פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

NTLDR חסר הקש CTRL + ALT + DEL כדי להפעיל מחדש

Reply

שרשרת כלים
Old 23 אפריל 2008, 20:17
קבוצת חברות חדשות

אני כנראה לא Techie כמו רוב האנשים כאן. נתתי את המחשב הנייד שלי ב עבור "לאבחון" על נבחרת המקומיים חנון שלי היה מאוכזב מאוד. הם לא יכלו לתקן Toshiba Tecra S1 שלי. The Geek אמר לי שאני צריך חדש אבל hardrive im תוהה אם הבחור ידע מה הוא עושה מלכתחילה כדי im בתקווה שמישהו יכול לעזור לי.

בעיה: המחשב אומר את הדברים הבאים: NTLDR חסר הקש CTRL + ALT + DEL כדי להפעיל מחדש.

פוטנציאל למצוא פתרון של Toshiba פורום העזרה:
http://forums.computers.toshiba-euro...threadID=24292

הכונן הקשיח היה "נעול" למרות זאת אני נשאר שם reformatted נתונים על שם מוגן, ולכן הלך על המחשב אם כי ברצף האתחול שלה, וכן עצר ליד הכונן הקשיח, ולכן את ההודעה NTLDR. היו נתונים עדיין מחפש שם ב-Windows XP.

כדי לעשות טרי להתקין, במקרה שלי להתקין את Windows 98 ולאחר מכן לשדרג ל XP, הייתי צריך לשים את הכונן הקשיח על מחשב אחר זה היה כונן תקליטונים, אתחול מ-Windows 98 דיסק אתחול, כשהגעתי אל תבקש DOS, שינוי C: ולאחר מכן הקלד LOCK /? , זה נעול על הכונן.

אחר כך הייתי קצת תועלתיות WIPEOUT התקשר כדי לנקות את הכונן, אז אני הקלדת לאתחל מחדש C: אז התחלתי להתקין את Win98, אך נעצר מיד לאחר התקנת התוכנה מועתקים הקבצים של הכונן. אז אני מוסרת את הכונן הקשיח ותשים אותו בחזרה את הלוויין (לא הייתי צריך לעשות את זה ככה אם A-15 היה דיסקט!) ולהתקין המשיך, וכל זה בסדר.

לסיכום:
  • ביום השני של PC עם מערכת FDD:
  • צור Win98 Bootdisk, Wipeout להוריד ולהעתיק את unziped wipeout.exe על bootdisk
    2. התקן את Toshi HDD כ-C: /
    3. אתחול עם Win98 Bootdisk
    4. לשחרר את HDD עם LOCK C:
    5. הפעלה WIPEOUT C:
    6. הפעלה מחדש או תקליטור אתחול עם Win98
    7. הפעל את תוכנית ההתקנה של עד כל הקבצים מועתקים או לכבות את המחשב. זה צריך להיות בחלק הראשון של תוכנית ההתקנה, הפעל מחדש הודעה.
    8. התקן מחדש את HDD בבית Toshi ולהמשיך את ההתקנה.
הבעיה שלי עם פתרון זה:

1) טושיבה Tecra S1 שלי אין כונן תקליטונים ... אני יכול להשתמש במקל USB?
2) יש לי Win98 התאוששות תקליטונים אבל אני לא יודע אם יש לו את "תוכנית Wipeout" ואם זה לא אני לא יודע איפה אני יכול להוריד אחד
3) מה HDD ו FDD ו איפה אני יכול למצוא תקליטור Win98?

http://www.daniweb.com/forums/thread40332.html

עזרה plzzzzzz! אני באמת לא רוצה לקנות מחשב נייד אחר, כפי שאני כבר gotten המצורפת זה אחד
Old 23 אפריל 2008, 22:45
קבוצת תורמים

http://www.computer-juice.com/forums...boot-up-16558/

לרחף באמצעות פתיל זה יכול לענות על מספר שאלות.
Old 12 מרס 2009, 05:26
קבוצת מגורש

פשוט העתק NTLDR מכל מחשב אחר שיש לך או לחברים שלך המערכת ולאחר מכן להדביק אותו על כונן מערכת השורשים באמצעות הפקודה, אם הפקודה U יודע, אבל אל דאגה המחשב באופן אוטומטי להנחות אותך.
Old 14 מרס 2009, 17:36
חבר קבוצת

בצע fdisk.exe והתקנה מחדש של Windows
Old 15 מרס 2009, 02:40
קבוצת תורמים

האם אף אחד לא לבדוק תאריכי לכתוב או אפילו לכתוב נחשב עבור בעלי חשיבות? פתיל זה הוא כמעט בן ואת op פורסם רק פעם 1 פתיל, והוא לא היה כאן מאז אותו יום הוא הצטרף, בשנה שעברה ... קדימה אנשים להתחיל לבדוק תאריכים ...
Old 18 מרץ 2009, 01:08
קבוצת מגורש

אתה יכול לעבור דרך מאמר זה http://support.microsoft.com/kb/320397
Old 18 מרס 2009, 07:37
קבוצת תורמים

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.