mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Fails NTLDR trūkst ziņu par starta

Reply

Thread Tools
Old Maijs 6, 2008, 03:29
New Member Group

Default Fails NTLDR trūkst ziņu par starta

Sveiki, es ceru kāds var man palīdzēt - Man ir dators, kas ir apmēram 6 gadi vecas un darbojas uz Windows XP - tas ir naudas soda apmēru, nav ar to problēmas. Es izslēdziet to 2 dienas atpakaļ, un kad es mēģināju atsākt i got ziņojumu "fails NTLDR ir pazudis nospiediet Ctlr + Alt + Del restartēt," ja es to izdarītu, vienkārši ņem mani atpakaļ tajā pašā ekrānā un izpaužas iestrēdzis. Ja i reboot, izmantojot oriģinālo disku man zaudēt visus manus failus? Šis dators ir visu manu vīru ģimenes fotogrāfijas! Ja man ir pārformatēt, ir kāds veids, kā iegūt fotogrāfijas pie pc pirms man darīt? Any help much appreciated.

Julez
Old Maijs 6, 2008, 03:32
Donors Group

Tas bieži vien notiek, kad CD vai diskete ir diskā. Pārbauda visus savus diskus un reboot.

Ja tas nepalīdz, post again.You ir oriģināls disks, es pieņemu?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Maijs 6, 2008, 03:38
New Member Group

Es pārbaudīju abus diskus - nekā tur, un man ir oriģināls disks, kas nāca ar pc
Old Maijs 6, 2008, 04:30
Donors Group

Mēģiniet šo:
  1. Ievietojiet Windows XP bootable kompaktdisku datora.
  2. Kad tiek piedāvāts nospiediet, lai boot jebkuru taustiņu, no CD, nospiediet jebkuru taustiņu.
  3. Reizi Windows XP setup menu, nospiediet taustiņu "R" galvenais remonts Windows.
  4. Piesakieties savā Windows instalāciju, nospiežot "1" taustiņu un nospiežot ENTER.
  5. Jums tiks lūgts uz savu administratora paroli, ievadiet šo paroli.
  6. Kopija zemāk divus failus root direktoriju primārā cietā diska. Jo tālāk piemērā mēs kopē šos CD failiem-ROM diska burts "E." Šajā vēstulē var atšķirties datorā.
    kopija e: \ i386 \ ntldr c: \
    kopija e: \ i386 \ ntdetect.com c: \
  7. Pēc tam, kad abas šīs lietas ir veiksmīgi kopēt, izņemt CD no [COLOR = blue! nozīmīgs] [COLOR = blue! nozīmīgs] compute[/ COLOR] [/ color] un reboot
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Reply

Register

Bookmarks