![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es ceru kāds var man palīdzēt - Man ir dators, kas ir apmēram 6 gadi vecas un darbojas uz Windows XP - tas ir naudas soda apmēru, nav ar to problēmas. Es izslēdziet to 2 dienas atpakaļ, un kad es mēģināju atsākt i got ziņojumu "fails NTLDR ir pazudis nospiediet Ctlr + Alt + Del restartēt," ja es to izdarītu, vienkārši ņem mani atpakaļ tajā pašā ekrānā un izpaužas iestrēdzis. Ja i reboot, izmantojot oriģinālo disku man zaudēt visus manus failus? Šis dators ir visu manu vīru ģimenes fotogrāfijas! Ja man ir pārformatēt, ir kāds veids, kā iegūt fotogrāfijas pie pc pirms man darīt? Any help much appreciated. Julez |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas bieži vien notiek, kad CD vai diskete ir diskā. Pārbauda visus savus diskus un reboot. Ja tas nepalīdz, post again.You ir oriģināls disks, es pieņemu?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es pārbaudīju abus diskus - nekā tur, un man ir oriģināls disks, kas nāca ar pc |
|
| |||
| |||
| Mēģiniet šo:
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |