Ja sam vjerojatno nije tehnologija kao što je većina ljudi ovdje. JA je dao moj laptop in za "dijagnosticiranje" na moj lokalni geek vod i bio je jako razočaran. Oni nisu mogli popraviti moje Toshiba Tecra S1. Monstrum mi je rekao da je potreban novi hardrive ali im izvjedljiv ako čovjek znao što je radio na prvom mjestu, nadajući se na taj način im netko može pomoć mene.
Problem: kompjuter kaže sljedeće: NTLDR nedostaje pritisnite CTRL + ALT + DEL da biste ponovo.
Potencijalni rješenje pronađeno u Toshiba pomoć Forum:
http://forums.computers.toshiba-euro...threadID=24292
Tvrdi disk je "zaključan", pa čak i da sam tamo ostao reformatted podataka o zaštićenim postoji, i tako se računalo ipak ode svojim boot sekvencu i zaustavio na hard disk, otud NTLDR poruka. Postojala je još uvijek na postoje podaci u potrazi za Windows XP.
SO, kako bi se napraviti svježu instalaciju, u mom slucaju instalirati Windows 98, a zatim nadogradnju na XP sam morao staviti na hard disk
na drugom računalu koja je imala floppy disk, čizma from Windows 98 boot disketu, kad sam u DOS promptu, promjene na C:, a zatim utipkajte BRAVA /? , Ovaj otključana pogon.
Tada sam se malo Utility nazvan WIPEOUT za brisanje voziti, onda sam kucanog reformatizovati C:, a zatim se počeo instalirati Win98, ali prestali odmah nakon instalacije programa kopirati datoteke na disku. Tada sam maknuti hard disk i stavio ga natrag u satelit (ne bih se da su to učinili na taj način ako je A-15 je imao floppy!) I instalirati nastavak, i sve je u redu.
U sažetku:
- Na drugom PC-sistem sa FDD:
- Napravi win98 Bootdisk, download Wipeout i kopirajte unziped wipeout.exe na bootdisk
2. Instalacija Toshi HDD kao C: /
3. Boot s win98 Bootdisk
4. Otklj HDD sa LOCK C:
5. Pokreni WIPEOUT C:
6. Ponovo i win98 boot sa CD-a
7. Pokrenite Setup dok se sve datoteke kopiraju i pričepiti dolje računalo. To bi trebalo biti na prvom Setup-Ponovo poruke.
8. Ponovna instalacija HDD na Toshi i nastavak instalacije.
Moj problem s ovim rješenje:
1) Moj Toshiba Tecra S1 nema disketni pogon ... mogu li koristiti USB stick?
2) Imam win98 oporavak disketu, a ja ne znam ako ima "Wipeout program", a ako ne ja ne znam gdje mogu preuzeti jedan
3) Što je HDD i FDD i gdje mogu pronaći win98 CD-a?
http://www.daniweb.com/forums/thread40332.html
pomoć plzzzzzz! JA stvarno dont 'ištanje to morati kupiti još jedan laptop jer sam stečen u prilogu ove