![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, όλα ελπίζω κάποιος μπορεί να με βοηθήσει - Έχω ένα PC το οποίο είναι περίπου 6 ετών και λειτουργεί με Windows XP - έχει πρόστιμο, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με αυτό. Θα κλείσουμε αυτό προβλέπονται 2 μέρες πριν και κατά την επανεκκίνηση προσπάθησα να έχω το μήνυμα "Λείπει το NTLDR πατήστε Ctlr + Alt + Del για να επανεκκινήσετε" όταν θα το κάνετε αυτό, απλώς και μόνο να παίρνει ξανά την ίδια οθόνη και παίρνει κολλήσει. Αν κάνω επανεκκίνηση χρησιμοποιώντας το αρχικό δίσκους θα χάσω όλα τα αρχεία μου; Αυτό το PC έχει όλες μου συζύγους της οικογένειας στις φωτογραφίες! Εάν χρειαστεί να διαμορφώσετε πάλι υπάρχει τρόπος για να τις φωτογραφίες από τον υπολογιστή, πριν το κάνω; Οποιαδήποτε βοήθεια που εκτιμούν ιδιαίτερα. Julez |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό συμβαίνει συχνά, όταν ένα CD ή δισκέτα βρίσκεται στη μονάδα δίσκου. Ελέγξτε όλες τις μονάδες σας και επανεκκινήστε. Αν αυτό δε βοηθήσει, μετά την αρχική again.You έχουν δίσκους, υποθέτω;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Έχω ελέγξει τις δύο μονάδες δίσκων - δεν υπάρχουν και έχω την αρχική δίσκους που ήρθε με το PC |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε τα εξής:
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λείπει το NTLDR σε Windows 2003 | pmcg03 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 4η Ιουν 2009 11:50 |
| Λείπει το NTLDR μήνυμα κατά την τροφοδότηση με ενέργεια για την | pitoyauco | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 14 Μαρ 2009 17:38 |
| Λείπει το NTLDR, δεν θα εκκίνησης μέχρι;! | Jack06 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 20 Απρ 2008 11:28 |
| Λείπει το NTLDR! | pernellwhittaker | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 26η Σεπ 2007 09:42 |
| NTLDR λείπει-βοήθεια | xenovia | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 13 Σεπ 2007 10:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |