Напевно, я не технарь, як і більшість людей тут. Я дав в ноутбуку для "діагностики" на моїй місцевої Geek Squad і була дуже розчарована. Вони не можуть виправити моє Toshiba Tecra S1. Грайте і сказав, що мені потрібно нове Hardrive, але їм цікаво, якщо хлопець знав, що він робить в першу чергу, сподіваючись у такий їм хтось може мені допомогти.
Проблема: Комп'ютер говорить наступне: "NTLDR відсутній Натисніть CTRL + ALT + DEL, щоб перезавантажити.
Потенційний рішення, знайдене в форумі допоможе Toshiba:
http://forums.computers.toshiba-euro...threadID=24292
Жорсткий диск був "Locked", то хоч я і переформатувати залишилися там дані були захищені, і тому комп'ютер пішов хоча його послідовність завантаження, і зупинилися на жорсткому диску, тому NTLDR повідомленні. Був дані все ще там шукаєте Windows XP.
Тому, щоб виконати нову установку, в моєму випадку встановіть Windows 98, а потім оновлення до XP, мені довелося поставити жорсткий диск
на іншому комп'ютері яка дискету, завантажитися з завантажувального диска Windows 98, коли я отримав в DOS, зміна в C:, то введіть LOCK /? , Це розблокувати диск.
Тоді я використовував мало WIPEOUT утиліта для очищення дисків, то я ввів переформатувати C:, потім почали установку Win98, але зупинився відразу після установки програми скопіював файли на диск. Тоді я вилучив жорсткий диск і поклав його назад в "Спутник" (мені не довелося б зробили це таким чином, якщо А-15 була дискета!) І установка триває, і все прекрасно.
У результаті:
- На другому ПК-система з FDD:
- Створення win98 Bootdisk, завантажувати, копіювати Wipeout розпакований wipeout.exe на завантажувальний диск
2. Встановити Тоші жорсткий диск як С: /
3. Завантажитися з win98 Bootdisk
4. Відкрий на жорсткий диск з LOCK C:
5. Запуск WIPEOUT C:
6. Перезавантаження і завантажити з Win98 CD
7. Запустіть програму установки, поки всі файли будуть скопійовані і вимкніть комп'ютер. Вона повинна бути в першу Setup-Перезавантаження-повідомлення.
8. Встановіть жорсткий диск на Тоші і продовжити установку.
Моя проблема з цим рішенням:
1) Мої Toshiba Tecra S1 немає дисковода ... Чи можу я використовувати USB Stick?
2) У мене є win98 відновлення дискети, але я не знаю, якщо воно має "Wipeout програма", і якщо це не я не знаю, де я можу завантажити одну
3) Що HDD FDD і де і я можу найти Win98 CD?
http://www.daniweb.com/forums/thread40332.html
Допомога plzzzzzz! Я справді не хочете, щоб купувати ще один ноутбук, як я отримав додається до цього