menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

NTLDR chýba správa o spustenie

Reply

Thread Tools
Old 6. mája 2008, 03:29
Nový člen skupiny

Default NTLDR chýba správa o spustenie

Ahoj, ja som dúfal, že niekto mi môže pomôcť - mám PC, ktorý je asi 6 rokov a beží na Windows XP - to bolo v pohode, žiadne problémy s ním. Zavřel jsem to 2 dni a keď som sa pokúsil znovu dostala aj správa "NTLDR chýba tlačové Ctlr + Alt + Del to restart" I keď sa im to podarilo, len sa mi späť do rovnakej obrazovky a dostane prilepené. Ak aj restart pomocou originálnych diskov budu strácať všetky svoje súbory? Toto PC má všetky svoje rodinné fotografie na mužov! Ak som sa preformátovať je nejaký spôsob, ako dostať fotografie z PC, ako to urobiť? Pomoc veľmi oceňujú.

Julez
Old 6. mája 2008, 03:32
Darcu Skupina

To sa často stáva, keď je CD alebo diskete v mechanike. Skontrolujte, či všetky vaše jednotky a reštartujte počítač.

Ak to nepomôže, po again.You mať originálne disky, predpokladám, že?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 6. mája 2008, 03:38
Nový člen skupiny

Musím skontrolovať oba disky - a nič tam mám originálne disky, ktoré sa stalo s PC
Old 6. mája 2008, 04:30
Darcu Skupina

Skúste nasledujúce:
  1. Vložte bootovacie CD Windows XP do počítača.
  2. Ak ste vyzvaní k stlačení ľubovoľného klávesu spustíte systém z disku CD, stlačte ľubovoľnú klávesu.
  3. Potom, čo v systéme Windows XP inštalačný menu, stlačte tlačidlo "R" na kľúč pre opravu Windows.
  4. Prihláste sa do inštalácie systému Windows stlačíte "1" na kľúč a stlačte tlačidlo Enter.
  5. Potom budete musieť zadať vaše heslo správcu, zadajte heslo, ktoré.
  6. Skopírujte nižšie dva súbory do root adresár primárneho pevného disku. V nasledujúcom príklade je kopírovanie týchto súborov z CD-ROM "E." Tento list môže líšiť od postupu vo vašom počítači.
    kópie e: \ i386 \ ntldr c: \
    kópie e: \ i386 \ ntdetect.com c: \
  7. Potom, čo oba tieto súbory boli úspešne skopírované, vyberte CD z [COLOR = blue! dôležité] [COLOR = blue! dôležité] vypočtu[/ Color] [/ color] a reštartujte počítač
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Chýbajúce NTLDR Windows 2003 pmcg03 Operačné systémy Windows 1 4. júna 2009 11:50
NTLDR chýba správa pri napájaní z pitoyauco Operačné systémy Windows 5 14. marca 2009 17:38
NTLDR chýba, nebude naběhnout? Jack06 Operačné systémy Windows 7 20 apríla 2008 11:28
NTLDR chýba! pernellwhittaker Operačné systémy Windows 3 26. September 2007 09:42
NTLDR chýbajúce-help xenovia Všeobecné Hardware Chat 3 13. September 2007 10:06
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.