menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

NTLDR chybí stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DEL to restart

Reply

Thread Nástroje
Old 23. dubna 2008, 20:17
Nový člen skupiny

Default NTLDR chybí stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DEL to restart

Jsem asi ne techie stejně jako většina lidí tady. I dal můj notebook za "diagnózy" se na mé místní geek komando a byl velmi zklamaný. Nemohli opravit mou Toshiba Tecra S1. Geek se mi to řekl jsem potřeboval nový hardrive ale im zajímalo, pokud ten kluk věděl, co dělá v první řadě tak im někdo doufal, že mi může pomoci.

Problém: počítač říká toto: NTLDR nenalezen stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DEL to restart.

Potenciální řešení nalézt v Toshiba pomoci forum:
http://forums.computers.toshiba-euro...threadID=24292

Pevný disk byl "Kryté", takže i když jsem tam zůstal přeformátovaný údaje o chráněných tam, a tak počítač, když šla jeho zaváděcí sekvenci, a zastavil se na pevný disk, tedy NTLDR zprávy. Došlo data stále tam hledají pro Windows XP.

SO, aby se do nové instalace, v mém případě instalace systému Windows 98 a pak přejít na vyšší verzi XP, musel jsem dát pevný disk v jiném počítači , který měl disketovou mechaniku, boot z Windows 98 boot disk, když jsem dostal do DOS řádku změnit na C:, zadejte do LOCK /? Tento odemknutá mechaniky.

Pak jsem použil trochu utilita s názvem zničit beze stopy vymazat mechaniky, pak si napsali přeformátujete C:, pak se začaly instalovat Win98, ale zastavili hned po instalaci programu zkopírují soubory na disku. Pak jsem odstraněn z pevného disku a vložte jej zpět do Statelitní (nechci mít udělat to tímto způsobem, pokud je A-15 měl disketu!) A instalaci pokračovat, a vše je v pořádku.

Shrnutí:
  • Na druhém PC-systému s FDD:
  • Vytvořit win98 bootdisk, zničit beze stopy stahovat a kopírovat unziped wipeout.exe na bootdisk
    2. Nainstalujte Toshi HDD jako C: /
    3. Naběhnout s win98 bootdisk
    4. Odemknout HDD s LOCK C:
    5. Běh zničit beze stopy C:
    6. Restart a boot CD s win98
    7. Spusťte instalační Do všechny soubory jsou zkopírovány a vypnutí PC. Mělo by být na prvním-Setup Restart-zpráv.
    8. Přeinstalujte HDD na Toshi a pokračovat v instalaci.
Můj problém s tímto řešením:

1) My Toshiba Tecra S1 nemá disketovou mechaniku ... mohu použít USB klíčenky?
2) Mám win98 využití disketu ale já nevím, jestli má "zničit beze stopy program", a pokud není nevím, kde můžu stáhnout
3) co se HDD a FDD a kde lze najít win98 CD?

http://www.daniweb.com/forums/thread40332.html

pomozte plzzzzzz! Já opravdu nechci, aby si koupit jiný notebook, jak jsem se dostal připojuje k tomuto
Old 23. dubna 2008, 22:45
Dárce Skupina

http://www.computer-juice.com/forums...boot-up-16558/

Prolistovat toto vlákno by mohl odpovědět na několik otázek.
Old 12 března 2009, 05:26
Banned Skupina

Jednoduše zkopírujte NTLDR z jakéhokoliv jiného počítače, nebo jste od svých přátel systému a vložte jej do systémů root disk pomocí příkazu, a pokud vím velení, ale nebojte se počítač automaticky poučí vás.
Old 14 března 2009, 17:36
Člen Skupina

Provede fdisk.exe a přeinstalovat okna
Old 15 března 2009, 02:40
Dárce Skupina

Nemá někdo zkontrolovat po termínech nebo dokonce post počítá pro tuto záležitost? toto vlákno je skoro rok starý a jen někdy op posta 1 vlákno, a on nebyl na tu od toho dne se stal minulý rok ... no tak lidi začít kontrolovat data ...
Old 18. března 2009, 01:08
Banned Skupina

Můžete si projít tento článek http://support.microsoft.com/kb/320397
Old 18 března 2009, 07:37
Dárce Skupina

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
"A disk read error došlo Stiskněte Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows není zavádením pinkytwoscoops Operační systémy Windows 8 5. červen 2009 13:45
NTLDR chybí zpráva o spuštění julez Operační systémy Windows 3 6. května 2008 04:30
NTLDR chybí, nebude naběhnout? Jack06 Operační systémy Windows 7 20 dubna 2008 11:28
NTLDR nenalezen! pernellwhittaker Operační systémy Windows 3 26. Září 2007 09:42
NTLDR chybějící-help xenovia Obecné Hardware Chat 3 13. Září 2007 10:06
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.