![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я спробував перевстановити Windows XP Home допомогою рад з різних форумах Інтернету, але тепер, коли я перезавантаження з'являється повідомлення NTLDR відсутній Натисніть CTRL, Alt і дель перезавантажити. Хто-небудь може будь ласка, допоможіть мені, я і інсталяційний диск просто необхідно покрокове керівництво, щоб виправити цю problem.my PC було добре до недавнього часу, коли я спробував з урахуванням деяких нових RAM і почав голосно гудуть і з тих пір відмовляється давай! ! Спасибо заранее. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Будь ласка, дотримуйтеся один потік!
![]() Будь ласка, просто пояснити, що саме у вас виникли проблеми с. Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Мій комп'ютер став нормально працював більше 3 років, але я вирішив, що мені необхідно більше оперативної пам'яті для прискорення футболу manager.i її купив Ebay, але коли вона прибула б він був пошкоджений в postage.to спаси мене час переправки його назад я тупо намагалася відігнути у форму і вписати його в мій комп'ютер. Я думала, що саме найгірше, що могло б статися, що вона не працює. після установки цього я поставив на PC і він почав робити гучний сигнал я включив його, дістав новий барана і поклав його знову, і це Msg підійшов <Windows Root> \ SYSTEM 32 \ Ntoskrnl.exe відсутній або пошкоджений, будь ласка перевстановіть. Я спробував перевстановити Windows XP з диска, але кожного разу я отримую ДО 100% форматування розділу він вирізає! і на довершення всього вона говорить зараз NTLDR відсутній Натисніть сполучення клавіш CTRL + ALT + DEL, щоб перезавантажити. Я отримую дуже розчарований, тому що все, я намагаюся не вдається! Деякі допомогу експерта буде надзвичайно високо оцінює. Я не знаю багато про нутрощах ПК я просто хочу його для завантаження і працювати! Thankyou |
|
| |||
| |||
| Користувачів Windows XP
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| NTLDR відсутній в Windows 2003 | pmcg03 | Операційні системи Windows | 1 | 4 червня 2009 11:50 |
| NTLDR немає повідомлення при включенні харчування | pitoyauco | Операційні системи Windows | 5 | 14 березня 2009 17:38 |
| NTLDR немає повідомлення про запуск | Julez | Операційні системи Windows | 3 | 6 травня 2008 04:30 |
| NTLDR відсутній, буде неможливо завантажитися!? | Jack06 | Операційні системи Windows | 7 | 20 квітня 2008 11:28 |
| NTLDR відсутній-Help | xenovia | Генеральний обладнання чат | 3 | 13 вересня 2007 10:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |