az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

NTLDR eksik CTRL + ALT + DEL yeniden başlatmanız

Reply

Konu Araçları
Old 23 Nisan 2008, 20:17
Yeni Üye Grubu

Ben belki bir techie çoğu kişi gibi. Ben, "teşhis" için yerel turk takımı ve benim dizüstü verdi çok hayal kırıklığı oldu. Benim Toshiba Tecra S1 düzeltmek couldn't. Bu inek yeni bir hardrive ama Sohbet merak eğer adam o ilk yerde ne yaptığını biliyordu gerekli söyledi Sohbet biri bana yardımcı olabilir umuyor.

Sorun: bilgisayar şu: NTLDR CTRL tuşuna basın eksik olduğunu söylüyor + ALT + DEL yeniden başlatın.

Olası çözüm Toshiba yardım forumu bulundu:
http://forums.computers.toshiba-euro...threadID=24292

Sabit disk "" Bunu rağmen orada veri kaldı biçimlendirildikten Kilitli olduğunu var, ve bu yüzden de kendi önyükleme sırası ve sabit sürücüsü, dolayısıyla NTLDR mesaj durdu bilgisayar gitti korunmaktadır. Orada hala veri Windows XP için arıyordum.

SO için yeni bir yükledikten durumda ve sonra XP'ye yükseltme Windows 98 yüklemek için, ben sabit disk koymak zorunda kaldı başka bir bilgisayara Bir disket sürücü, 98 önyükleme disketi, ben bir DOS için C değiştirmek yazın: var, sonra LOCK yazın Windows önyükleme vardı /? Bu sürücü kilitlenmiş.

Sonra küçük bir yardımcı programı kullanılan WIPEOUT sürücü temizleyin, sonra yeniden biçimlendirmek C yazmış adı: Win98 sonra yüklemeye başladı ama durdu sağa sürücüye kopyalanır dosyaları programı yüklendikten sonra. Daha sonra sabit sürücü kaldırılır ve Uydu tekrar koymak Eğer A-15 vardı (Ben bu şekilde yaptım olmaz bir disket!) Ve kurun devamı ve tüm iyi.

Özet olarak:
  • TGD ile ikinci bir bilgisayarda sistemi:
  • Bir win98 Bootdisk indirin Wipeout ve açılış üzerindeki unziped wipeout.exe kopyasını oluşturun
    2. C olarak Toshi HDD'ye yükleyin: /
    3. Önyükleme bir win98 Bootdisk ile
    4. LOCK C HDD kilidini açmak için:
    5. Çalıştır'ı WIPEOUT C:
    6. Yeniden başlatın ve önyükleme win98 CD
    7. Çalıştır'ı Setup tüm dosyaları kadar kopyalanır ve bilgisayar kapatın. Bu ilk Kur at-yeniden-Mesaj gerekir.
    8. Yeniden bir Toshi at HDD ve Yükleme devam ediyor.
Bu çözüm Benimsenmiş:

1) My Toshiba Tecra S1 hiçbir disket sürücü var ... Ben bir USB çubuk kullanabilirsiniz?
2) Ben bir eğer bu "programı Wipeout" ve eğer Bilmiyorum değildir nerede bir indirebilirsiniz var bilmiyorum ama win98 kurtarma disket
3) ne HDD ve FDD ve nerede Win98 CD bulabilirim?

http://www.daniweb.com/forums/thread40332.html

yardım plzzzzzz! Gerçekten başka bir dizüstü bilgisayar gibi bir bağlı kazanılmış sonra satın almak don't want to have
Old 23 Nisan 2008, 22:45
Bağış Grubu

http://www.computer-juice.com/forums...boot-up-16558/

Birkaç soruya cevap olabilir bu iplik ile sektirmek.
Old Mart 2009, 05:26 12.
Yasak Grubu

Sadece kopyalamak NTLDR Eğer U komutu bilmeniz diğer Bilgisayar size veya arkadaşınıza sisteminden sonra sistemlerinde bu yapıştır komutunu kullanarak, ancak sürücünün kök otomatik talimat olacak bilgisayar endişelenmeyin.
Old Mart 2009, 17:36 14
Üye Grubu

Gerçekleştirin Fdisk.exe ve yeniden pencereler
Old Mart 2009, 02:40 15
Bağış Grubu

Değil herkes kontrol sonrası tarihler ya da konuyla ilgili olarak sayılır sonrası mı? Bu iplik neredeyse yaşında ve op sadece her 1 iplik gönderilen, ve o burada o katılan günden beri, geçen yıl henüz ... insanlar hadi tarihleri kontrol başlar ...
Old Mar 2009, 01:08 18.
Yasak Grubu

Bu makale ile gidebilirsiniz http://support.microsoft.com/kb/320397
Old Mart 2009, 07:37 18
Bağış Grubu

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından