menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

NTLDR chýba stlačte kombináciu klávesov CTRL + ALT + DEL to restart

Reply

Thread Tools
Old 23. apríla 2008, 20:17
Nový člen skupiny

Default NTLDR chýba stlačte kombináciu klávesov CTRL + ALT + DEL to restart

Som asi nie je Techie ako väčšina ľudí tu. Dal som v mojom notebooku pre "diagnostiku" na môj miestnej geek družstvá a bol veľmi sklamaný. Nemohli opraviť môj Toshiba Tecra S1. Geek mi povedal, že som potreboval nový hardrive ale im premýšľal, či ten chlap vie, čo robí v prvom rade, aby im dúfal, že niekto mi môže pomoct.

Problém: počítač hovorí toto: NTLDR chýba stlačte kombináciu klávesov CTRL + ALT + DEL to restart.

Potenciálne riešenie nájsť v Toshiba pomoci forum:
http://forums.computers.toshiba-euro...threadID=24292

Pevný disk bol "Strážené", takže aj keď som tam zostal preformátovania údaje o chránených tam, a tak počítač, keď šla jeho zavádzaciu sekvenciu, a zastavil sa na pevný disk, teda NTLDR správy. Došlo dáta stále tam hľadajú pre Windows XP.

SO, aby sa do novej inštalácie, v mojom prípade inštalácie systému Windows 98 a potom prejsť na vyššiu verziu XP, musel som dať pevný disk v inom počítači , Ktorý mal disketovú mechaniku, boot z Windows 98 boot disk, keď som dostal do DOS riadku zmeniť na C:, zadajte do LOCK /? Tento unlocked mechaniky.

Potom som použil trochu utilita s názvom zničiť bez stopy vymazať mechaniky, potom si napísali přeformátujete C:, potom sa začali inštalovať Win98, ale zastavili hneď po inštalácii programu skopírujú súbory na disku. Potom som odstránený z pevného disku a vložte ho späť do Statelitní (nechcem mať urobiť to týmto spôsobom, ak je A-15 mal disketu!) A inštalácii pokračovať, a všetko je v poriadku.

Zhrnutie:
  • Na druhom PC-systému s FDD:
  • Vytvoriť win98 BOOTDISK, zničiť bez stopy sťahovať a kopírovať unziped wipeout.exe na BOOTDISK
    2. Nainštalujte TOSH HDD ako C: /
    3. Naběhnout s win98 BOOTDISK
    4. Odomknúť HDD s LOCK C:
    5. Beh zničiť bez stopy C:
    6. Restart a boot CD s win98
    7. Spustite inštalačný Do všetky súbory sú skopírované a vypnutie PC. Malo by byť na prvom-Setup Restart-správ.
    8. Preinštalujte HDD na TOSH a pokračovať v inštalácii.
Môj problém s týmto riešením:

1) Moja Toshiba Tecra S1 nemá disketovú mechaniku ... môžem použiť USB?
2) Mám win98 využitie disketu VUT Neviem, ak má "Wipeout program", a ak nie neviem, kde môžem stiahnuť
3) čo je HDD a FDD, a kde nájdem win98 CD?

http://www.daniweb.com/forums/thread40332.html

pomozte plzzzzzz! Ja naozaj nechcem, aby si kúpiť iný notebook, ako som sa dostal pripojený k tomuto
Old 23. apríla 2008, 22:45
Darcu Skupina

http://www.computer-juice.com/forums...boot-up-16558/

Prelistovať toto vlákno by mohol odpovedať na niekoľko otázok.
Old 12 marca 2009, 05:26
Banned Skupina

Jednoducho skopírujte NTLDR z akéhokoľvek iného počítača, alebo ste od svojich priateľov systému a vložte ho do systémov root disk pomocou príkazu, a pokiaľ viem velenia, ale nebojte sa počítač automaticky poučia vás.
Old 14 marca 2009, 17:36
Člen Skupina

Vykoná Fdisk.exe a přeinstalovat okna
Old 15 marca 2009, 02:40
Darcu Skupina

Nemá niekto skontrolovať po termínoch alebo dokonca post počíta pre túto záležitosť? toto vlákno je skoro rok starý a len niekedy op posta 1 vlákno, a on nebol na tu od toho dňa sa stal minulý rok ... no tak ľudí začať kontrolovať dáta ...
Old 18. marca 2009, 01:08
Banned Skupina

Môžete si projít tento článok http://support.microsoft.com/kb/320397
Old 18 marca 2009, 07:37
Darcu Skupina

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
"A disk read error došlo Stlačte Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows nie je zavádzaním pinkytwoscoops Operačné systémy Windows 8 5. jún 2009 13:45
NTLDR chýba správa o spustenie julez Operačné systémy Windows 3 6. mája 2008 04:30
NTLDR chýba, nebude naběhnout? Jack06 Operačné systémy Windows 7 20 apríla 2008 11:28
NTLDR chýba! pernellwhittaker Operačné systémy Windows 3 26. September 2007 09:42
NTLDR chýbajúce-help xenovia Všeobecné Hardware Chat 3 13. September 2007 10:06
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.