![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, visiems Aš tikiuosi kas nors gali man padėti - aš turiu PC, kuri yra maždaug 6 yrs old, ir "Windows XP" - ji buvo gerai, ne su juo problemos. Uždariau jis sumažėjo 2 dienų senumo, ir kai aš bandžiau paleisti gavau pranešimą "Trūksta NTLDR rinkmenos spaudos Ctlr + Alt + Del to restart" kai aš tai ją tereikia mane atgal į tą patį ekraną ir tampa nesuprantamos. Jei aš iš naujo paleisti kompiuterį naudojant originalius diskus aš praranda visus savo failus? Šis kompiuteris turi visus mano vyro šeimos nuotraukas! Jei turiu performatuoti Ar yra kokia nors gauti nuotraukas iš kompiuterio būdu prieš tai padaryti? Any help much appreciated. Julez |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai dažnai atsitinka, kai CD arba diskelyje yra vairuoti. Pažymėkite visus savo diskus ir paleisti. Jei tai nepadeda, po again.You turėti originalius diskus, manau?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Pavarčiau ir diskai - niekas ten ir aš turiu originalius diskus, kad atėjo su PC |
|
| |||
| |||
| Try the following:
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |