![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć wszystkim mam nadzieję, że ktoś może mi pomóc - Mam komputer, który ma wynieść około 6 yrs stare i jest uruchomiony w systemie Windows XP - został on dobrze, nie ma problemów z nim. I zamknął go 2 dni temu i przy próbie ponownego uruchomienia Mam komunikat "Brak pliku NTLDR naciśnij Ctlr + Alt + Del, aby zrestartować", kiedy to po prostu bierze mnie z powrotem do tego samego ekranu i zostanie zatrzymany. Jeśli ponowne uruchomienie komputera, korzystając z oryginalnych dysków będę stracić wszystkich moich plików? Ten komputer ma wszystkie moje zdjęcia na mężów rodziny! Jeśli mam do sformatowania istnieje jakikolwiek sposób uzyskania zdjęcia z komputera przed tym? Any help much appreciated. Julez |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To się często zdarza, gdy dysk CD lub dyskietka jest w napędzie. Sprawdź wszystkie dyski i reboot. Jeśli to nie pomoże, po again.You mieć oryginalne dyski, sądzę?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mam sprawdzone oba napędy - nic nie robić i mieć oryginalne dyski, że wraz z komputerem |
|
| |||
| |||
| Spróbuj wykonać następujące czynności:
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |