менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

NTLDR Is Missing!!

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 вересня 2007, 06:41
Нові члени групи

Default NTLDR Is Missing!!

Я спробував перевстановити Windows XP Home допомогою рад з різних форумах Інтернету, але тепер, коли я перезавантаження з'являється повідомлення NTLDR відсутній Натисніть CTRL, Alt і дель перезавантажити. Хто-небудь може будь ласка, допоможіть мені, я і інсталяційний диск просто необхідно покрокове керівництво, щоб виправити цю problem.my PC було добре до недавнього часу, коли я спробував з урахуванням деяких нових RAM і почав голосно гудуть і з тих пір відмовляється давай! ! Спасибо заранее.
Old 26 вересня 2007, 08:20
Донор групи

Будь ласка, дотримуйтеся один потік!
Я відповів на один із запитів в іншому потоці вже.
Цитата:
але тепер, коли я перезавантаження з'являється повідомлення NTLDR відсутній
Цитата:
мій комп'ютер був штраф до недавнього часу, коли я спробував з урахуванням деяких нових RAM і почав голосно гудуть і з тих пір відмовляється Давай!
Цитата:
"Мій комп'ютер" вирізає після форматування частині досягає 100%
Які Ви могли б, що мають всі ці проблеми водночас виходить за мене!

Будь ласка, просто пояснити, що саме у вас виникли проблеми с.

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 26 вересня 2007, 08:50
Нові члени групи

Мій комп'ютер став нормально працював більше 3 років, але я вирішив, що мені необхідно більше оперативної пам'яті для прискорення футболу manager.i її купив Ebay, але коли вона прибула б він був пошкоджений в postage.to спаси мене час переправки його назад я тупо намагалася відігнути у форму і вписати його в мій комп'ютер. Я думала, що саме найгірше, що могло б статися, що вона не працює. після установки цього я поставив на PC і він почав робити гучний сигнал я включив його, дістав новий барана і поклав його знову, і це Msg підійшов <Windows Root> \ SYSTEM 32 \ Ntoskrnl.exe відсутній або пошкоджений, будь ласка перевстановіть. Я спробував перевстановити Windows XP з диска, але кожного разу я отримую ДО 100% форматування розділу він вирізає! і на довершення всього вона говорить зараз NTLDR відсутній Натисніть сполучення клавіш CTRL + ALT + DEL, щоб перезавантажити. Я отримую дуже розчарований, тому що все, я намагаюся не вдається! Деякі допомогу експерта буде надзвичайно високо оцінює. Я не знаю багато про нутрощах ПК я просто хочу його для завантаження і працювати! Thankyou
Old 26 вересня 2007, 09:42
Донор групи

Користувачів Windows XP
  1. Вставте Windows XP завантажувальний компакт-диск у комп'ютер.
  2. У відповідь на запрошення натисніть будь-яку клавішу для завантаження з компакт-диска, натисніть будь-яку клавішу.
  3. Після того, як в меню установки Windows XP натисніть кнопку "R" для ремонту Windows.
  4. Увійдіть у свою установку Windows шляхом натискання клавіші "1" і натиснути ENTER.
  5. Вам буде запропоновано ввести пароль адміністратора, введіть цей пароль.
  6. Скопіюйте нижче двох файлів кореневу Довідник основного жорсткого диска. У наведеному нижче прикладі ми копіювання цих файлів з компакт-диска буква "Е". Цей лист може бути різною на ваш комп'ютер.

Копія E: \ i386 \ NTLDR C: \
    Копія E: \ i386 \ ntdetect.com C: \
  7. Після того як обидва ці файли були успішно скопійовані, витягніть компакт-диск з комп'ютера і перезавантажте комп'ютер.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
NTLDR відсутній в Windows 2003 pmcg03 Операційні системи Windows 1 4 червня 2009 11:50
NTLDR немає повідомлення при включенні харчування pitoyauco Операційні системи Windows 5 14 березня 2009 17:38
NTLDR немає повідомлення про запуск Julez Операційні системи Windows 3 6 травня 2008 04:30
NTLDR відсутній, буде неможливо завантажитися!? Jack06 Операційні системи Windows 7 20 квітня 2008 11:28
NTLDR відсутній-Help xenovia Генеральний обладнання чат 3 13 вересня 2007 10:06
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.