![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben her biri bana yardımcı olabilir umut - Ben yaklaşık 6 yıl eski ve Windows XP çalıştıran bir bilgisayar var - bu olmuş iyi, hiç problemleri. Ben 2 gün önce ve kapalı Ben NTLDR Ctlr basın eksik mesaj "var yeniden çalıştı + Alt + Del" ben bu sadece aynı ekran ve beni alır takılıyor yapmak yeniden başlatın. Eğer ben bütün dosyaların kaybedersiniz orijinal disketlerini kullanarak yeniden başlatılıyor? Bu bilgisayar, tüm benim kocalarının aile fotoğrafları var! Eğer yeniden biçimlendirmek için vardır PC kapalı fotoğrafları almanın herhangi bir şekilde önce bunu do? Yardıma çok takdir. Julez |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu çoğu zaman bir CD veya disket sürücü olduğunu olur. Tüm sürücüler ve reboot atın. Bu yöntem işe yaramazsa, posta again.You orijinal diskler var, kabul?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Her ikisini de sürücüler - şey var kontrol var ve bu bilgisayar ile birlikte gelen orijinal diskler var |
|
| |||
| |||
| Aşağıdakileri deneyin:
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |