![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Kluci I dnes si tuto zprávu o pokusu o boot počítač, jsem se pokusil zavádením s Windows XP disk, také jsem se pokusil vytvořit boot disk s bcupdate2 (Bylo mi řečeno, že by to opravit). Musím běžet z nápadů a zoufale doufají, někdo může některé vrhají světlo na to. Bohužel nevím, co by mohlo způsobit to, ale bude určitě dělat virus scan, adware scan, defragmentujte a čistič, když jsem schopen spustit znovu. Díky za pomoc někdo může dát si mě! Na zdraví jack |
|
| |||
| |||
| jste provést jakékoliv změny hardwaru až 3 dny, než se to stalo? zkuste to znovu sezení na kabely, které jste zálohovali vaše data? a co se stane, když použijete zavádecí disk, to je jen návrat do ntldr chybějící stránky a budete muset změnit "boot pořadí" ve vašem systému BIOS nejprve vybrat Floppy / CD mechanika (někdy nazývaný "Removable Media Drive" ), pokud nejsou již chyby stalo: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Května jsme se trochu více informací? Jsou tyto ATA a SATA disky, RAID, či nikoliv, se stroji mají disketové mechaniky / CD / DVD? Pokud se zmiňujete o desce můžeme mít na mysli, podivný disk řidiči by mohlo být použití. Bylo tam několik oblastí, které jste si vědomi, můžete odhadnout, zda je váš systém pohonu byl blízko plnou?
| |||
| |||
| Bitovou o diskety je, že disketová jednotka by měla být prázdná. Já bych zkontrolovat CD / DVD je prázdný, a taky, že jste nedostal Memory Stick v každém USB nebo speciální slot paměťové karty. |
|
| |||
| |||
| Stačí, že je toto: http://www.tinyempire.com/notes/ntld...ee_this_screen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot z XP CD, a to DRUHÉM opravy možnost, všechna data zůstanou neporušené.
| |||
| |||
| Ahoj Kluci Musel jsem nějak změnilo boot prioritou, protože pevný disk byl původní spouštěcí zařízení hloupé mě! Nyní jsem schopen se dostat do konzoly pro zotavení (David jsem nemohl vidět 2. možnost opravy?) A začít na povely FIXBOOT, odpovězte Ano CD \ Attrib-H NTLDR Attrib-s NTLDR Attrib-R NTLDR Attrib-H NTDETECT.COM Attrib-s NTDETEC.COM Attrib-R NTDETECT.COM COPY X: \ I386 \ ntldr c: \ KOPÍROVÁNÍ X: \ I386 \ NTDETECT.COM C: \ z tohoto odkazu http://www.5starsupport.com/faq/booting.htm # 7-9 vše šlo dobře, dokud jsem se attrib-H NTLDR pak se vrátil s Systém nemůže nalézt fuj! nebo adresáře specifikované. A kamarád navrhl, fixmbr, ale nebylo pomoci buď. Pokud to nebylo k tomu, že jsem 265gigabajt datových a multimediálních na mém počítači bych udělat novou instalaci, ale přál by si, že opustí jako poslední možnost! Zapomněli jste na vaše otázky odpoví kluci, nemám v současné době mají disketové mechaniky instalované tak se zdravotním postižením, které z BIOSu Oba dvd spisovatel a hardrive se SATA Na desce jsem pomocí je ASUS p5E |
|
| |||
| |||
| Věřím, že můžete načítat data z HD? není 100% jistý, jak to když tak najít někoho, kdo si na vás dělá tak, že čerstvé instalaci. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chybějící NTLDR Windows 2003 | pmcg03 | Operační systémy Windows | 1 | 4. června 2009 11:50 |
| Duální Boot Now XP zvyklý Zavádecí NTLDR Chybí | trayde | Operační systémy Windows | 4 | 18. března 2009 07:07 |
| NTLDR nenalezen zpráva při napájení z | pitoyauco | Operační systémy Windows | 5 | 14. března 2009 17:38 |
| NTLDR nenalezen! | pernellwhittaker | Operační systémy Windows | 3 | 26. Září 2007 09:42 |
| NTLDR chybějící-help | xenovia | Obecné Hardware Chat | 3 | 13. Září 2007 10:06 |
| Thread Nástroje | |
| |