по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

NTLDR липсва натиснете CTRL + ALT + DEL да рестартирате

Reply

Нишка Инструменти
Old 23 април 2008, 20:17
Новите държави Група

Default NTLDR липсва натиснете CTRL + ALT + DEL да рестартирате

Аз съм вероятно не е Techie като повечето хора тук. Дадох си в лаптопа за "диагноза" на местно онази моя отбор и е много разочарован. Те не могат да определят моето Toshiba Tecra S1. В онази ми каза, че е необходимо ново hardrive IM, но се чудех, ако човек знае какво прави на първо място, така IM надявайки се някой може да ми помогне.

Проблем: компютърът казва следното: NTLDR липсва натиснете CTRL + ALT + DEL да рестартирате.

Потенциални разтвор, който присъства при Toshiba помогне форум:
http://forums.computers.toshiba-euro...threadID=24292

Твърдият диск е "Затворени", така че дори и аз reformatted там останаха има данни за защитени, така и на компютъра отиде въпреки неговото начално последователност, и спря на твърдия диск, което NTLDR съобщение. Има данни за още там търсят Windows XP.

Така че за да се направи нова инсталирате, в моя случай инсталирате Windows 98 и след това преминете към XP, аз трябваше да се постави твърдия диск в друг компютър че имаше флопи устройство, обувка от Windows 98 обувка диск, когато имам към DOS ред промяна в C: и след това въведете в LOCK /? Това отключва устройството.

Тогава аз бях малко полезни WIPEOUT призова за изчистване на шофиране, а след това аз написали преформатирате C:, след което започна да се инсталира Win98, но спря веднага след инсталиране на програмата копира файлове на диск. След това се отстраняват на твърдия диск и да го върнете в спътника (да не би да се направи тя по този начин, ако А-15 са имали флопи!) И инсталирате продължиха, и всичко е наред.

В резюме:
  • На второ PC-система с FDD:
  • Създайте win98 Bootdisk, изтеглете Wipeout и копие на unziped wipeout.exe върху bootdisk
    2. Инсталирайте Toshi HDD като C: /
    3. Обувка с win98 Bootdisk
    4. Отключване на HDD с LOCK C:
    5. Пусни WIPEOUT C:
    6. Рестартирайте и зареждане с win98 CD
    7. Стартирайте инсталационната до всички файлове се копират и изключване на компютъра. Тя трябва да бъде в първия Настройка-Рестартирай-съобщения.
    8. Преинсталирайте на HDD на Toshi и да продължите инсталацията.
Моят проблем с това решение:

1) My Toshiba Tecra S1 не е увиснал карам ... мога ли да използвам USB стик?
2) Имам win98 възстановяване увиснал Но аз не знам дали това има "Wipeout програма" и ако не аз не знам къде мога да си свалите от
3) какво е HDD и FDD и къде мога да намеря win98 CD?

http://www.daniweb.com/forums/thread40332.html

Помощ plzzzzzz! Аз наистина не искам да трябва да купя друг лаптоп, както съм придобил приложени към тази
Old 23 април 2008, 22:45
Номер на групата

http://www.computer-juice.com/forums...boot-up-16558/

Плъзгам чрез тази тема може да отговорите на няколко въпроса.
Old 12-ти март 2009, 05:26
Забранени група

Просто копирате NTLDR от всеки друг компютър имате или от приятелите си система и след това го поставете в системите корен шофиране чрез използване на командата, ако командването и знам, но не се безпокойте компютъра автоматично ще възложи вас.
Old 14-ти март 2009 година, 17:36
Член Група

Изпълнете fdisk.exe и преинсталиране на Windows
Old 15-ти март 2009, 02:40
Номер на групата

Не кой да проверите пощата дати или дори след брои за този въпрос? тази тема е почти една година и ОП само някога афиш 1 конец, и той не е тук, тъй като в деня, той се присъединява, миналата година ... Хайде, хората започват проверка дати ...
Old 18 март 2009 г., 01:08
Забранени група

Можете да минете през тази статия http://support.microsoft.com/kb/320397
Old 18-ти март 2009, 07:37
Номер на групата

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc