![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета Сега се опитват по този съобщение към обувка горе компютъра ми, аз се опитах да зарежда с Windows XP диск, аз също се опита да диск обувка с bcupdate2 (бях казал, че това ще го поправим). Имам изчерпване на идеите и отчаяно се надявам някой може да хвърли малко повече светлина върху него. За съжаление аз не знам какво би могло да е предизвикал, но със сигурност ще направя сканиране за вируси, Adware сканиране, почистване и дефрагментиране, когато съм в състояние да зареди отново. Благодаря за всяка помощ някой може да ми даде! Наздравици жак |
|
| |||
| |||
| е да извършите каквито и хардуерни промени до 3 дни преди да се е случило? опитайте отново за сядане на кабелите, имате ли подкрепени вашите данни? и какво се случва, когато използвате диска за зареждане, не просто се върнете към NTLDR липсва страница и ще трябва да се промени "обувка ред" в системите си BIOS първо да изберете флопи / CD Drive (понякога наричан "Removable Media Drive" ), ако още не са направили грешки се случи: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може ли да има малко повече информация? Това ли са ATA или SATA дискове, RAID или не, дали машината има увиснал карам / CDROM / DVD? Ако споменете на дънната платка можем да се има предвид, странни шофьори диск може да се използва. Имаше няколко дяла, че сте наясно, можеш ли да прецените дали системния диск е близо до пълна?
| |||
| |||
| В малко за дискети е, че флопи устройството би трябвало да бъде празен. Бих проверка на CDROM / DVD е прекалено празен и че не сте ли с памет във всеки USB или специална карта с памет слот. |
|
| |||
| |||
| Просто намери това: http://www.tinyempire.com/notes/ntld...ee_this_screen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Стартиране на XP CD и направете ремонт втората опция, всички данни ще останат непокътнати.
| |||
| |||
| Здравейте момчета Аз трябва да има промени по някакъв начин за зареждане приоритет, тъй като твърд диск е първоначален обувка план глупаво мен! Сега съм в състояние да се свържа с конзолата за възстановяване (Дейвид не можех да видя 2-ри вариант ремонт?) И започва да тече от команди FIXBOOT, отговорете с "Да CD \ ATTRIB-H NTLDR ATTRIB-S NTLDR ATTRIB-R NTLDR ATTRIB-H NTDETECT.COM ATTRIB-S NTDETEC.COM ATTRIB-R NTDETECT.COM КОПИЕ X: \ I386 \ NTLDR C: \ КОПИЕ X: \ I386 \ NTDETECT.COM C: \ от този линк http://www.5starsupport.com/faq/booting.htm # 7/9 всичко беше добре, докато аз ще трябва да ATTRIB-H NTLDR тогава тя се върна със системата не може да намери срам или директория уточнени. Една приятелка предложи FIXMBR, но не помагат един от двамата. Ако не беше за това, че имам 265GB на данни и мултимедийни на моя компютър ще направя ново инсталиране, но би искал да напусне, че като последна инстанция! Забравих да отговори на въпросите ви, момчета, аз не разполагат в момента с увиснал карам инсталира, така че да е изключил от BIOS И двете DVD писател и hardrive са SATA Дъното Аз използвам е ASUS P5E |
|
| |||
| |||
| Аз вярвам, че ти може да извлича данни от вашия HD? не е 100% сигурен, така че как да се намери някой, който може да ви помогне за това, че след пресен настанявам. |