![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hi Guys Τώρα λάβετε αυτό το μήνυμα για την προσπάθειά της για την εκκίνηση μέχρι τον υπολογιστή μου, έχω προσπαθήσει μέχρι την εκκίνηση των Windows XP με το δίσκο, θα έχουν επίσης προσπαθήσει να δίσκου εκκίνησης με bcupdate2 (μου είπαν ότι θα το φτιάξεις). Έχω εξαντληθεί ιδεών και ελπίζουμε απεγνωσμένα κάποιον να ρίξει λίγο φως σε αυτό. Δυστυχώς δεν ξέρω τι θα μπορούσε να προκαλέσει, αλλά θα φροντίσουμε να κάνουμε έλεγχο ιών, adware scan, ανασυγκροτήσετε και cleanup όταν είμαι σε θέση να εκκινήσετε ξανά. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί κανείς να μου δώσει! Εις υγεία jack |
|
| |||
| |||
| έκανε να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές υλικού μέχρι 3 ημέρες πριν από αυτό συνέβη; Δοκιμάστε να τα καθίσματα τα καλώδια, έχετε την υποστήριξη των δεδομένων σας; και τι συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε τη δισκέτα εκκίνησης, μήπως απλά να επιστρέψετε στην σελίδα ntldr λείπει και θα πρέπει να αλλάξετε το "εκκίνησης ώστε" στο BIOS των συστημάτων σας για να επιλέξετε το πρώτο Floppy / CD Drive (ενίοτε αποκαλείται "αφαιρούμενα μέσα Drive" ) αν δεν έχει ήδη γίνει λάθη συμβεί: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορούμε να έχουμε λίγο περισσότερες πληροφορίες; Αυτά είναι ΑΤΑ ή SATA δίσκους, RAID ή δεν κάνει η μηχανή έχει οδηγό δισκέτας / CDROM / DVD; Αν αναφέρω την μητρική πλακέτα που μπορούμε να έχουμε κατά νου περίεργο οδηγούς δίσκου θα μπορούσε να είναι με τη χρήση. Υπήρξαν πολλά διαμερίσματα που σας γνωρίζει, μπορεί να εκτιμήσει το κατά πόσον το σύστημα σας δίσκο ήταν σχεδόν πλήρης;
| |||
| |||
| Το bit περίπου δισκέτες είναι ότι η μονάδα δισκέτας πρέπει να είναι κενό. Είχα ελέγξετε το CDROM / DVD είναι άδειο υπερβολικά και ότι δεν έχετε got a memory stick σε οποιοδήποτε USB ή κάρτα μνήμης ειδική υποδοχή. |
|
| |||
| |||
| Μόλις διαπιστώθηκε το εξής: http://www.tinyempire.com/notes/ntld...ee_this_screen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εκκίνησης ενός CD XP και κάνει την δεύτερη επιλογή επισκευής, όλα τα δεδομένα θα παραμείνουν ανέπαφα.
| |||
| |||
| Hi Guys Θα πρέπει να έχει αλλάξει κατά κάποιο τρόπο την εκκίνηση προτεραιότητα επειδή η σκληρούς δίσκους, ήταν η αρχική συσκευή εκκίνησης ανόητη μου! Τώρα είμαι σε θέση να το ξεπεράσουμε με την κονσόλα (David δεν θα μπορούσα να δω ένα 2η επισκευή επιλογή;) και να αρχίσει για τις εντολές Fixboot, απάντηση Ναι CD \ Attrib-H NTLDR Attrib-s NTLDR Attrib-R NTLDR Attrib-H NTDETECT.COM Attrib-s NTDETEC.COM Attrib-R NTDETECT.COM COPY X: \ I386 \ NTLDR C: \ COPY X: \ I386 \ NTDETECT.COM C: \ από αυτό το δεσμό http://www.5starsupport.com/faq/booting.htm # 7-9 ήταν όλα πάνε καλά, μέχρι να έχω attrib-H NTLDR τότε ήρθε πίσω με το σύστημα δεν μπορεί να βρει τον κατάλογο που καθορίζεται ή fie. Ένας φίλος πρότεινε Fixmbr αλλά δεν βοήθησε ούτε. Αν δεν ήταν για το γεγονός ότι έχω 265GB των δεδομένων και των πολυμέσων στον υπολογιστή μου θα ήθελα να κάνω μια νέα εγκατάσταση, αλλά θα ήθελα να αφήσω αυτό ως έσχατη λύση! Ξέχασα να απαντήσω στις ερωτήσεις σας, παιδιά, δεν έχουν προς το παρόν οδηγό δισκέτας εγκατασταθεί έτσι έχουν απενεργοποιηθεί από το BIOS Και τα δύο DVD είναι συγγραφέας και hardrive SATA Η μητρική πλακέτα Είμαι χρησιμοποιώντας είναι μια ASUS p5E |
|
| |||
| |||
| Πιστεύω ότι μπορείτε να ανακτήσετε δεδομένα από το hd? Δεν το 100% σίγουρος και αν ναι πώς να βρείτε κάποιον που μπορεί να σας καθοδηγήσει σχετικά με τον τρόπο αυτό, τότε η νέα εγκατάσταση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λείπει το NTLDR σε Windows 2003 | pmcg03 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 4η Ιουν 2009 11:50 |
| Dual Boot XP Τώρα Wont Boot NTLDR Missing | trayde | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 18 Μαρ 2009 07:07 |
| Λείπει το NTLDR μήνυμα κατά την τροφοδότηση με ενέργεια για την | pitoyauco | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 14 Μαρ 2009 17:38 |
| Λείπει το NTLDR! | pernellwhittaker | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 26η Σεπ 2007 09:42 |
| NTLDR λείπει-βοήθεια | xenovia | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 13 Σεπ 2007 10:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |