![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, все я сподіваюся, хтось може допомогти мені - у мене є ПК, який складає близько 6 років старих і працює на Windows XP - це було чудово, ніяких проблем з ним. Я вимкнути його 2 дні тому, коли я спробував відновити я отримав повідомлення: "NTLDR відсутній преси Ctlr + Alt + Del, щоб перезапустити", коли я роблю це він просто бере мене назад на той самий екран і застряє. Якщо я перезавантаження, використовуючи оригінальну диски будуть я втрачу всі мої файли? Це ПК має всі мої чоловіки сімейних фотографій удачі! Якщо мені доведеться переформатувати чи є спосіб отримання фотографій з ПК, перш ніж я це зробити? Будь-яка допомога дуже високу оцінку. Julez |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це часто відбувається, коли компакт-диск або дискету в дисковод. Перевірте всі ваші диски і перезавантажте комп'ютер. Якщо це не допоможе, посада again.You є оригінальні диски, я гадаю?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я перевірив обидва диска - нічого немає, і в мене є оригінальні диски, що прийшли з ПК |
|
| |||
| |||
| Спробуйте виконати наступне:
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| NTLDR відсутній в Windows 2003 | pmcg03 | Операційні системи Windows | 1 | 4 червня 2009 11:50 |
| NTLDR немає повідомлення при включенні харчування | pitoyauco | Операційні системи Windows | 5 | 14 березня 2009 17:38 |
| NTLDR відсутній, буде неможливо завантажитися!? | Jack06 | Операційні системи Windows | 7 | 20 квітня 2008 11:28 |
| NTLDR Is Missing!! | pernellwhittaker | Операційні системи Windows | 3 | 26 вересня 2007 09:42 |
| NTLDR відсутній-Help | xenovia | Генеральний обладнання чат | 3 | 13 вересня 2007 10:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |