mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

NTLDR trūksta pranešimą paleidus

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 6, 2008, 03:29
Naujas Narys

Labas, visiems Aš tikiuosi kas nors gali man padėti - aš turiu PC, kuri yra maždaug 6 yrs old, ir "Windows XP" - ji buvo gerai, ne su juo problemos. Uždariau jis sumažėjo 2 dienų senumo, ir kai aš bandžiau paleisti gavau pranešimą "Trūksta NTLDR rinkmenos spaudos Ctlr + Alt + Del to restart" kai aš tai ją tereikia mane atgal į tą patį ekraną ir tampa nesuprantamos. Jei aš iš naujo paleisti kompiuterį naudojant originalius diskus aš praranda visus savo failus? Šis kompiuteris turi visus mano vyro šeimos nuotraukas! Jei turiu performatuoti Ar yra kokia nors gauti nuotraukas iš kompiuterio būdu prieš tai padaryti? Any help much appreciated.

Julez
Old Gegužė 6, 2008, 03:32
Donorų grupės

Tai dažnai atsitinka, kai CD arba diskelyje yra vairuoti. Pažymėkite visus savo diskus ir paleisti.

Jei tai nepadeda, po again.You turėti originalius diskus, manau?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gegužė 6, 2008, 03:38
Naujas Narys

Pavarčiau ir diskai - niekas ten ir aš turiu originalius diskus, kad atėjo su PC
Old Gegužė 6, 2008, 04:30
Donorų grupės

Try the following:
  1. Įdėkite Windows XP įkrovos CD į kompiuterį.
  2. Paraginti paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti iš CD, paspauskite bet kurį klavišą.
  3. Kartą Windows XP meniu, paspauskite "R" klavišą remonto Windows.
  4. Prisijunkite prie savo Windows diegimo paspausdami "1" klavišą ir paspauskite ENTER.
  5. Tada sistema paprašys Jūsų įvesti administratoriaus slaptažodį, įveskite slaptažodį.
  6. Nukopijuokite žemiau du failai root katalogas pirminis kietojo disko. Į žemiau pavyzdyje kopijuoja šių iš CD-ROM raidė "E" Šis raštas gali skirtis nuo jūsų kompiuterio.
    kopija e: \ i386 \ ntldr c: \
    kopija e: \ i386 \ ntdetect.com C: \
  7. Kai abi šios bylos buvo sėkmingai nukopijuoti, ištrinti iš CD [Color = Blue! Svarbu] [color = Blue! SVARBU] compute[/ Color] [/ color] ir perkraukite
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.