniden lütfen. Ben her zaman bunu keser biçimlendirme 100% bölümü UPTO almak disk ancak Windows XP'yi yeniden denedi! tüm Üstüne şimdi NTLDR + ALT + DEL yeniden başlatmak için CTRL eksik olduğunu söylüyor. Çünkü her şeyi ben başarısız bir deneyin çok sinirli alıyorum! bir uzman yardım çok büyük mutluluk duyacağız. Ben çok PC i ve insides hakkında sadece boot kadar istiyorsun bilmiyorum ve iş! teşekkür |
|
| |||
| |||
| Windows XP kullanıcıları
|
![]() |
|
| Bookmarks |