мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

НТЛДР миссинг притисните ЦТРЛ + АЛТ + ДЕЛ да бисте поново

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23 тра 2008, 20:17
Нови члан групе

Default НТЛДР миссинг притисните ЦТРЛ + АЛТ + ДЕЛ да бисте поново

Ја вероватно не тецхие као и већина људи овде. ЈА је дао мој лаптоп на "дијагностицирање" на мој локални Геек вод и био је јако разочаран. Они нису могли поправити моје Тосхиба Тецра С1. Тхе Геек ми је рекао да је потребно ново хардриве али им питате ако је момак је знао шта је радио на првом месту па им надајући неко може помоћ мене.

Проблем: компјутер каже следеће: НТЛДР недостаје притисните ЦТРЛ + АЛТ + ДЕЛ да бисте поново.

Потенцијални решење пронађено у Тосхиба помоћ Форум:
хттп://форумс.цомпутерс.тосхиба-еуро...тхреадИД=24292

Тврди диск је "закључан", па чак и да сам тамо остао реформаттед података о заштићеним постоји, и тако се рачунар ипак оде својим боот секвенци и зауставио на хард диск, овдашњи НТЛДР порука. Постојала је још увек на постоје подаци у потрази за Уиндоус КСП.

СО, како би се направити чисту инсталацију, у мом слуцају да инсталирате Уиндоус 98, а затим надоградњу на КСП сам морао ставити на хард диск на другом рачунару која је имала флоппы диск, чизма фром Уиндоус 98 боот дискету, кад сам у ДОС промпт, промене на Ц:, а затим укуцајте САМО /? , Овај Откључан погон.

Тада сам се мало Утилиты назван УИПЕОУТ за брисање возити, онда сам куцаног реформатизовати Ц:, а затим се почео инсталирати Уин98, али престали одмах након инсталације програма копирате датотеке на диску. Тада сам премештање хард диск и ставио га назад у сателит (не бих се да су то урадили на тај начин ако је А-15 је имао флоппы!) И инсталирате наставак, и све је у реду.

У резимеу:
  • На другом ПЦ-систем са ФДД:
  • Направи уин98 Боотдиск, доунлоад Уипеоут и копирајте унзипед уипеоут.ексе на боотдиск
    2. Инсталација Тосхи ХДД као Ц: /
    3. Боот са уин98 Боотдиск
    4. Откљ ХДД са ЛОЦК Ц:
    5. Покрени УИПЕОУТ Ц:
    6. Поново и уин98 боот са ЦД-а
    7. Покрените Сетуп док се све датотеке копирају и затворити доле рачунар. То би требало да буде на првом Сетуп-Поново поруке.
    8. Поновна инсталација ХДД на Тосхи и наставак инсталације.
Мој проблем са овим решење:

1) Мој Тосхиба Тецра С1 нема флоппы дриве ... могу користити УСБ стицк?
2) Имам уин98 опоравак флоппы, али не знам ако га има "Уипеоут програм", а ако се то не деси, не знам где се могу скинути један
3) што је и ХДД ФДД и где могу наћи уин98 ЦД?

хттп://ууу.даниуеб.цом/форумс/тхреад40332.хтмл

помоћ плзззззз! ЈА стварно донт 'оскудица за морати купити још један лаптоп јер сам стечен у прилогу ове
Old 23 тра 2008, 22:45
Донаторска Група

хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...боот-уп-16558/

Клизити кроз овај тхреад се може одговорити на неколико питања.
Old 12. март 2009, 05:26
Аустин Гроуп

Једноставно копирајте НТЛДР са било којег рачунара имате или од пријатеља систем, а затим налепите га у погон система роот користећи команду, ако у знати наредбу, али не брините рачунар аутоматски ће вас поучити.
Old 14. март 2009, 17:36
Мембер Гроуп

Обави Фдиск.ексе и наново Уиндоуси
Old 15. март 2009, 02:40
Донаторска Група

Нема никога пост проверити датуме или чак пост тачкама за ту ствар? овај тхреад је скоро годину дана стара и оп само икада постед 1 тхреад, а он није био на ту од дана када се придружио, прошле године ... хајде људи почети проверавати датуме ...
Old 18. март 2009, 01:08
Аустин Гроуп

Можете проћи кроз овај чланак хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/320397
Old 18. март 2009, 07:37
Донаторска Група

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
"Читање диска грешка Притисните Цтрл + Алт + Дел то Рестарт" - Уиндоус не боотинг пинкытуосцоопс Уиндоус Оператинг Сыстемс 8 5. јуна 2009 13:45
НТЛДР миссинг поруку о покретању јулез Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 6 мај 2008 04:30
НТЛДР Миссинг, неће чизма сеттле?! Јацк06 Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 20 април 2008 11:28
НТЛДР недостаје! пернеллухиттакер Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 26. сеп 2007 09:42
НТЛДР миссинг-хелп ксеновиа Генерал Хардуаре Цхат 3 13. сеп 2007 10:06
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц