Én talán nem techie mint a legtöbb ember itt. Adtam a laptop-ban a "diagnosztizálására" az én geek helyi csapat, és nagyon csalódott. Nem tudták oldani a Toshiba Tecra S1. A geek azt mondta, szükség van egy új hardrive de im csodálkozó ha a srác tudta, mit csinál az első helyen im abban a reményben, hogy valaki tud segítsen nekem.
Probléma: A számítógép azt mondja, a következő: Hiányzó NTLDR nyomjuk meg a CTRL + ALT + DEL a restart.
A lehetséges megoldást találnak a Toshiba segíteni Fórum:
http://forums.computers.toshiba-euro...threadID=24292
A merevlemezt a "Zárolt" így még akkor is, ha én újra ott maradt ott védett adatokat, és így a számítógép ment bár a boot sorrend, és megállt a merevlemezre, így az NTLDR üzenetet. Volt adatok még mindig ott keresi a Windows XP.
Annak érdekében, hogy egy új telepítés, az én esetemben a Windows 98, majd frissítse az XP volt, hogy a merevlemez
egy másik számítógépre hogy volt egy floppy meghajtó, elindítani a Windows 98 indító lemezt, amikor van egy DOS-os gyors, a változás a C:, írja be a LOCK /? E nyitva a meghajtóba.
Akkor én egy kis segédprogram nevezett Wipeout törölje a meghajtóba, majd typed Református C:, aztán elkezdte telepíteni Win98, de abbahagyta után telepíteni programot másolt fájlokat a meghajtón. Aztán kivette a merevlemezt, és tedd vissza a Satellite (én nem tettem volna, hogy ez így, ha az A-15 volt a floppy!) És telepítse folytatódott, és minden rendben van.
Összefoglalva:
- Egy másik PC-rendszer FDD:
- Hozzunk létre egy win98 Bootdisk, töltse le és másolja a Wipeout unziped wipeout.exe a bootdisk
2. Telepítse a Toshi HDD a C: /
3. Boot fel a win98 Bootdisk
4. Kiold HDD zárral C:
5. Run Wipeout C:
6. Újraindítás, és a win98 boot CD
7. Futtassa a Setup-ig minden fájl másolása, és állítsa le a számítógépet. Meg kell említeni az első Setup-restart-Message.
8. Tegye vissza a HDD a Toshi és folytassa a telepítést.
Saját probléma ezzel a megoldással:
1) Az én Toshiba Tecra S1 nincs floppy meghajtó ... tudom használni az USB-stick?
2) Van egy win98 behajtási floppy, de nem tudom, ha azt a "Wipeout program", és ha nem én nem tudom, hol lehet letölteni azt
3) mi a HDD és FDD és hol találok egy win98 CD-t?
http://www.daniweb.com/forums/thread40332.html
plzzzzzz help! Igazán nem szeretném, hogy a vásárolni egy laptopot, amit a bánya mellett egy