мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

НТЛДР миссинг поруку о покретању

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. мај 2008, 03:29
Нови члан групе

Default НТЛДР миссинг поруку о покретању

Здраво, ја сам све надајући неко може помоћ мене - имам ПЦ који је око 6 год стара и је трчање на Уиндоус КСП - то је у реду, нема проблема са њим. Затворио сам га 2 дана и кад сам покушао да поново добио сам поруку "НТЛДР недостаје притисните Цтлр + Алт + Дел то рестарт" Кад сам то само води ме назад у истом екрану и добија заглави. Ако ја поново подизање система помоћу оригиналне дискове ћу изгубити све моје датотеке? Ово рачунар има све моје фотографије на мужева породице! Ако сам у реформатизовати је ли било који начин добијања слике офф ПЦ пре него што сам то учинити? Било каква помоћ много поштовати.

Јулез
Old 6. мај 2008, 03:32
Донаторска Група

То се често дешава када је дискета или ЦД-а у погон. Провери све своје дискове и поновно подизање система.

Ако то не помогне, пост агаин.Ыоу имају оригиналне дискове, претпостављам?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 6. мај 2008, 03:38
Нови члан групе

Имам чек оба погони - ништа не постоји и ја то имати оригиналне дискове које сте добили са рачунаром
Old 6. мај 2008, 04:30
Донаторска Група

Покушајте следеће:
  1. Убаците Уиндоус КСП боотабле ЦД у рачунар.
  2. Када се од вас затражи да притиснете било који тастер за боот са ЦД-а, притисните било који тастер.
  3. Када у систему Уиндоус КСП Сетуп менију, притисните "Р" кључ за поправку Уиндоус.
  4. Пријавите се за твој Уиндоус инсталацију притиском на "1" и притиснути тастер Ентер.
  5. Затим ћете бити упитани за своју администраторску лозинку; да унесете лозинку.
  6. Копирај испод две датотеке на роот именик примарног врстог диска. У наставку смо пример копирање те датотеке са ЦД-РОМ погон словом "Е." Ово писмо мај на вашем рачунару бити другачији.
    копију е: \ и386 \ НТЛДР ц: \
    копију е: \ и386 \ нтдетецт.цом ц: \
  7. Након обе ове датотеке су успешно копирани, извадите ЦД из [Цолор = плава! важне] [цолор = плава! битно] рачунати[/ ЦОЛОР] [/ ЦОЛОР] и поново подизање система
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
НТЛДР Миссинг ин Уиндоус 2003 пмцг03 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 4. јуна 2009 11:50
Недостаје НТЛДР порука када напајање на питоыауцо Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 14 март 2009 17:38
НТЛДР Миссинг, неће чизма сеттле?! Јацк06 Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 20 април 2008 11:28
НТЛДР недостаје! пернеллухиттакер Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 26. сеп 2007 09:42
НТЛДР миссинг-хелп ксеновиа Генерал Хардуаре Цхат 3 13. сеп 2007 10:06
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц