kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

NTLDR hiányzik nyomjuk meg a CTRL + ALT + DEL, hogy újraindítsa

Reply

Téma eszközök
Old Április 23 2008, 20:17
Új tag Csoport

Default NTLDR hiányzik nyomjuk meg a CTRL + ALT + DEL, hogy újraindítsa

Én talán nem techie mint a legtöbb ember itt. Adtam a laptop-ban a "diagnosztizálására" az én geek helyi csapat, és nagyon csalódott. Nem tudták oldani a Toshiba Tecra S1. A geek azt mondta, szükség van egy új hardrive de im csodálkozó ha a srác tudta, mit csinál az első helyen im abban a reményben, hogy valaki tud segítsen nekem.

Probléma: A számítógép azt mondja, a következő: Hiányzó NTLDR nyomjuk meg a CTRL + ALT + DEL a restart.

A lehetséges megoldást találnak a Toshiba segíteni Fórum:
http://forums.computers.toshiba-euro...threadID=24292

A merevlemezt a "Zárolt" így még akkor is, ha én újra ott maradt ott védett adatokat, és így a számítógép ment bár a boot sorrend, és megállt a merevlemezre, így az NTLDR üzenetet. Volt adatok még mindig ott keresi a Windows XP.

Annak érdekében, hogy egy új telepítés, az én esetemben a Windows 98, majd frissítse az XP volt, hogy a merevlemez egy másik számítógépre hogy volt egy floppy meghajtó, elindítani a Windows 98 indító lemezt, amikor van egy DOS-os gyors, a változás a C:, írja be a LOCK /? E nyitva a meghajtóba.

Akkor én egy kis segédprogram nevezett Wipeout törölje a meghajtóba, majd typed Református C:, aztán elkezdte telepíteni Win98, de abbahagyta után telepíteni programot másolt fájlokat a meghajtón. Aztán kivette a merevlemezt, és tedd vissza a Satellite (én nem tettem volna, hogy ez így, ha az A-15 volt a floppy!) És telepítse folytatódott, és minden rendben van.

Összefoglalva:
  • Egy másik PC-rendszer FDD:
  • Hozzunk létre egy win98 Bootdisk, töltse le és másolja a Wipeout unziped wipeout.exe a bootdisk
    2. Telepítse a Toshi HDD a C: /
    3. Boot fel a win98 Bootdisk
    4. Kiold HDD zárral C:
    5. Run Wipeout C:
    6. Újraindítás, és a win98 boot CD
    7. Futtassa a Setup-ig minden fájl másolása, és állítsa le a számítógépet. Meg kell említeni az első Setup-restart-Message.
    8. Tegye vissza a HDD a Toshi és folytassa a telepítést.
Saját probléma ezzel a megoldással:

1) Az én Toshiba Tecra S1 nincs floppy meghajtó ... tudom használni az USB-stick?
2) Van egy win98 behajtási floppy, de nem tudom, ha azt a "Wipeout program", és ha nem én nem tudom, hol lehet letölteni azt
3) mi a HDD és FDD és hol találok egy win98 CD-t?

http://www.daniweb.com/forums/thread40332.html

plzzzzzz help! Igazán nem szeretném, hogy a vásárolni egy laptopot, amit a bánya mellett egy
Old Április 23 2008, 22:45
Donor Group

http://www.computer-juice.com/forums...boot-up-16558/

Lefölöz ezzel a téma, hogy talán egy pár választ a kérdésekre.
Old Március 12, 2009, 05:26
Tiltott Group

Egyszerűen másolja NTLDR más számítógép van, vagy barátaival rendszer majd illessze be a rendszer root meghajtó használatával parancsot, és ha tudja, a parancs, de ne aggódjon, a számítógép automatikusan utasíthatja magát.
Old Március 14, 2009, 17:36
Csoport tagja

Végezze el újra a Windows és fdisk.exe
Old Március 15, 2009, 02:40
Donor Group

Nem bárki ellenőrizze utáni időponttal, vagy akár postai úton számít, hogy az ügyben? ez a téma már majdnem egy éve, és mindig csak az op posted 1 szál, és ő nem volt itt, mert a napon csatlakozott a tavaly ... Gyerünk emberek start ellenőrzési időpontokat ...
Old Március 18 2009, 01:08
Tiltott Group

Mehet keresztül ez a cikk http://support.microsoft.com/kb/320397
Old Március 18, 2009, 07:37
Donor Group

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
"A Disk Read Error Occurred Nyomja meg a Ctrl + Alt + Del, hogy indítsa újra" - a Windows nem Booting pinkytwoscoops A Windows operációs rendszerek 8 5. jún 2009 13:45
NTLDR hiányzik üzenet indításkor julez A Windows operációs rendszerek 3 6. május 2008 04:30
Hiányzó NTLDR, nem boot up! Jack06 A Windows operációs rendszerek 7 20. április 2008 11:28
Hiányzó NTLDR! pernellwhittaker A Windows operációs rendszerek 3 26. Szeptember 2007 09:42
Hiányzó NTLDR-help xenovia Általános fémáru Chat 3 13 Sep 2007 10:06
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.