mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

NTLDR trūksta paspauskite CTRL + ALT + DEL

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 23, 2008, 20:17
Naujas Narys

Default NTLDR trūksta paspauskite CTRL + ALT + DEL

Aš tikriausiai ne techniką kaip ir dauguma žmonių čia. Aš davė mano laptopo su "diagnozuoti" ne mano vietos geek squad ir buvo labai nusivylę. Jie negalėjo sutaisyti mano Toshiba Tecra S1. Geek man pasakė, kad man reikia naujo hardrive tačiau jiems įdomu, jei vaikinas žinojo, ką jis daro, visų pirma todėl jiems tikiuosi kas nors gali man padėti.

Problema: kompiuterio sako taip: "NTLDR is missing Press CTRL + ALT + DEL to restart.

Potencialus sprendimas rastas Toshiba Pagalba Forumas:
http://forums.computers.toshiba-euro...threadID=24292

Kietasis diskas buvo "uždaryta", todėl, nors aš pertvarkė liko duomenys yra apsaugoti, ir taip išėjo nors kompiuteris jo krovimosi tvarką, ir sustojo prie kietojo disko, taigi NTLDR message. Nebuvo duomenys vis dar ten ieškote "Windows XP".

PK siekiant padaryti šviežiai įdiegti, mano atveju įdiegti "Windows 98" ir tada pereiti prie XP, man teko įdėti kietąjį diską į kitą kompiuterį kad turėjo diskelį, paleiskite Windows 98 įkrovos disko, kai aš su DOS, keisti į C:, tada įveskite LOCK /? Tai atblokuoti įrenginį.

Tada aš mažai naudos vadinamas Wipeout išvalyti diską, tada aš įvedėte suformatuoti C:, tada pradėjo diegti Win98, tačiau sustojo iš karto po diegimo programa kopijuoti failus į diską. Tada aš išimti kietąjį diską ir grąžinti jį į palydovą "(Aš nenoriu turėti tai padaryti tokiu būdu, jeigu 15 buvo diskelį!) Ir įdiegti toliau, ir viskas yra gerai.

Apibendrinant:
  • Dėl antrojo kompiuterio sistema FDD:
  • Sukurti Win98 Bootdisk, atsisiųsti sunaikinimą ir kopijuoti unziped wipeout.exe dėl BOOTDISK
    2. Įdiekite Toshi HDD kaip D: /
    3. Boot-up su Win98 Bootdisk
    4. Atrakinti HDD su spyna C:
    5. Pradėti Wipeout C:
    6. Paleiskite ir paleisti su Win98 CD
    7. Pradėti iki Visi failai Installer kopijuojami ir išjungti kompiuterį. Tai turėtų būti pirmasis setup-restart-pranešimas.
    8. Iš naujo įdiekite HDD ne Toshi ir tęsti diegimą.
Mano problema su šiuo sprendimas:

1) Mano Toshiba Tecra S1 neturi jokių diskelių ... galiu naudoti USB?
2) Aš Win98 atkūrimo diskelį, bet nežinau, jei ji "Wipeout programa" ir jei jis nėra nežinau, kur galiu atsisiųsti vieną
3) Kas yra HDD ir FDD ir kur galiu rasti Win98 CD?

http://www.daniweb.com/forums/thread40332.html

Pagalba plzzzzzz! Aš tikrai nenoriu pirkti kitą nešiojamas kaip I've gotten pridedamas prie šio
Old Balandis 23, 2008, 22:45
Donorų grupės

http://www.computer-juice.com/forums...boot-up-16558/

Peržvelgti šioje temoje jis gali atsakyti į keletą klausimų.
Old Kovas 12, 2009, 05:26
Banned Group

Tiesiog nukopijuokite NTLDR iš kito kompiuterio jūs arba jūsų draugų sistema, o tada įklijuokite jį į sistemas, jame diske naudodami komandą, jei ir žino komandą, bet nesijaudinkite, kompiuteris automatiškai pamokys.
Old Kovas 14, 2009, 17:36
Narys

Atlikti Fdisk.exe ir iš naujo įdiegti Windows
Old Kovas 15, 2009, 02:40
Donorų grupės

Ar ne kas nors patikrinti po datos arba net po skaičiaus For that matter? šioje temoje beveik metų ir tik op kada Posted 1 gija, ir jis nebuvo ant čia nuo dienos, kai jis prisijungė pernai ... Nagi žmonės pradeda tikrinti datas ...
Old Kovas 18, 2009, 01:08
Banned Group

Jūs galite eiti per šį straipsnį http://support.microsoft.com/kb/320397
Old Kovas 18, 2009, 07:37
Donorų grupės

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
"Įvyko disko skaitymo klaida Paspauskite CTRL + ALT + DEL" - "Windows" ne Atsisiuntimas pinkytwoscoops Windows "operacinės sistemos 8 5 birželis 2009 13:45
NTLDR trūksta pranešimą paleidus julez Windows "operacinės sistemos 3 6 gegužė 2008 04:30
Trūksta NTLDR, bus ne boot up?! Jack06 Windows "operacinės sistemos 7 Balandis 20, 2008 11:28
NTLDR is missing! pernellwhittaker Windows "operacinės sistemos 3 26 rugsėjis 2007 09:42
NTLDR trūksta-help xenovia General Hardware Chat 3 13 rugsėjis 2007 10:06
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.