Aš tikriausiai ne techniką kaip ir dauguma žmonių čia. Aš davė mano laptopo su "diagnozuoti" ne mano vietos geek squad ir buvo labai nusivylę. Jie negalėjo sutaisyti mano Toshiba Tecra S1. Geek man pasakė, kad man reikia naujo hardrive tačiau jiems įdomu, jei vaikinas žinojo, ką jis daro, visų pirma todėl jiems tikiuosi kas nors gali man padėti.
Problema: kompiuterio sako taip: "NTLDR is missing Press CTRL + ALT + DEL to restart.
Potencialus sprendimas rastas Toshiba Pagalba Forumas:
http://forums.computers.toshiba-euro...threadID=24292
Kietasis diskas buvo "uždaryta", todėl, nors aš pertvarkė liko duomenys yra apsaugoti, ir taip išėjo nors kompiuteris jo krovimosi tvarką, ir sustojo prie kietojo disko, taigi NTLDR message. Nebuvo duomenys vis dar ten ieškote "Windows XP".
PK siekiant padaryti šviežiai įdiegti, mano atveju įdiegti "Windows 98" ir tada pereiti prie XP, man teko įdėti kietąjį diską
į kitą kompiuterį kad turėjo diskelį, paleiskite Windows 98 įkrovos disko, kai aš su DOS, keisti į C:, tada įveskite LOCK /? Tai atblokuoti įrenginį.
Tada aš mažai naudos vadinamas Wipeout išvalyti diską, tada aš įvedėte suformatuoti C:, tada pradėjo diegti Win98, tačiau sustojo iš karto po diegimo programa kopijuoti failus į diską. Tada aš išimti kietąjį diską ir grąžinti jį į palydovą "(Aš nenoriu turėti tai padaryti tokiu būdu, jeigu 15 buvo diskelį!) Ir įdiegti toliau, ir viskas yra gerai.
Apibendrinant:
- Dėl antrojo kompiuterio sistema FDD:
- Sukurti Win98 Bootdisk, atsisiųsti sunaikinimą ir kopijuoti unziped wipeout.exe dėl BOOTDISK
2. Įdiekite Toshi HDD kaip D: /
3. Boot-up su Win98 Bootdisk
4. Atrakinti HDD su spyna C:
5. Pradėti Wipeout C:
6. Paleiskite ir paleisti su Win98 CD
7. Pradėti iki Visi failai Installer kopijuojami ir išjungti kompiuterį. Tai turėtų būti pirmasis setup-restart-pranešimas.
8. Iš naujo įdiekite HDD ne Toshi ir tęsti diegimą.
Mano problema su šiuo sprendimas:
1) Mano Toshiba Tecra S1 neturi jokių diskelių ... galiu naudoti USB?
2) Aš Win98 atkūrimo diskelį, bet nežinau, jei ji "Wipeout programa" ir jei jis nėra nežinau, kur galiu atsisiųsti vieną
3) Kas yra HDD ir FDD ir kur galiu rasti Win98 CD?
http://www.daniweb.com/forums/thread40332.html
Pagalba plzzzzzz! Aš tikrai nenoriu pirkti kitą nešiojamas kaip I've gotten pridedamas prie šio