![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי, כל אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי - יש לי מחשב שהוא בערך בן 6 שנים, והוא פועל ב-Windows XP - היא הייתה בסדר, אין בעיות עם זה. אני להשתיק את זה לפני 2 ימים וכאשר ניסיתי להפעיל מחדש קיבלתי את ההודעה "הקובץ NTLDR חסר הקש Ctlr + ALT + DEL כדי להפעיל מחדש" כאשר אני עושה את זה זה פשוט לוקח אותי חזרה לאותו המסך ואת מקבלת תקועה. אם אני משתמש אתחול מחדש את הדיסקים המקוריים אני מאבד את כל הקבצים שלי? מחשב זה כולל את כל המשפחה שלי בעלים על התמונות! אם אני צריך לאתחל מחדש האם יש דרך לקבל את התמונות לנתק את המחשב לפני שאני עושה את זה? כל העזרה הרבה ךיתורעה.
Julez |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
זה קורה לעיתים קרובות כאשר תקליטור או דיסקט נמצא בתוך הכונן. בדוק את כל הכוננים ואת אתחול מחדש.
אם זה לא עוזר, again.You יש לכתוב את הדיסקים המקוריים, אני מניח?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
יש לי בדק את שני הכוננים - דבר לשם יש לי את הדיסקים המקוריים שהגיעו עם המחשב
|
|
|
|||
|
|||
|
נסה את הפעולות הבאות:
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
|