μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Λείπει το NTLDR, δεν θα εκκίνησης μέχρι;!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 του Απρίλη 2008, 18:47
Ομάδα Δωρητών

Default Λείπει το NTLDR, δεν θα εκκίνησης μέχρι;!

Hi Guys
Τώρα λάβετε αυτό το μήνυμα για την προσπάθειά της για την εκκίνηση μέχρι τον υπολογιστή μου, έχω προσπαθήσει μέχρι την εκκίνηση των Windows XP με το δίσκο, θα έχουν επίσης προσπαθήσει να δίσκου εκκίνησης με bcupdate2 (μου είπαν ότι θα το φτιάξεις). Έχω εξαντληθεί ιδεών και ελπίζουμε απεγνωσμένα κάποιον να ρίξει λίγο φως σε αυτό. Δυστυχώς δεν ξέρω τι θα μπορούσε να προκαλέσει, αλλά θα φροντίσουμε να κάνουμε έλεγχο ιών, adware scan, ανασυγκροτήσετε και cleanup όταν είμαι σε θέση να εκκινήσετε ξανά.
Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί κανείς να μου δώσει!
Εις υγεία
jack
Old 19 του Απρίλη 2008, 19:05
Ομάδα Δωρητών

έκανε να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές υλικού μέχρι 3 ημέρες πριν από αυτό συνέβη; Δοκιμάστε να τα καθίσματα τα καλώδια, έχετε την υποστήριξη των δεδομένων σας; και τι συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε τη δισκέτα εκκίνησης, μήπως απλά να επιστρέψετε στην σελίδα ntldr λείπει και θα πρέπει να αλλάξετε το "εκκίνησης ώστε" στο BIOS των συστημάτων σας για να επιλέξετε το πρώτο Floppy / CD Drive (ενίοτε αποκαλείται "αφαιρούμενα μέσα Drive" ) αν δεν έχει ήδη γίνει λάθη συμβεί: P
Old 19 του Απρίλη 2008, 19:07
Ομάδα Δωρητών

Μπορούμε να έχουμε λίγο περισσότερες πληροφορίες; Αυτά είναι ΑΤΑ ή SATA δίσκους, RAID ή δεν κάνει η μηχανή έχει οδηγό δισκέτας / CDROM / DVD; Αν αναφέρω την μητρική πλακέτα που μπορούμε να έχουμε κατά νου περίεργο οδηγούς δίσκου θα μπορούσε να είναι με τη χρήση. Υπήρξαν πολλά διαμερίσματα που σας γνωρίζει, μπορεί να εκτιμήσει το κατά πόσον το σύστημα σας δίσκο ήταν σχεδόν πλήρης;

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 19 του Απρίλη 2008, 19:11
Ομάδα Δωρητών

Το bit περίπου δισκέτες είναι ότι η μονάδα δισκέτας πρέπει να είναι κενό. Είχα ελέγξετε το CDROM / DVD είναι άδειο υπερβολικά και ότι δεν έχετε got a memory stick σε οποιοδήποτε USB ή κάρτα μνήμης ειδική υποδοχή.
Old 19 του Απρίλη 2008, 19:15
Ομάδα Δωρητών

Μόλις διαπιστώθηκε το εξής:
http://www.tinyempire.com/notes/ntld...ee_this_screen
Old 20 Απρ 2008, 04:45
Διαχειριστής Ομάδα

Εκκίνησης ενός CD XP και κάνει την δεύτερη επιλογή επισκευής, όλα τα δεδομένα θα παραμείνουν ανέπαφα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Απρ 2008, 11:18
Ομάδα Δωρητών

Hi Guys
Θα πρέπει να έχει αλλάξει κατά κάποιο τρόπο την εκκίνηση προτεραιότητα επειδή η σκληρούς δίσκους, ήταν η αρχική συσκευή εκκίνησης ανόητη μου!
Τώρα είμαι σε θέση να το ξεπεράσουμε με την κονσόλα (David δεν θα μπορούσα να δω ένα 2η επισκευή επιλογή;) και να αρχίσει για τις εντολές

Fixboot, απάντηση Ναι
CD \
Attrib-H NTLDR
Attrib-s NTLDR
Attrib-R NTLDR
Attrib-H NTDETECT.COM
Attrib-s NTDETEC.COM
Attrib-R NTDETECT.COM
COPY X: \ I386 \ NTLDR C: \
COPY X: \ I386 \ NTDETECT.COM C: \

από αυτό το δεσμό http://www.5starsupport.com/faq/booting.htm # 7-9

ήταν όλα πάνε καλά, μέχρι να έχω attrib-H NTLDR
τότε ήρθε πίσω με το σύστημα δεν μπορεί να βρει τον κατάλογο που καθορίζεται ή fie.
Ένας φίλος πρότεινε Fixmbr αλλά δεν βοήθησε ούτε.
Αν δεν ήταν για το γεγονός ότι έχω 265GB των δεδομένων και των πολυμέσων στον υπολογιστή μου θα ήθελα να κάνω μια νέα εγκατάσταση, αλλά θα ήθελα να αφήσω αυτό ως έσχατη λύση!

Ξέχασα να απαντήσω στις ερωτήσεις σας, παιδιά, δεν έχουν προς το παρόν οδηγό δισκέτας εγκατασταθεί έτσι έχουν απενεργοποιηθεί από το BIOS

Και τα δύο DVD είναι συγγραφέας και hardrive SATA

Η μητρική πλακέτα Είμαι χρησιμοποιώντας είναι μια ASUS p5E

Old 20 Απρ 2008, 11:28
Ομάδα Δωρητών

Πιστεύω ότι μπορείτε να ανακτήσετε δεδομένα από το hd? Δεν το 100% σίγουρος και αν ναι πώς να βρείτε κάποιον που μπορεί να σας καθοδηγήσει σχετικά με τον τρόπο αυτό, τότε η νέα εγκατάσταση.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Λείπει το NTLDR σε Windows 2003 pmcg03 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 4η Ιουν 2009 11:50
Dual Boot XP Τώρα Wont Boot NTLDR Missing trayde Λειτουργικά συστήματα Windows 4 18 Μαρ 2009 07:07
Λείπει το NTLDR μήνυμα κατά την τροφοδότηση με ενέργεια για την pitoyauco Λειτουργικά συστήματα Windows 5 14 Μαρ 2009 17:38
Λείπει το NTLDR! pernellwhittaker Λειτουργικά συστήματα Windows 3 26η Σεπ 2007 09:42
NTLDR λείπει-βοήθεια xenovia Γενική Συζήτηση Hardware 3 13 Σεπ 2007 10:06
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.