![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem doufal, že někdo mi může pomoci - mám PC, který je asi 6 let a běží na Windows XP - to bylo v pohodě, žádné problémy s ním. Zavřel jsem to 2 dny a když jsem se pokusil znovu dostala i zpráva "NTLDR nenalezen tiskové Ctlr + Alt + Del to restart" I když se jim to podařilo, jen se mi zpět do stejné obrazovky a dostane přilepená. Pokud i restart pomocí originálních disků budu ztrácet všechny své soubory? Toto PC má všechny své rodinné fotografie na muže! Pokud jsem se přeformátovat je nějaký způsob, jak dostat fotografie z PC, než to udělat? Pomoc velmi oceňovány. Julez |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To se často stává, když je CD nebo disketě v mechanice. Zkontrolujte, zda všechny vaše jednotky a restartujte počítač. Pokud to nepomůže, po again.You mít originální disky, Předpokládám, že?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Musím zkontrolovat oba disky - a nic tam mám originální disky, které se stalo s PC |
|
| |||
| |||
| Zkuste následující:
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chybějící NTLDR Windows 2003 | pmcg03 | Operační systémy Windows | 1 | 4. června 2009 11:50 |
| NTLDR nenalezen zpráva při napájení z | pitoyauco | Operační systémy Windows | 5 | 14. března 2009 17:38 |
| NTLDR chybí, nebude naběhnout? | Jack06 | Operační systémy Windows | 7 | 20 dubna 2008 11:28 |
| NTLDR nenalezen! | pernellwhittaker | Operační systémy Windows | 3 | 26. Září 2007 09:42 |
| NTLDR chybějící-help | xenovia | Obecné Hardware Chat | 3 | 13. Září 2007 10:06 |
| Thread Nástroje | |
| |