менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

NTLDR відсутній Натисніть CTRL + ALT + DEL, щоб перезавантажити

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 квітня 2008, 20:17
Нові члени групи

Default NTLDR відсутній Натисніть CTRL + ALT + DEL, щоб перезавантажити

Напевно, я не технарь, як і більшість людей тут. Я дав в ноутбуку для "діагностики" на моїй місцевої Geek Squad і була дуже розчарована. Вони не можуть виправити моє Toshiba Tecra S1. Грайте і сказав, що мені потрібно нове Hardrive, але їм цікаво, якщо хлопець знав, що він робить в першу чергу, сподіваючись у такий їм хтось може мені допомогти.

Проблема: Комп'ютер говорить наступне: "NTLDR відсутній Натисніть CTRL + ALT + DEL, щоб перезавантажити.

Потенційний рішення, знайдене в форумі допоможе Toshiba:
http://forums.computers.toshiba-euro...threadID=24292

Жорсткий диск був "Locked", то хоч я і переформатувати залишилися там дані були захищені, і тому комп'ютер пішов хоча його послідовність завантаження, і зупинилися на жорсткому диску, тому NTLDR повідомленні. Був дані все ще там шукаєте Windows XP.

Тому, щоб виконати нову установку, в моєму випадку встановіть Windows 98, а потім оновлення до XP, мені довелося поставити жорсткий диск на іншому комп'ютері яка дискету, завантажитися з завантажувального диска Windows 98, коли я отримав в DOS, зміна в C:, то введіть LOCK /? , Це розблокувати диск.

Тоді я використовував мало WIPEOUT утиліта для очищення дисків, то я ввів переформатувати C:, потім почали установку Win98, але зупинився відразу після установки програми скопіював файли на диск. Тоді я вилучив жорсткий диск і поклав його назад в "Спутник" (мені не довелося б зробили це таким чином, якщо А-15 була дискета!) І установка триває, і все прекрасно.

У результаті:
  • На другому ПК-система з FDD:
  • Створення win98 Bootdisk, завантажувати, копіювати Wipeout розпакований wipeout.exe на завантажувальний диск
    2. Встановити Тоші жорсткий диск як С: /
    3. Завантажитися з win98 Bootdisk
    4. Відкрий на жорсткий диск з LOCK C:
    5. Запуск WIPEOUT C:
    6. Перезавантаження і завантажити з Win98 CD
    7. Запустіть програму установки, поки всі файли будуть скопійовані і вимкніть комп'ютер. Вона повинна бути в першу Setup-Перезавантаження-повідомлення.
    8. Встановіть жорсткий диск на Тоші і продовжити установку.
Моя проблема з цим рішенням:

1) Мої Toshiba Tecra S1 немає дисковода ... Чи можу я використовувати USB Stick?
2) У мене є win98 відновлення дискети, але я не знаю, якщо воно має "Wipeout програма", і якщо це не я не знаю, де я можу завантажити одну
3) Що HDD FDD і де і я можу найти Win98 CD?

http://www.daniweb.com/forums/thread40332.html

Допомога plzzzzzz! Я справді не хочете, щоб купувати ще один ноутбук, як я отримав додається до цього
Old 23 квітня 2008, 22:45
Донор групи

http://www.computer-juice.com/forums...boot-up-16558/

Побіжно цієї теми він може відповісти на кілька запитань.
Old 12 2009 березень, 05:26
Забороненої угруповання

Просто скопіюйте NTLDR від будь-якого іншого комп'ютера, у вас чи ваших друзів системі, а потім вставте його в кореневою системою диску за допомогою команди, якщо і знає команди, але не хвилюйтеся, комп'ютер буде автоматично інструктаж.
Old 14 березня 2009, 17:36
Член групи

Fdisk.exe виконувати і перевстановити Windows
Old 15 2009 березень, 02:40
Донор групи

Чи не перевірити будь-який пост дат або навіть розміщувати розраховує на те пішло? цій темі майже рік, і тільки коли-небудь оп Написав 1 потоком, і він не був тут з того дня він вступив в минулому році ... Давай людям почати перевірку дат ...
Old 18 2009 березень, 01:08
Забороненої угруповання

Ви можете пройти цю статтю http://support.microsoft.com/kb/320397
Old 18 2009 березень, 07:37
Донор групи

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
"Помилка читання диска відбулися натисніть Ctrl + Alt + Del, щоб Перезавантаження" - не завантаженні Windows pinkytwoscoops Операційні системи Windows 8 5 червня 2009 13:45
NTLDR немає повідомлення про запуск Julez Операційні системи Windows 3 6 травня 2008 04:30
NTLDR відсутній, буде неможливо завантажитися!? Jack06 Операційні системи Windows 7 20 квітня 2008 11:28
NTLDR Is Missing!! pernellwhittaker Операційні системи Windows 3 26 вересня 2007 09:42
NTLDR відсутній-Help xenovia Генеральний обладнання чат 3 13 вересня 2007 10:06
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.