![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έρχομαι στον υπολογιστή μου και αυτό το μήνυμα εμφανίζεται στην οθόνη μου |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα χρειαστείτε το Windows CD που ταιριάζει με το λειτουργικό σύστημα που έχετε και στη συνέχεια θα πρέπει να εκτελέσει μια επιδιόρθωση των Windows.
| |||
| |||
| Αν έχετε CD των Windows τότε εισαγάγει ur cd rom θα εντοπίσει αυτόματα ή θα ζητηθεί αλλά είναι εύκολο να το αντιγράψετε από το CD ή οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή και στη συνέχεια προσπαθήστε να την επικολλήσετε στη Ρίζα Drive όπου είναι εγκατεστημένα τα Windows. |
|
| |||
| |||
| Χρειάζεστε ένα CD των Windows XP ή μπορείτε Αντιγρ Ntldr από οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή και να τον επικολλήσετε στο δικό σας υπολογιστή θα επιλύσει το ζήτημα. Δοκιμάστε το καλύτερο. |
|
| |||
| |||
| Αυτό σημαίνει ότι σας έχει OS correpted έτσι, πρέπει να εγκαταστήσετε τα Windows με το CD. χρειάζεστε μια bootable cd σου OS στη συνέχεια τοποθετήστε το σε CD / DVD drive τότε εγκατάσταση αυτής. |
|
| |||
| |||
| Fdisk.exe εκτελεί και επανεγκατάσταση των Windows |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λείπει το NTLDR σε Windows 2003 | pmcg03 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 4η Ιουν 2009 11:50 |
| NTLDR λείπει μήνυμα κατά την εκκίνηση | julez | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 6η Μαΐου 2008 04:30 |
| Λείπει το NTLDR, δεν θα εκκίνησης μέχρι;! | Jack06 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 20 Απρ 2008 11:28 |
| Λείπει το NTLDR! | pernellwhittaker | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 26η Σεπ 2007 09:42 |
| NTLDR λείπει-βοήθεια | xenovia | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 13 Σεπ 2007 10:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |