менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

NTLDR немає повідомлення про запуск

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 травня 2008, 03:29
Нові члени групи

Default NTLDR немає повідомлення про запуск

Привіт, все я сподіваюся, хтось може допомогти мені - у мене є ПК, який складає близько 6 років старих і працює на Windows XP - це було чудово, ніяких проблем з ним. Я вимкнути його 2 дні тому, коли я спробував відновити я отримав повідомлення: "NTLDR відсутній преси Ctlr + Alt + Del, щоб перезапустити", коли я роблю це він просто бере мене назад на той самий екран і застряє. Якщо я перезавантаження, використовуючи оригінальну диски будуть я втрачу всі мої файли? Це ПК має всі мої чоловіки сімейних фотографій удачі! Якщо мені доведеться переформатувати чи є спосіб отримання фотографій з ПК, перш ніж я це зробити? Будь-яка допомога дуже високу оцінку.

Julez
Old 6 травня 2008, 03:32
Донор групи

Це часто відбувається, коли компакт-диск або дискету в дисковод. Перевірте всі ваші диски і перезавантажте комп'ютер.

Якщо це не допоможе, посада again.You є оригінальні диски, я гадаю?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 6 травня 2008, 03:38
Нові члени групи

Я перевірив обидва диска - нічого немає, і в мене є оригінальні диски, що прийшли з ПК
Old 6 травня 2008, 04:30
Донор групи

Спробуйте виконати наступне:
  1. Вставте Windows XP завантажувальний компакт-диск у комп'ютер.
  2. У відповідь на запрошення натисніть будь-яку клавішу для завантаження з компакт-диска, натисніть будь-яку клавішу.
  3. Після того, як в меню установки Windows XP, натисніть клавішу "R" для ремонту Windows.
  4. Увійдіть у свою установку Windows шляхом натискання клавіші "1" і натиснути ENTER.
  5. Вам буде запропоновано ввести пароль адміністратора, введіть цей пароль.
  6. Скопіюйте нижче двох файлів кореневу Довідник основного жорсткого диска. У наведеному нижче прикладі ми копіювання цих файлів з компакт-диска буква "E" Цей лист може бути різною на ваш комп'ютер.
    Копія E: \ i386 \ NTLDR C: \
    Копія E: \ i386 \ ntdetect.com C: \
  7. Після того як обидва ці файли були успішно скопійовані, витягніть компакт-диск з [COLOR = Blue! Важливо] [COLOR = Blue! Важливо] обчислимо[/ COLOR] [/ COLOR] і перезавантаження
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
NTLDR відсутній в Windows 2003 pmcg03 Операційні системи Windows 1 4 червня 2009 11:50
NTLDR немає повідомлення при включенні харчування pitoyauco Операційні системи Windows 5 14 березня 2009 17:38
NTLDR відсутній, буде неможливо завантажитися!? Jack06 Операційні системи Windows 7 20 квітня 2008 11:28
NTLDR Is Missing!! pernellwhittaker Операційні системи Windows 3 26 вересня 2007 09:42
NTLDR відсутній-Help xenovia Генеральний обладнання чат 3 13 вересня 2007 10:06
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.