![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, ja som dúfal, že niekto mi môže pomôcť - mám PC, ktorý je asi 6 rokov a beží na Windows XP - to bolo v pohode, žiadne problémy s ním. Zavřel jsem to 2 dni a keď som sa pokúsil znovu dostala aj správa "NTLDR chýba tlačové Ctlr + Alt + Del to restart" I keď sa im to podarilo, len sa mi späť do rovnakej obrazovky a dostane prilepené. Ak aj restart pomocou originálnych diskov budu strácať všetky svoje súbory? Toto PC má všetky svoje rodinné fotografie na mužov! Ak som sa preformátovať je nejaký spôsob, ako dostať fotografie z PC, ako to urobiť? Pomoc veľmi oceňujú. Julez |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To sa často stáva, keď je CD alebo diskete v mechanike. Skontrolujte, či všetky vaše jednotky a reštartujte počítač. Ak to nepomôže, po again.You mať originálne disky, predpokladám, že?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Musím skontrolovať oba disky - a nič tam mám originálne disky, ktoré sa stalo s PC |
|
| |||
| |||
| Skúste nasledujúce:
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chýbajúce NTLDR Windows 2003 | pmcg03 | Operačné systémy Windows | 1 | 4. júna 2009 11:50 |
| NTLDR chýba správa pri napájaní z | pitoyauco | Operačné systémy Windows | 5 | 14. marca 2009 17:38 |
| NTLDR chýba, nebude naběhnout? | Jack06 | Operačné systémy Windows | 7 | 20 apríla 2008 11:28 |
| NTLDR chýba! | pernellwhittaker | Operačné systémy Windows | 3 | 26. September 2007 09:42 |
| NTLDR chýbajúce-help | xenovia | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 13. September 2007 10:06 |
| Thread Tools | |
| |