manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

NTLDR missing pritisnite CTRL + ALT + DEL da biste ponovo

Reply

Thread Tools
Old 23 tra 2008, 20:17
Novi član grupe

Default NTLDR missing pritisnite CTRL + ALT + DEL da biste ponovo

Ja sam vjerojatno nije tehnologija kao što je većina ljudi ovdje. JA je dao moj laptop in za "dijagnosticiranje" na moj lokalni geek vod i bio je jako razočaran. Oni nisu mogli popraviti moje Toshiba Tecra S1. Monstrum mi je rekao da je potreban novi hardrive ali im izvjedljiv ako čovjek znao što je radio na prvom mjestu, nadajući se na taj način im netko može pomoć mene.

Problem: kompjuter kaže sljedeće: NTLDR nedostaje pritisnite CTRL + ALT + DEL da biste ponovo.

Potencijalni rješenje pronađeno u Toshiba pomoć Forum:
http://forums.computers.toshiba-euro...threadID=24292

Tvrdi disk je "zaključan", pa čak i da sam tamo ostao reformatted podataka o zaštićenim postoji, i tako se računalo ipak ode svojim boot sekvencu i zaustavio na hard disk, otud NTLDR poruka. Postojala je još uvijek na postoje podaci u potrazi za Windows XP.

SO, kako bi se napraviti svježu instalaciju, u mom slucaju instalirati Windows 98, a zatim nadogradnju na XP sam morao staviti na hard disk na drugom računalu koja je imala floppy disk, čizma from Windows 98 boot disketu, kad sam u DOS promptu, promjene na C:, a zatim utipkajte BRAVA /? , Ovaj otključana pogon.

Tada sam se malo Utility nazvan WIPEOUT za brisanje voziti, onda sam kucanog reformatizovati C:, a zatim se počeo instalirati Win98, ali prestali odmah nakon instalacije programa kopirati datoteke na disku. Tada sam maknuti hard disk i stavio ga natrag u satelit (ne bih se da su to učinili na taj način ako je A-15 je imao floppy!) I instalirati nastavak, i sve je u redu.

U sažetku:
  • Na drugom PC-sistem sa FDD:
  • Napravi win98 Bootdisk, download Wipeout i kopirajte unziped wipeout.exe na bootdisk
    2. Instalacija Toshi HDD kao C: /
    3. Boot s win98 Bootdisk
    4. Otklj HDD sa LOCK C:
    5. Pokreni WIPEOUT C:
    6. Ponovo i win98 boot sa CD-a
    7. Pokrenite Setup dok se sve datoteke kopiraju i pričepiti dolje računalo. To bi trebalo biti na prvom Setup-Ponovo poruke.
    8. Ponovna instalacija HDD na Toshi i nastavak instalacije.
Moj problem s ovim rješenje:

1) Moj Toshiba Tecra S1 nema disketni pogon ... mogu li koristiti USB stick?
2) Imam win98 oporavak disketu, a ja ne znam ako ima "Wipeout program", a ako ne ja ne znam gdje mogu preuzeti jedan
3) Što je HDD i FDD i gdje mogu pronaći win98 CD-a?

http://www.daniweb.com/forums/thread40332.html

pomoć plzzzzzz! JA stvarno dont 'ištanje to morati kupiti još jedan laptop jer sam stečen u prilogu ove
Old 23 tra 2008, 22:45
Donatorska Grupa

http://www.computer-juice.com/forums...boot-up-16558/

Kliziti kroz ovaj thread se može odgovoriti na nekoliko pitanja.
Old 12 ožujak 2009, 05:26
Zabranjen Group

Jednostavno kopirajte NTLDR s bilo kojeg računala imate ili od prijatelja sustav, a zatim zalijepite ga u pogon sistema root koristeći naredbu, ako u znati naredbu, ali ne brinite računalo automatski će vas poučiti.
Old 14 ožujak 2009, 17:36
Member Group

Obavi fdisk.exe i reinstalirati Windows
Old 15 ožujak 2009, 02:40
Donatorska Grupa

Nema nikoga post provjeriti datume ili čak post tačkama za tu stvar? ovaj thread je skoro godinu dana stara i op samo ikada posted 1 thread, a on nije bio na tu od dana kada se pridružio, prošle godine ... hajde ljudi početi provjeravati datume ...
Old 18. ožujak 2009, 01:08
Zabranjen Group

Možete proći kroz ovaj članak http://support.microsoft.com/kb/320397
Old 18 ožujak 2009, 07:37
Donatorska Grupa

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
"Čitanju diska pogreška Pritisnite Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows ne booting pinkytwoscoops Windows Operating Systems 8 5. lipnja 2009 13:45
NTLDR missing poruku o pokretanju julez Windows Operating Systems 3 6. svibanj 2008 04:30
NTLDR Missing, neće čizma gore?! Jack06 Windows Operating Systems 7 20. travanj 2008 11:28
NTLDR nedostaje! pernellwhittaker Windows Operating Systems 3 26. Ruj 2007 09:42
NTLDR missing-help xenovia General Hardware Chat 3 13. Ruj 2007 10:06
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.