az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Başlangıçta NTLDR eksik mesaj

Reply

Konu Araçları
Old 6 Mayıs 2008, 03:29
Yeni Üye Grubu

Default Başlangıçta NTLDR eksik mesaj

Merhaba, ben her biri bana yardımcı olabilir umut - Ben yaklaşık 6 yıl eski ve Windows XP çalıştıran bir bilgisayar var - bu olmuş iyi, hiç problemleri. Ben 2 gün önce ve kapalı Ben NTLDR Ctlr basın eksik mesaj "var yeniden çalıştı + Alt + Del" ben bu sadece aynı ekran ve beni alır takılıyor yapmak yeniden başlatın. Eğer ben bütün dosyaların kaybedersiniz orijinal disketlerini kullanarak yeniden başlatılıyor? Bu bilgisayar, tüm benim kocalarının aile fotoğrafları var! Eğer yeniden biçimlendirmek için vardır PC kapalı fotoğrafları almanın herhangi bir şekilde önce bunu do? Yardıma çok takdir.

Julez
Old 6 Mayıs 2008, 03:32
Bağış Grubu

Bu çoğu zaman bir CD veya disket sürücü olduğunu olur. Tüm sürücüler ve reboot atın.

Bu yöntem işe yaramazsa, posta again.You orijinal diskler var, kabul?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 6 Mayıs 2008, 03:38
Yeni Üye Grubu

Her ikisini de sürücüler - şey var kontrol var ve bu bilgisayar ile birlikte gelen orijinal diskler var
Old 6 Mayıs 2008, 04:30
Bağış Grubu

Aşağıdakileri deneyin:
  1. Bilgisayar üzerinde Windows XP bootable CD yerleştirin.
  2. Herhangi bir boot from the CD, herhangi bir tuşa basın tuşuna basın istenir.
  3. Sonra Windows XP kurulum menüsünde, "R" Windows'u onarmak için tuşuna basın.
  4. Windows yükleme içine anahtarı "1" tuşuna basın ve enter tuşuna basarak giriş yapın.
  5. Daha sonra, yönetici parolası için olacak, bu şifreyi girin.
  6. Için iki dosya kopyalama aşağıda kök birincil sabit diskin dizin. Sizin bilgisayarınızda farklı olabilir bu dosyaları CD-ROM sürücü harfi "E" Bu mektup kopyalıyorsanız örnekte aşağıda.
    kopyasını E: \ i386 \ ntldr c: \
    kopyasını E: \ i386 \ ntdetect.com c: \
  7. Sonra bu dosyaları her iki başarıyla kopyalanmadan varsa, gelen CD kaldırmak [Color = blue! ] önemli [color = blue! önemli] hesaplama[/ COLOR] [/ COLOR] ve reboot
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından